φιληδονη κυρια
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2022
- Like
- 5.875
- Πόντοι
- 1.041
μην μου βαζεται ιδεεςΠως δεν σούπε ότι ειναι και καλόγρια.
μην μου βαζεται ιδεεςΠως δεν σούπε ότι ειναι και καλόγρια.
Ετσι ρε φιλε.... τετοιες κωλαρες δινουν νοημα στη ζωη....Άντε μωρή καλοκαιράρα έλα, πόσες μέρες μείνανε!!
Αστέρι κυρία μου!γλυκια καλημερα σε ολους
Ωπα κουκλί
Μα εδώ μπήκε για να ποστάρει το προϊόν της (ξέκωλες φωτο)..Δεν είναι βίζιτα μου είπε. Είναι παντρεμένη και δεν έχει χρόνο λέει
Μάλλον μας δουλεύει η @φιληδονη κυριαΜα εδώ μπήκε για να ποστάρει το προϊόν της (ξέκωλες φωτο)..
Πριν κλειστεις στο μοναστήρι θα κάνεις κάνα ραντεβού;;;μην μου βαζεται ιδεες
Μόνο αν είσαι Αθήνα και σκάσεις πάνω από 100ρικοΠριν κλειστεις στο μοναστήρι θα κάνεις κάνα ραντεβού;;;
Η μας δουλεύει ή προσπαθεί να προσεγγίσει τις τιμές από Magic & Glamour & όποιον τσιμπήσει..Μάλλον μας δουλεύει η @φιληδονη κυρια
Τα τρία μας πρέπει να τσιμπήσει και να πάει από εκεί που ήρθεΗ μας δουλεύει ή προσπαθεί να προσεγγίσει τις τιμές από Magic & Glamour & όποιον τσιμπήσει..
Η μας δουλεύει ή προσπαθεί να προσεγγίσει τις τιμές από Magic & Glamour & όποιον τσιμπήσει..
σιγα ρε αυνανα που βαζεις και λογοτυπο πανω μην σου φαμε την σαπια 45αρα με τα βυζια τα ρυτιδιασμενα
Ναι ότι θα παρακαλούσαμε να πηδήξουμε τη γιαγιά είναι σίγουρα μες στα σχέδια μαςενα βλαχακι απο αγρινιο μερια,και μια λουγκρα που οχι μονο παρακαλενε,για να με συνντσουν, αλλα να μην πω τιποτα παραπανο ,μετα την πορτα μου βγαζουν χολη, να τους χαιρομαστε
μια όαση μέσα στην σαπίλα του παρόντος θέματος