aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.522
- Πόντοι
- 11.956
Σού έστειλε τη φωτό ή την ίδια τη γκόμενα;Καλησπέρα μυστες ....δεν είναι γνωστή μου....φίλος μου την έστειλε που κάνουν Μ;ζι διακοπές να δω εάν είναι ωραία
Την φωτογραφία μου έστειλε για να την δω....Σού έστειλε τη φωτό ή την ίδια τη γκόμενα;
Πες του εγκρίνεται να στείλει και αλλεςΤην φωτογραφία μου έστειλε για να την δω....
δεν είναι γνωστή μου....φίλος μου την έστειλε που κάνουν Μ;ζι διακοπές να δω εάν είναι ωραία
Κάτσε, περίμενε. Ως τι μιλάς? Ψηφοφορία κάναμε?Πες του εγκρίνεται να στείλει και αλλες
αστα klima , αλλη κουμπαρα ειναι αυτη . νομο ηλειας μεριαΓιατί τα έμπειρα μάτια από τους μύστες μπορεί να αναγνωρίσουν την παραλία ....και εγώ είμαι ακόμα Αθήνα ...τι να έλεγα η γκόμενα μου ....μουφα φίδια ... μεγάλος άνθρωπος είμαι παλιά τα κάναμε αυτα
Δεν πήγα ακόμα χαχαχααστα klima , αλλη κουμπαρα ειναι αυτη . νομο ηλειας μερια
Εσύ ....ο πετραν ...και ο fiat....εάν ξεχνάω και κανέναν ίσως ....μας βάζετε το καλοκαίρι και τα κωλαρακια σπίτι....σε εμάς που δεν προλαβαίνουμε να πάμε ακόμα στην παραλία ....φυσικά και βάζω σε όλες τις φωτογραφίες σου λαικ ...αγάπη κτλ....δεν σχολιάζω...είναι οι φωτογραφίες πολύ κατατοπιστικές
τυπε ,αυτες αν κρινω απο την αποσταση ειναι σε ανατολικο γαλαξια.....Δυστυχώς κακή ποιότητα των φωτό αλλά το μωρό αξίζει πολλά.
...κάπου στην Ανατολική Αττική!
Στητό κ καυλιαρικο!
pου είσαι τύπε κ τραβάς πισινατα ?