Διαγραμμένο μέλος 225615
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2022
- Like
- 1.189
- Πόντοι
- 200
Τουμπανα
Τουμπανα
Ποια Κρήτη μύστη ....εκεί έγινε χαμός σήμερα....
Αν θελει καποιος να δει φωτογραφιες της κοπελας μου της Αννας και να μου πει τη γνωμη του, να μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια....οι φωτο ειναι μεχρι μαγιο....απλες καθημερινες
Σου έχει στείλει ποτέ....εγώ μια φορά του απάντησα μου αρέσει στείλε κάποιες φωτογραφίες από ένα καυλακι....3-4 φωτογραφίες...μετά σταμάτησε....ίσως ήταν κάποια από ινσταγκραμ φβ....για αυτό δεν τις ανεβάζει εδώΆντε πάλι ο ζαλαρχίδας
Σου έχει στείλει ποτέ....εγώ μια φορά του απάντησα μου αρέσει στείλε κάποιες φωτογραφίες από ένα καυλακι....3-4 φωτογραφίες...μετά σταμάτησε....ίσως ήταν κάποια από ινσταγκραμ φβ....για αυτό δεν τις ανεβάζει εδώ
Τα κυνηγάω όλα εγώ ....χαχαχα ίσως ηθελαν παρέα χαχαχα....βάλε την γυναίκαρα σου καμμία φωτογραφία να πάρει φωτιά το νήμα Σάββατο σήμερα δώσε τροφή στο λαό ΧάχαχαΔεν έχω μπει καν στον κόπο.......τι περίμενες δηλαδή
Καλά κάνειςΤα κυνηγάω όλα εγώ ....χαχαχα ίσως ηθελαν παρέα χαχαχα
Και τις κρύες μέρες του χειμώνα τι θα κάνουμε?......πως θα ζεσταθούν τα νήματα?βάλε την γυναίκαρα σου καμμία φωτογραφία να πάρει φωτιά το νήμα Σάββατο σήμερα δώσε τροφή στο λαό Χάχαχα
Εεεε έχει λίγο ψυχρά σήμερα δώσε ζεστηΚαλά κάνεις
Και τις κρύες μέρες του χειμώνα τι θα κάνουμε?......πως θα ζεσταθούν τα νήματα?
Με φόρεμα ψηλοτάκουνα δώσε με τις ποδαρες της....Εεεε έχει λίγο ψυχρά σήμερα δώσε ζεστη
Πολύ δυνατό, μπράβο!!
Πανεμορφο, θηλυκο κορμι!
Πολύ καυλιαρα!
Ειναι προς Χανια πλευρα και ειναι απο την Πεμπτη που μας περασε οι συγκεκριμενες λιαζομενες φουσκωμπαλεςΠοια Κρήτη μύστη ....εκεί έγινε χαμός σήμερα....
Ωωωωωω νσγ τι καυλαρος ειναι αυτος....
Οκ στείλε. Και εαν θέλεις σου στέλνω τη γνώμη μου σε pmΑν θελει καποιος να δει φωτογραφιες της κοπελας μου της Αννας και να μου πει τη γνωμη του, να μου στειλει μηνυμα στην προσωπικη συνομιλια....οι φωτο ειναι μεχρι μαγιο....απλες καθημερινες
Κι εγώ του είχα στείλει και μου έστειλε ...Σου έχει στείλει ποτέ....εγώ μια φορά του απάντησα μου αρέσει στείλε κάποιες φωτογραφίες από ένα καυλακι....3-4 φωτογραφίες...μετά σταμάτησε....ίσως ήταν κάποια από ινσταγκραμ φβ....για αυτό δεν τις ανεβάζει εδώ
πρωτο ποστ στο φορουμ γιατι με τρελαναν τα βυζια της γυναικας σου φιλε μου...αν εχεις και αλλες παραλιακες ευγνωμων!!!!