Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
Αυτός θα τις είχε γαμησει και τις δύο!!! Και γρήγορα. ΧαχαχααχαχαχχαΠες τα ρε φίλε!Μας ζάλισαν τ αρχιδια με τις σάπιες να πούμε!
Αυτός θα τις είχε γαμησει και τις δύο!!! Και γρήγορα. ΧαχαχααχαχαχχαΠες τα ρε φίλε!Μας ζάλισαν τ αρχιδια με τις σάπιες να πούμε!
Επιασε η ζεστη
Μόνο ο ήλιος?Που ήσουν ρε mitso με το κορίτσι.........καλά ε, δεν ξέρει που να βάλει τις βυζάρες της......πες της ότι ο ήλιος θέλει να τις δει !!!
Μόνο ο ήλιος?
Και εμείς θα κρυφτούμε πίσω από τόν ήλιο για να την πάρουμε Μάτι!!!Ναι, .....δε χρειάζεται να της πει για μας, ας την απολαύσει ''μόνο'' ο ήλιος
Ναι λίγο ακόμη και θα ήταν τέλεια η λήψηΠου ήσουν ρε mitso με το κορίτσι.........καλά ε, δεν ξέρει που να βάλει τις βυζάρες της......πες της ότι ο ήλιος θέλει να τις δει !!!
Ναι λίγο ακόμη και θα ήταν τέλεια η λήψη
Έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μαςΠου θα πάει, θα την πετύχει τη λήψη.......ξέρει ο mitsos !!!
Βυζαρες που αξιζουν σεβασμού, το σασι μου κανει πολωνικη προέλευσηΕπιασε η ζεστη
Τάκα Τούκα ..Τάκα ...Τούκα ...ήξερε από μπαλάκια η κοπέλα η ακόμα μαθαίνειΓυμνασμένη πατουρα π μολις τελειωσε την ρακέτα με τον γαμικο της…
Όντως αυτές που έχουν τατού εκεί με τις νέες τάσεις στα μαγιό πρέπει να τραβάνε τα μαλλιά τουςδιάλεξε το συγκεκριμένο μαγιώ για να φαίνεται το tatoo!
Βυζαρες που αξιζουν σεβασμού, το σασι μου κανει πολωνικη προέλευσ
Ελληνικης προελευσης ειναιΒυζαρες που αξιζουν σεβασμού, το σασι μου κανει πολωνικη προέλευση
Κατι θα κανουμε .Έχουμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μας
Θα πετάξει το θρεντ
Αλυσιδιτσαααα!!!!
ποδαρες!!!
Ποπό. Καλά πέρασες. Βάλε κιαλες με την φίλη της μόνο με μαγιό.Και μια τελευταία έτσι για τα γούστα μας...
Πατούρα για παλάμες