George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.849
- Πόντοι
- 1.056
Μουναρα!Η απόλυτη milf μαμά για τρελό ξέσκισμα
Βυζακι φτιαγμενο φαινεται..
Μουναρα!Η απόλυτη milf μαμά για τρελό ξέσκισμα
Τη γκόμενά μου ρε νιμού;;; Δε σου είπα να μην την ανεβάσεις πουθενά;;;Μαλακές γαμοεστε .....είπαμε να κάνουμε ένα θρεντ με πραγματικές φωτογραφίες από κοπέλες που βλέπουμε στις παραλίες κ όχι ψεύτικες
Λοιπόν κάνω την αρχή να επαναφέρω το νημα στο σωστό δρομο..
Καμενα Βούρλα σημερα
γιάσω κόκλααααΜαλακές γαμοεστε .....είπαμε να κάνουμε ένα θρεντ με πραγματικές φωτογραφίες από κοπέλες που βλέπουμε στις παραλίες κ όχι ψεύτικες
Λοιπόν κάνω την αρχή να επαναφέρω το νημα στο σωστό δρομο..
Καμενα Βούρλα σημερα
Πολύ ωραίο μουνακι!Αυτήν μου την έχουν στείλει και είπα να την μοιραστώ..
Κ πρέπει να χει κ φοβερές βυζαρες!Αυτήν μου την έχουν στείλει και είπα να την μοιραστώ..
Φίλε μου έχει τύχει 2-3 φορές να δω μουνι στην παραλία επειδή έχει βγει από το μαγιό καταλαθος... Την μια φορά ειμασταν οικογένειακος μαζι με άλλη οίκογενεια στην παραλία. Ο πατέρας μου το έπαιζε cool ο φίλος του όμως είχε δώσει ρεσιτάλ. Ίσως επειδή δεν ήταν μπροστά τα παιδιά του...Είχε πιστέψει κανείς μας πως ήταν από Ελληνική παραλία;;; και μάλιστα από μέλος εδώ;;; Μπράβο πάντως Ιάκωβος!!!
Το είχε πει πάντως πως δεν είναι δικιά του!!!
ξέρεις τη διαφορά φαντάζομαι μιας amateur φωτογραφίας; δεν έχω τις γνώσεις να ψάξω την αυθεντικότητα σε εκείνη που έβαλα αλλά δε θα έβαζα τη ζωή μου κάτω ότι είναι fake... Από την άλλη η πιο πάνω βάζω και τη ζωή του παιδιού μου και τη δική μου κάτω ότι δεν την τράβηξε κάποιος amateur στη παραλίαΑυτήν μου την έχουν στείλει και είπα να την μοιραστώ..
Αδερφέ κι εμένα μου έχει τύχει αλλά μέχρι να αντιληφθείς τι παίζεται και να χτυπήσεις με το κινητό σαν σκορπιός θέλει να είσαι κομάντο!!! Εκτός αν είσαι πάντα έτοιμος με το κινητό στη λειτουργία κάμερας!!! Τότε που μου έτυχε εμένα δεν υπήρχαν τέτοια κινητά, μη σου πω δεν υπήρχαν καθόλου!!! Είμαστε στη Σίφνο, στις Καμάρες με τη σύζυγο (τότε γκόμενα), αρχές Ιουλίου χωρίς πολύ κόσμο. Δίπλα μας, ζευγάρι από Β. Ευρώπη και οι δύο ψηλοί, ξανθοί και η γυναίκα μουνάρα!!! Ξαφνικά η κοπέλα σηκώνεται και σχεδόν μέσα στα μούτρα μου, απόσταση 4 μέτρα, βγάζει το κάτω το μπικίνι τελείως!!! Είχε ένα μουνί πανέμορφο για την εποχή, με λίγες τρίχες σαν να είχε χωρίστρα!!! Μου πέφτει το σαγόνι!!! Γυρίζει πλάτη και σκύβει στην τσάντα για να πάρει να φορέσει καινούργιο στεγνό και βλέπω από πίσω όλο το θέαμα!!! Τι να λέμε τώρα;;; Έχουν περάσει 30 χρόνια και ακόμα το έχω εικόνα!!!Φίλε μου έχει τύχει 2-3 φορές να δω μουνι στην παραλία επειδή έχει βγει από το μαγιό καταλαθος... Την μια φορά ειμασταν οικογένειακος μαζι με άλλη οίκογενεια στην παραλία. Ο πατέρας μου το έπαιζε cool ο φίλος του όμως είχε δώσει ρεσιτάλ. Ίσως επειδή δεν ήταν μπροστά τα παιδιά του...
Εγώ εννοώ να φοράει μαγιό αλλά να έχει βγει το μουνόχειλο έξω και να μην το εχει πάρει χαμπάρι ... Πάνω σε αλλαγή μαγιό βλέπεις πολλά... Αλλά πλέον οι περισσότερες τα αλλάξουν το ένα πάνω στο άλλο ή με πετσέτα.Αδερφέ κι εμένα μου έχει τύχει αλλά μέχρι να αντιληφθείς τι παίζεται και να χτυπήσεις με το κινητό σαν σκορπιός θέλει να είσαι κομάντο!!! Εκτός αν είσαι πάντα έτοιμος με το κινητό στη λειτουργία κάμερας!!! Τότε που μου έτυχε εμένα δεν υπήρχαν τέτοια κινητά, μη σου πω δεν υπήρχαν καθόλου!!! Είμαστε στη Σίφνο, στις Καμάρες με τη σύζυγο (τότε γκόμενα), αρχές Ιουλίου χωρίς πολύ κόσμο. Δίπλα μας, ζευγάρι από Β. Ευρώπη και οι δύο ψηλοί, ξανθοί και η γυναίκα μουνάρα!!! Ξαφνικά η κοπέλα σηκώνεται και σχεδόν μέσα στα μούτρα μου, απόσταση 4 μέτρα, βγάζει το κάτω το μπικίνι τελείως!!! Είχε ένα μουνί πανέμορφο για την εποχή, με λίγες τρίχες σαν να είχε χωρίστρα!!! Μου πέφτει το σαγόνι!!! Γυρίζει πλάτη και σκύβει στην τσάντα για να πάρει να φορέσει καινούργιο στεγνό και βλέπω από πίσω όλο το θέαμα!!! Τι να λέμε τώρα;;; Έχουν περάσει 30 χρόνια και ακόμα το έχω εικόνα!!!
Δε σου λέω για Αντίπαρο που η παραλία ήταν μικτή και τα λιώματα από τα ξύδια κοιμόντουσαν στην ψάθα με τα πόδια τέντα ή μπρούμυτα ανάμεσα σε κόσμο ντυμένο με μαγιό κανονικά!!!
Το έχω ζήσει και εγώ αυτό!!!όταν λες έδωσε ρεσιτάλ?Φίλε μου έχει τύχει 2-3 φορές να δω μουνι στην παραλία επειδή έχει βγει από το μαγιό καταλαθος... Την μια φορά ειμασταν οικογένειακος μαζι με άλλη οίκογενεια στην παραλία. Ο πατέρας μου το έπαιζε cool ο φίλος του όμως είχε δώσει ρεσιτάλ. Ίσως επειδή δεν ήταν μπροστά τα παιδιά του...
Καύλα!φοβερή φωτο
Ωραίο καυλακι...Τελειώνει το καλοκαίρι αλλά εις συνεχίζουμε