Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.980
- Πόντοι
- 2.846
Μεσα στα ασπρα
πολύ καλή λήψη
Μεσα στα ασπρα
πολύ καλή λήψη
Μια φορά τής κουμπαράς μου το μαγιό είχε ξεχειλωσει και όπως καθόταν φάνηκε η ΜΟΥΝΑΡΑ της!!!Το εχει λυσει
Μια φορά τής κουμπαράς μου το μαγιό είχε ξεχειλωσει και όπως καθόταν φάνηκε η
Απο τις καλυτερες φασεις ειναι αυτο δεν εβγαλες καμια φωτογραφια?Μια φορά τής κουμπαράς μου το μαγιό είχε ξεχειλωσει και όπως καθόταν φάνηκε η ΜΟΥΝΑΡΑ της!!!
Μπα, εκείνη την ώρα έπαθα πλάκα και εκτός αυτού δεν προλάβαινα και δεν ειμουν μόνος!!!Απο τις καλυτερες φασεις ειναι αυτο δεν εβγαλες καμια φωτογραφια?
Καλη η κουμπαρα?Μπα, εκείνη την ώρα έπαθα πλάκα και εκτός αυτού δεν προλάβαινα και δεν ειμουν μόνος!!!
Όμορφη η κουμπάρα;Σώμα;Μια φορά τής κουμπαράς μου το μαγιό είχε ξεχειλωσει και όπως καθόταν φάνηκε η ΜΟΥΝΑΡΑ της!!!
Καλη η κουμπαρα
Καλή?μουναρος!!!Καλη η κουμπαρα?
Όμορφη η κουμπάρα;Σώμα;
Όμορφη η κουμπάρα;Σώμα;
Έχει μια βυζαρα που στέκεται περήφανη χωρίς σουτιέν,και μια ρώγα που βγάζει μάτι!!!Όμορφη η κουμπάρα;Σώμα;
τυχερος....Έχει μια βυζαρα που στέκεται περήφανη χωρίς σουτιέν,και μια ρώγα που βγάζει μάτι!!!
Στο δίνει η κουμπάρα τυπε η μόνο μάτι?Έχει μια βυζαρα που στέκεται περήφανη χωρίς σουτιέν,και μια ρώγα που βγάζει μάτι!!!
Μόνο Μάτι φίλεΣτο δίνει η κουμπάρα τυπε η μόνο μάτι?
Είναι του κινήματος χωρίς σουτιέν;Έχει μια βυζαρα που στέκεται περήφανη χωρίς σουτιέν,και μια ρώγα που βγάζει μάτι!!!
Εγώ?δεν νομίζω!τυχερος....
Ναι φίλε, φοράει κοντομανικο λευκό και φαίνονται όλα!!!Είναι του κινήματος χωρίς σουτιέν;
δεν εκανες μπασιμο μαλλον κρατιεσαιΕγώ?δεν νομίζω!
Ποιος από τους δύο?ΚΩΛΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΙΛΙΜΑ
Και δεν παντρευοσουν την κουμπάρα....?Μόνο Μάτι φίλε
Χαχα!!!η γυναίκα μου είναι καλύτερη!!!ασε που η κουμπάρα έχει παντρευτεί πρίν από μένα!!!Και δεν παντρευοσουν την κουμπάρα....?
Δεν έκανα και ούτε πρόκειται, είναι δύσκολο και μπέρδεμα!!! αλλά αν κάποτε κάποιος την φάει θα χορτάσει γαμησι, είναι αγαμητη και άμαθη, μόνο τα βασικά πρέπει να ξέρει!!!δεν εκανες μπασιμο μαλλον κρατιεσαι