mitsos. fiat
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 17.079
- Πόντοι
- 2.246
Κορμί λαμπάδα...
Δηλαδή τώρα αυτά τα χοιρομέρια κωλομέρια αρέσουν; Φαντάζεστε τι παφλασμός θα ακούγεται σε πισωκολλητό; Πλατσα πλούτσα πλάτσα πλούτσα κώλος έτοιμος για πούτσα...
Προσωπικά μου αρέσει αυτός ο παφλασμός και τέτοιου τύπου κωλομέρια. Φυσικά γούστα είναι αυτά !!Δηλαδή τώρα αυτά τα χοιρομέρια κωλομέρια αρέσουν; Φαντάζεστε τι παφλασμός θα ακούγεται σε πισωκολλητό; Πλατσα πλούτσα πλάτσα πλούτσα κώλος έτοιμος για πούτσα...
Και μενα, παφλασμος πλατς πλουτς σε συνδυασμο με κλανομουνα, και τα κωλομερια πανω κατω, δεξια αριστερα ιμιδιαγωνιαΠροσωπικά μου αρέσει αυτός ο παφλασμός και τέτοιου τύπου κωλομέρια. Φυσικά γούστα είναι αυτά !!
Τρέλα.... Δώσε και καμιά φωτό από μπροστά να τρελάνεις περισσότερο |||||
Στα αυτιά το κρέμασε η καριόλα.
Να την γαμας μόνο κάποιες στιγμές...γιατί εάν την παντρευτείς μςτααπι δύο χρόνια δεν θα χωράει στη λεκάνη του μπάνιου και για να δεις στριγκακι θα ανοίγεις τα Κολωμερια... χαχαχαΠροσωπικά μου αρέσει αυτός ο παφλασμός και τέτοιου τύπου κωλομέρια. Φυσικά γούστα είναι αυτά !!
Τέτοια καυλακια θελουμε!
Καλημερα σε ολους
Ρε Aspire βάλε τις φωτό χωρίς ρετους να χαρούν οι συναγωνιστές, αφού έτσι και αλλιώς είναι δημόσια ποσταρισμένες στο φατσοβιβλίο.... Τρέλα το μωρό...
ολοκληρο χαρεμι ειναι συτο!!χα χα!!Ρε Aspire βάλε τις φωτό χωρίς ρετους να χαρούν οι συναγωνιστές, αφού έτσι και αλλιώς είναι δημόσια ποσταρισμένες στο φατσοβιβλίο.... Τρέλα το μωρό...
γεια σου ρε Φιατ με το μωρο σου το καυλιαρικο.Καλημερα σε ολους