Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 7.636
Ωραία η κυρία...Βεβαιως…..
Ωραία η κυρία...Βεβαιως…..
Θα έλεγα να κρύψεις κανένα πρόσωπο από τους γύρω, αν και είναι δικό σου το κορίτσι.Βεβαιως…..
Πολυ δυνατο το ξανθο BBW στο βαθος με τον λευκο στηθοδεσμο!Βεβαιως…..
Σωστοοοοοος!Δεν πειράζει που είναι για λίγες ημέρες, εξάλλου δεν αξίζει μία!!!
Και μενα το ματι μου στη κωλαρα με το μωβ μαγιο επεσε,αν και το κεντρικο θεμα της φωτο ειναι πολυ αξιολογοΠολυ δυνατο το ξανθο BBW στο βαθος με τον λευκο στηθοδεσμο!
Μοιαζει με ενα 50κο παντρεμενο μιλφακι που προσπαθω να "αποπλανησω", την αλλη εβδομαδα θα παιξω τα ρεστα μου και οτι γινειΥπάρχει και σε στιγμιώτυπο που νομίζεις ότι την ξεκωλιάζει κάποιος....
Βάρα και ότι γίνει!Μοιαζει με ενα 50κο παντρεμενο μιλφακι που προσπαθω να "αποπλανησω", την αλλη εβδομαδα θα παιξω τα ρεστα μου και οτι γινει
Αυτο σκοπευω να κανω,να ξεκαθαρισω τη κατασταση να μη χανω το χρονο μου, απλα μου το παιζει κυρια αλλα στελνει μηνυματα να βρεθουμε και συνεχως μιλαει για διακριτικοτητα.Πιθανον να εχει αλλον παραλληλα και να με κραταει στο παγκο ζεστο αν χρειαστειΒάρα και ότι γίνει!
Δυνατό!Διακοπούλες με το νέο αμόρε...δυστυχώς για λίγες ημέρες
πω τουμπανοΔιακοπούλες με το νέο αμόρε...δυστυχώς για λίγες ημέρες
Διακοπούλες με το νέο αμόρε...δυστυχώς για λίγες ημέρες
24ων...τέλειο και πρέπει να είναι πιπινάκι
Κλίμα, να θυμάσαι τον πελαργό: όχι σκουπίδια, όχι καπότες σε θάλασσες και ακτές...Γεια χαρά μύστες
Το Μονακό λέιζερ το κάνει;Διακοπούλες με το νέο αμόρε...δυστυχώς για λίγες ημέρες
Γεια χαρά μύστες
Εγώ θυμάμαι και την πρώτη διαφήμιση.... χαχαχαΚλίμα, να θυμάσαι τον πελαργό: όχι σκουπίδια, όχι καπότες σε θάλασσες και ακτές...
Απ ότι ξέρω ναι...πάντως είναι βελούδο!Το Μονακό λέιζερ το κάνει;
Τι είναι αυτό ρε παιδιά για πέστε μήπως σε καμμία συζήτηση τώρα το καλοκαίρι στην παραλία πω σε καμμία...Μονακό κάνεις ...μην με πλακώσειΑπ ότι ξέρω ναι...πάντως είναι βελούδο!