ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.062
- Πόντοι
- 1.056
τι μαλακιες καθοντε και κανουν
τι μαλακιες καθοντε και κανουν
Στην πρώτη φωτο η αριστερή ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ και βυζααααααρεέεεες
Σαβουρογάμης.
Σημασία δεν της δίνει.
Ο σκουλαρικάκιας ..
Παίζει να είσαι θυλικό και βγάζεις τέτοιες φώτο. Αν ήσουν αρσενικό θα σε παίρνανε χαμπάρι....
δε χρειαζεται να τραβηξεις φωτογραφια. πατας το quick video recorder, και απλα κανεις βολτες. και μετα σπιτι κανεις τις επεξεργασιεςΠαίζει να είσαι θυλικό και βγάζεις τέτοιες φώτο. Αν ήσουν αρσενικό θα σε παίρνανε χαμπάρι....
Τότε θα ήταν κουνημένες όλες οι φώτο και δεύτερον αν κλείσει το κινητό σταματάει η εγγραφήδε χρειαζεται να τραβηξεις φωτογραφια. πατας το quick video recorder, και απλα κανεις βολτες. και μετα σπιτι κανεις τις επεξεργασιες
1ον δε βγαινουν κουνημενες. μολις τραβηξεις τα βιντεο με τις βολτες, πας σπιτι , τα στελνεις στον υπολογιστη, και κανεις κοψιμο τα επιμαχα σημεια. αν οι ληψεις με τις γυναικες ειναι κουνημενες, κανε αποθηκευση φωτογραφιων απο βιντεο. ε καποια θα ειναι καθαρη δε μπορει.Τότε θα ήταν κουνημένες όλες οι φώτο και δεύτερον αν κλείσει το κινητό σταματάει η εγγραφή
με χαλάνε δυο πραματα στη φωτό .. ο φλεβητης στα πόδια και τα φύκια και στη θάλασσα.Άλλη μια
Πάντως οι εικονιζόμενες ωραία σώματα έχουνΠαιζει να είσαι θυλικό και βγάζεις τέτοιες φώτο. Αν ήσουν αρσενικό θα σε παίρνανε χαμπάρι....
Η Ευριδίκη ειναι????Στην πρώτη φωτο η αριστερή ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ και βυζααααααρεέεεες
Αλφάδι
Γιατί βλέπεις κωλο εγώ δεν βλέπωΑυτες τι τις εβαλες ρε μαν?
εγω εχω πιο ωραιο κωλο!
Η συγκεκριμενη δεν βλεπεις, στις υπολοιπες απο αυτες βλεπεις..(απλα εβαλα λαθος φωτο)Γιατί βλέπεις κωλο εγώ δεν βλέπω