Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.591 57,5%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 569 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 473 17,1%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.766

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Που ειμαστε δω που εχει απλετο+χαρουμενο τοπλες συναγωνιστας :huh: :think: :S :S ;) :cheesy: :grin: :dancing: :boobies: :boobies: :tits: :tits: :rockon: :rockon: :rockon: ;;??

Μην κάνεις όνειρα  :2funny:
"Κλεμμένη" φώτο από το ίντερνετ είναι.
Ρουμάνοι πορνο-ηθοποιοί σε στημένη φωτογράφιση στην παραλία της Mamaia (τουριστικό θέρετρο στην Ρουμανία) στην Μαύρη Θάλασσα.
[URL unfurl="true"]http://tinyurl.com/lj95kkz[/url]

(Un séjour en Roumanie, sur la plage de Mamaia) :)

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Mamaia[/url]

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μην κάνεις όνειρα   :2funny:
"Κλεμμένη" φώτο από το ίντερνετ είναι.
Ρουμάνοι πορνο-ηθοποιοί σε στημένη φωτογράφιση στην παραλία της Mamaia (τουριστικό θέρετρο στην Ρουμανία) στην Μαύρη Θάλασσα.
[URL unfurl="true"]http://tinyurl.com/lj95kkz[/url]

(Un séjour en Roumanie, sur la plage de Mamaia) :)

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Mamaia[/url]

το καταλαβα αμεσως φιλε Κωστα αλλα ρωτησα για να ευθημησουμε λιγο.. ;) :cheesy: :grin: το ουσιαστικο που πρεπει να μας μεινει απ'την ιστορια ομως ειναι οτι στις ρουμανικες παραλιες γινεται χαμος απο βυζακια το'χω δει και σ'αλλα κανονικα βιντεο και φωτο (οχι απο καστ πορνο δηλαδη..) οπου τοπλες ις δε νορμ... ;) ;) ;) :dancing: :dancing: :dancing: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :tits: :tits: :tits: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Μην ξεχνάς όμως πως η Ρουμανία, πέρα από άλλα πρωτεία (όπως στην dance μουσική) έχει και τα πρωτεία στην απάτη (εδικά την ιντερνετική) Οπότε....το αληθινό είναι πολλές φορές απλά μια.....εικονική πραγματικότητα  ;)
Φυσικά για οφθαλμόλουτρο θα συμφωνήσω μαζί σου :) :)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μην ξεχνάς όμως πως η Ρουμανία, πέρα από άλλα πρωτεία (όπως στην dance μουσική) έχει και τα πρωτεία στην απάτη (εδικά την ιντερνετική) Οπότε....το αληθινό είναι πολλές φορές απλά μια.....εικονική πραγματικότητα  ;)
Φυσικά για οφθαλμόλουτρο θα συμφωνήσω μαζί σου :) :)
ετσι ακριβως.και στα δυο μεγαλουργει.

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Στα δικά μας τώρα.... :cheesy:
Συνέχεια από προηγούμενο θέμα....
Αγία Τριάδα part 3
Πιο κοντινή θέα...
Λίγο πίσω και στο πλάι

Συνημμένα

• louloudato magio 5.JPG
    louloudato magio 5.JPG
    115,7 KB · Εμφανίσεις: 112
  • louloudato magio 6.JPG
    louloudato magio 6.JPG
    165,6 KB · Εμφανίσεις: 115

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Ροζ μπικίνι μέρος 4ο (νομίζω...)    :grin: :grin:
Ηλιοθεραπεία για ομοιόμορφο μαύρισμα και διώξιμο των γραμμών που αφήνουν οι τιράντες του σουτιέν και τα τιραντάκια από το πάνω μέρος του μπικίνι  :sunglasses: :sunglasses:

Συνημμένα

• sunbath-special-1.JPG
    sunbath-special-1.JPG
    120,9 KB · Εμφανίσεις: 106

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.560
Πόντοι
12.756
Ηλιοθεραπεία για ομοιόμορφο μαύρισμα και διώξιμο των γραμμών που αφήνουν οι τιράντες του σουτιέν και τα τιραντάκια από το πάνω μέρος του μπικίνι  :sunglasses: :sunglasses:

Ωραιο κορμι , απο φατσα τι ελεγε ?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

Από φάτσα....ακόμη πιο ωραία  :) :)
τα λεμε φιλε.καλα μπανια.παω να ηρεμησω...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ροζ μπικίνι μέρος 4ο (νομίζω...)    :grin: :grin:
Ηλιοθεραπεία για ομοιόμορφο μαύρισμα και διώξιμο των γραμμών που αφήνουν οι τιράντες του σουτιέν και τα τιραντάκια από το πάνω μέρος του μπικίνι  :sunglasses: :sunglasses:

Καλο αλλα επρεπε να ειχε γινει διωξιμο ολου του πανω μερος του μπικινιου για να αποφευχθουν δυσαρεστες γραμμες,κτλ.. ;) ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :rockon: :rockon: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:!!!!

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36

καβλακι

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Καλο αλλα επρεπε να ειχε γινει διωξιμο ολου του πανω μερος του μπικινιου για να αποφευχθουν δυσαρεστες γραμμες,κτλ.. ;) ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :cool2: :rockon: :rockon: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:!!!!

Εμ, αφού είπαμε πως το τόπλες πάει...έσβησε :)
Άλλωστε, αν κάνει μια γυναίκα συχνές επισκέψεις στην παραλία, ακόμη και κάτω από το μπικίνι παίρνει χρώμα ;)
1-2 τόνους πιο ανοικτό από το εκτεθειμένο δέρμα....που δημιουργεί (προσωπική άποψη  :) ) πολύ σέξι αποτέλεσμα  :headbang2:

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
Και μια και λέγαμε για σέξι, φώτο από το ίδιο ροζ μπικίνι με τις σέξι γραμμές που δημιουργεί η απώλεια επαφής του μαγιό με το σώμα μιας γυναίκας όταν φυσικά αυτή διαθέτει και το ανάλογο σώμα  :rockon:
(δηλαδή ούτε 3 στις 10 γυναικείες παρουσίες στην παραλία...)

Έχω νομίζω και 2 ακόμη πιο "καυτές", απλά πρέπει να ψάξω...

Συνημμένα

• roz-kato-close-1.JPG
    roz-kato-close-1.JPG
    122 KB · Εμφανίσεις: 112

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Εχεις οσο χρονο χρειαζεσαι, το πολυ σε δυο λεπτα αν δεν τις δουμε, θα πεσει  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Και μια και λέγαμε για σέξι, φώτο από το ίδιο ροζ μπικίνι με τις σέξι γραμμές που δημιουργεί η απώλεια επαφής του μαγιό με το σώμα μιας γυναίκας όταν φυσικά αυτή διαθέτει και το ανάλογο σώμα  :rockon:
(δηλαδή ούτε 3 στις 10 γυναικείες παρουσίες στην παραλία...)

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom