Διαγραμμένο μέλος 220736
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 814
- Πόντοι
- 80
Έχεις εσύ παράπονο από την καύλα σου?Να είχαν οι γυναίκες μας τα ίδια μυαλά με εμάς τι γαμισια θα κάναμε θα πεινούσαν οι κορασίδες....50 ευρώ θα είχαν την βίζιτα όλα μέσα
Οταν πετάξουν από το λεξιλόγιο τους την "συμπρωτεύουσα". Λέξη παγκόσμια πρωτοτυπία που δεν έχει μετάφραση σε καμία άλλη γλώσσα του κόσμου... Απίθανα κόμπλεξ 50+ χρόνων...Πότε θα ξεπεράσετε το κόμπλεξ σας για την Αθήνα εσεις οι Βόρειοι άραγε!!!
Κώλος του κώλου... Πλαδαρός και με κυταρίτιδα ελεεινίδας. Πλατσα πλούτσα πλάτσα πλούτσα στο μυαλό της μόνο πούτσα...Απίστευτος πάτος η μουναρα να τη γαμας χωρις έλεος
Κώλος του κώλου... Πλαδαρός και με κυταρίτιδα ελεεινίδας. Πλατσα πλούτσα πλάτσα πλούτσα στο μυαλό της μόνο
Μην την γαμισεις εσυ,άστην σε εμάςΚώλος του κώλου... Πλαδαρός και με κυταρίτιδα ελεεινίδας. Πλατσα πλούτσα πλάτσα πλούτσα στο μυαλό της μόνο πούτσα...
ΤουμπανοΑπό βυζι τι λέει!;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ καλοστημένο!
Απο τις καλυτερες κωλαρες του ποστ, να μην τον χορταινεις!Απίστευτος πάτος η μουναρα να τη γαμας χωρις έλεος
Έχουμε κ πίσω όψη από αυτό το καυλακι;
Το 5ο ήταν υπέροχο!Πίσω κίνηση....
Φυσικά και τους αρέσει!!Ερώτηση κρίσεως. Βγαζουμε φώτο, βίντεο κωλους -μουνια κτλ. Πιστεύετε το καταλαβαίνουν οι γκόμενές και το γουστάρουν να δίνουν πόνο?? Εγώ προσωπικά κατάλαβα 1-2 περιπτώσεις που με έβγαλαν φώτο. Νομίζω το ξέρουν κ τους αρέσει.
Κ γώ νομίζω ότι κάποιες το καταλαβαίνουν! Η πλειοψηφία από αυτές φαίνεται να μην έχουν πρόβλημα τουλάχιστον! Άλλες βέβαια ξινίζουν!Ερώτηση κρίσεως. Βγαζουμε φώτο, βίντεο κωλους -μουνια κτλ. Πιστεύετε το καταλαβαίνουν οι γκόμενές και το γουστάρουν να δίνουν πόνο?? Εγώ προσωπικά κατάλαβα 1-2 περιπτώσεις που με έβγαλαν φώτο. Νομίζω το ξέρουν κ τους αρέσει.
Να την στήνεις και να την γαμας ασταμάτητα!Πορνίδιο πρωινό νησιωτικό
Όταν γίνεται διακριτικά νομίζω το εκλαμβάνουν κ ως κομπλιμεντο ότι αξίζουν.Κ γώ νομίζω ότι κάποιες το καταλαβαίνουν! Η πλειοψηφία από αυτές φαίνεται να μην έχουν πρόβλημα τουλάχιστον! Άλλες βέβαια ξινίζουν!
Νομίζω γουστάρουν!Όταν γίνεται διακριτικά νομίζω το εκλαμβάνουν κ ως κομπλιμεντο ότι αξίζουν.
Εμένα ένας γνωστός μου το έχει χούι να βγάζει συνέχεια.. μια φορά που έβγαζε ένα ωραίο.. τον πήρε χαμπάρι μια χοντρή από άλλη παρέα και πήγε και το ξερασε.. πάλι καλά δεν έγινε μανουρα...Ερώτηση κρίσεως. Βγαζουμε φώτο, βίντεο κωλους -μουνια κτλ. Πιστεύετε το καταλαβαίνουν οι γκόμενές και το γουστάρουν να δίνουν πόνο?? Εγώ προσωπικά κατάλαβα 1-2 περιπτώσεις που με έβγαλαν φώτο. Νομίζω το ξέρουν κ τους αρέσει.
Σίγουρα γουστάρουν, τουλάχιστον οι πλειοψηφία. Το να είναι ποθητές σίγουρα τονώνει την αυτοπεποίθηση. Ειδικά όσες είναι σε σχέση νιώθουν ότι μετράνε ακόμα, το βλέπω και από την δικια μου.Νομίζω γουστάρουν!
Είδες όμως κόμπλεξ η χοντρη;; η ωραια δεν είχε θεμαΕμένα ένας γνωστός μου το έχει χούι να βγάζει συνέχεια.. μια φορά που έβγαζε ένα ωραίο.. τον πήρε χαμπάρι μια χοντρή από άλλη παρέα και πήγε και το ξερασε.. πάλι καλά δεν έγινε μανουρα...
Τη δικιά σου αν την έβλεπες εδώ θα είχες πρόβλημα;Σίγουρα γουστάρουν, τουλάχιστον οι πλειοψηφία. Το να είναι ποθητές σίγουρα τονώνει την αυτοπεποίθηση. Ειδικά όσες είναι σε σχέση νιώθουν ότι μετράνε ακόμα, το βλέπω και από την δικια μου.