candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.256
12Τι βαθμολογία βάζετε με άριστα το 10?
12Τι βαθμολογία βάζετε με άριστα το 10?
7Τι βαθμολογία βάζετε με άριστα το 10?
Οι "κυριες" της μυκονου ...
Kαλο...Ρουμανικό γάλακτος 18-20
εμένα προσωπικά που μου αρέσει να είναι αρκετά αφράτο......8!Τι βαθμολογία βάζετε με άριστα το 10?
Το 77 ήμουν 14, και στα 14 σου μένει αξέχαστο το γυμνό βυζι. Και έβλεπα από Ελληνίδες, και στο λέω με σιγουριά αυτό γιατί δύο από αυτές τότε ήταν θείες μου.Ο μύστης έλεγε τέλη 70..... είπαμε είμαι μεγάλος άνθρωπος....δεν θυμάμαι...αλλά όχι και έτσι
Κάθε χρόνο φροντίζουν για την αναστάτωση μαςοι κωλοχαραδρες και φετο, βλεπω συννεφο πανε
Οκ για να το λες έτσι θα είναι ...που όμως σε ποια περιοχήΤο 77 ήμουν 14, και στα 14 σου μένει αξέχαστο το γυμνό βυζι. Και έβλεπα από Ελληνίδες, και στο λέω με σιγουριά αυτό γιατί δύο από αυτές τότε ήταν θείες μου.
Ήταν λίγες αλλά υπήρχαν, την δεκαετία του '80 έγινε συνηθισμένο, και πιο μετά πίσω ολοταχώς στον 19ο αιώνα...
Και ποιος την τακτοποιείΚαλό?Κορη φιλης..Πα-πα-πα...
Αττική, νότια προάστια, απόμερα σχετικά, απογεύματα πάντα.Οκ για να το λες έτσι θα είναι ...που όμως σε ποια περιοχή
Καλοκαίρια '75-'76 στη Ρόδο, πάρα πολλές Σκανδιναυές και όλες οι Φινλανδές. Σε όλα μπροστά αυτός ο λαός!!Γιατί και εγώ έβλεπα φουλ βυζιά σε μικρή ηλικία αλλά γύρω στο 83-84 λαγάνα Αγγλίδες μονο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ποιος την τακτοποιεί
Η φίλη μοιάζει τής κόρης της?Καλό?Κορη φιλης..Πα-πα-πα...
Μπαααα..Μπουρουχεψε...Η φίλη μοιάζει τής κόρης της?
ΑκωλοΡουμανικό γάλακτος 18-20
Κι εμένα δεν με φτιάχνουν αυτά αλλά υπάρχουν πολλοί που τους αρέσουν