aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Όλες θα τις χυσειςΑμ δεν το είδα!!!να πάς από πάνω της και να την γεμίσεις σπέρμα!!!
Όλες θα τις χυσειςΑμ δεν το είδα!!!να πάς από πάνω της και να την γεμίσεις σπέρμα!!!
Αφού φωνάζει!!!Όλες θα τις χυσεις
Της άρεσε η μουσική μάλλον...δεν άρχισε να χορεύειΣτην μεση του πουθενα,ολομοναχος με καφεδακι και ηχειο,εσκασε η καυλιθρα...γαμω την πατουρα της
Τύπε, τώρα που γαμαω, σήμερα όπως και χθές, ολομόναχος και εμφανιζόταν πουτανακια γύρω μου... σαφώς όχι πολλά.. αλλά...Της άρεσε η μουσική μάλλον...δεν άρχισε να χορεύει
Καλό ωραίοΣτην μεση του πουθενα,ολομοναχος με καφεδακι και ηχειο,εσκασε η καυλιθρα...γαμω την πατουρα της
Γερη κωλαρα και ωραιο στησιμοΕκεί ανάμεσα στις φώτο για το insta σας σκέφτηκα και βγάλαμε και αυτή!Παραλίγο να είχαμε αποκαλυπτήρια!
Δεν είναι σε παραλία αλλά πιστεύω ταιριάζει...
Αυτό που λές συμβαίνει συνήθως και ονομάζεται preselection......οι γυναίκες θέλουν να αποκτούν άνδρα που είναι δοκιμασμένος από άλλη γυναίκα, οι γυναίκες είναι πολύ ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Μια φορά στην παραλία γυμνιστών στην Σύρο που πάω διακοπές, είχα μαζί μου μια μπαζόλα που γαμούσα για λίγες ημέρες....έβγαινα από το νερό και κάποιες γυναίκες με κοίταζαν στα μάτια. Οταν πάω ασυνόδευτος στην ίδια παραλία περνάω αδιάφορος.Τύπε, τώρα που γαμαω, σήμερα όπως και χθές, ολομόναχος και εμφανιζόταν πουτανακια γύρω μου... σαφώς όχι πολλά.. αλλά...
Ελεύθερος,το πιθανότερο να εσκαγε καμμιά μπαταρία
Έχω χορτάσει χούφτωμα με αυτή την κωλάρα...το στήσιμο ήταν εντολή μου!!!Γερη κωλαρα και ωραιο στησιμο
Εκεί ανάμεσα στις φώτο για το insta σας σκέφτηκα και βγάλαμε και αυτή!Παραλίγο να είχαμε αποκαλυπτήρια!
Περιμενουμε κι αλλες φωτοΈχω χορτάσει χούφτωμα με αυτή την κωλάρα...το στήσιμο ήταν εντολή μου!!!
Δηλαδή εάν φτάσει 30η 40 όχι...Αν φτάσει η φώτο 50 like θα ανεβάσω και την επόμενη....με το μαγιό στην άκρη...
Πάρα πολύ καλόΕκεί ανάμεσα στις φώτο για το insta σας σκέφτηκα και βγάλαμε και αυτή!Παραλίγο να είχαμε αποκαλυπτήρια!
Με 30 ή 40 θα δείτε εμένα με μαγιό...και πολύ σας είναι!Δηλαδή εάν φτάσει 30η 40 όχι...
Εάν βάλεις εσένα με Μαγια και πάρει 100....θα ξαναβάλεις εσέναΜε 30 ή 40 θα δείτε εμένα με μαγιό...και πολύ σας είναι!
Εκεί ανάμεσα στις φώτο για το insta σας σκέφτηκα και βγάλαμε και αυτή!Παραλίγο να είχαμε αποκαλυπτήρια!
Τι χουφτωμα ρε τύπε;Φιλεναδος της είσαι;Έχω χορτάσει χούφτωμα με αυτή την κωλάρα...το στήσιμο ήταν εντολή μου!!!
Εγώ είμαι σεμνός μύστης!Τι χουφτωμα ρε τύπε;Φιλεναδος της είσαι;
Όλοι οι μύστες του μπου, εάν ανεβαζαμε τέτοια πατούρα, θα λέγαμε μίνιμουμ πως γαμαμε αυτήν και την αδερφή της