tsolias21cm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2019
- Like
- 4.360
- Πόντοι
- 441
Πες μου ότι την λένε Σοφία την μούνα...!!!???
Πες μου ότι την λένε Σοφία την μούνα...!!!???
Λια.Πες μου ότι την λένε Σοφία την μούνα...!!!???
Τα γαμημένα τα τατουαζ με μπερδέψαν καταλαβαίνεις είχα μια κοπέλα καλή στα γαμήσια δυνατή και την λέγανε Σοφία...Λια.
Εχεις βαλει μπρος αναγνωριση κωλου βλεπω
Ρίχ'της μια σπρωξιά έτσι όπως στέκεται
γυαλια ηλιου γιατι δε φορουσες για να κοιτας ανετα? το κεφαλι στραμενο στη παρλαπιπα φιλη σου αλλα τα ματια στο κωλοTην Καλημερα στους Φιλους.....δυστυχως εγω δεν εχω φωτο αλλα θα σας κανω περιγραφη.....εχω μια Φιλη ρωσσιδα και κανονιζουμε να παμε για μπανιο εκεινη, μια φιλη της ,και ο ''γραφων".....ηλικιες γυναικων 55-57...Σλαβες....Καθαρες... στην συγκεκριμενη φιλη ειχα κανει πεσιμο αλλα εφαγα ενα μεγαλο "Χ"......παω τις παιρνω απο το σπιτι και παμε θαλασσα....καθονται διπλα-διπλα και εγω καμμια τριανταρια ποντους λιγο πιο μακρυα....μπαινουνε μεσα τα κοριτσια και μετα απο λιγο ακολουθησα και εγω....η φιλη η επισκεπτρια που εχω φαει "χ"ειναι ξανθια φυσικη-γαλανοματα....με μικρο στηθος η μαλλον μεσαιο με κωλαρα....σε καποια φαση που μιλαγαμε και ειχε ανοιξει τα ποδια καρφωθηκα στην μουναρα της αλλα με πηρε χαμπαρι και εκλεισε τα ποδια κατευθειαν....δεν μου ειπε τιποτα αλλα μαλλον αισθανθηκε αβολα.....τελος παντων
Κανονιζουμε για την επομενη μερα να παμε καπου αλλου για μπανιο ....παμε καθομαστε... μαζεμενη η γκομενα φοραγε το ιδιο μαγιο .....μπικινι.....σε καποια φαση παω να παρω καφε και γυρνοντας εχει βαλει το μαγιο το κατω στην κωλοχαραδρα μεσα...και εχουνε πεταχτει κωλος και κωλοβαρδουλα να τα βαραει ο ηλιος.....ορθια με την φιλη μου....καθομαστε και καθεται στην μεση μπρουμητα και να μου εχει μοστραρει την κωλαρα της στους 30 ποντους....να μου πιανει συζητηση η αλλη που ειναι στην ακρη και να μην μπορω να θαυμασω με ανεση την Κωλαρα της αλλης....βασανιστηριο σωστο....10-15 λεπτα μπλα-μπλα και να μην μπορω να δω ανετα....κατι ξαφνικες ματιες εριχνα...φευγαλεες....τουρλωτο...στρογγυλο χωρις κυτταριτιδα....αφηστε τα να πανε...ΕΦΑΓΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ αλλα χαλαλι της......Καλα να περνατε.....
Χαιρομαι που εβαλες φωτογραφια ταιριαστη με την συναγωνιστικη σου προσωνυμια.Ηταν ακυρη η προηγουμενη που ειχες.γυαλια ηλιου γιατι δε φορουσες για να κοιτας ανετα? το κεφαλι στραμενο στη παρλαπιπα φιλη σου αλλα τα ματια στο κωλο
Αν και δεν φαίνεται πολύ καλά από τα λίγα που βλέπω ομορφη δείχνει η τύπισσα...3. Ένα ψωνισμένο καριολάκι. Πόζαρε στο ντουζ και την τραβούσε φωτογραφίες μια μπαζόλα χοντρή φίλη της (προφανως για stories στο FB και insta). Δυστυχώς αυτές τις πόζες δεν τις πρόλαβα, πρόλαβα όμως τις πόζες που παίρνει η ίδια όταν αλλάζουν οι ρόλοι και φωτογραφίζει αυτή την μπαζόλα φίλη της!
Στο 1 που την είδες την κωλαρα...πιο πλάκα δεν γίνεταιΣυμβαίνει ΤΩΡΑ (29/8/21 - 13:00)
1. Τρελό κορμί, λίγο κάτω των 30 θα έλεγα. Κοιλίτσα φέτες, πόδι χυτό και κωλάρα!
2. Μανούλα με γαμάτο κωλί!
To (3) ακολουθεί αμέσως..!
Ωραίο και με tattoos που την κάνουν πιο αλητεία φάση...Γουστάρω!+1
Tην Καλησπερα Φιλε μου....καλη η σκεψη σου αλλα δεν ηταν ολα στην ευθεια....ο Κωλος της αλλης ηταν μερικα εκατοστα πιο μπροστα και επρεπε να γυρισω το κεφαλι .....ηθελε ενα τακ.....μια ελαφρια στροφη αλλα δεν γινοτανε.....και τις κλεφτες ματιες που εκανα ηταν γιατι ο ηλιος ηταν φατσα μου και με ενοχλουσε και επρεπε να στριψω το κεφαλι ....αλλα θα το εχω στα υποψιν.....καθρεφτης γυαλι και αστες να ψαχνονται......καλα να περνας.....γυαλια ηλιου γιατι δε φορουσες για να κοιτας ανετα? το κεφαλι στραμενο στη παρλαπιπα φιλη σου αλλα τα ματια στο κωλο
ρε μη βάζετε χοντρές!
Άστο μην το ψάχνεις… δυστυχως χάνει στην φωτογραφία, ειναι zoomαρισμένη.Στο 1 που την είδες την κωλαρα...πιο πλάκα δεν γίνεται
Τρελο μουνακι αλλά ήταν πολύ μακρυά. Έχω zoomάρει την φωτογραφία αρκετά έως πολύ!!!Αν και δεν φαίνεται πολύ καλά από τα λίγα που βλέπω ομορφη δείχνει η τύπισσα...
Είμαι σίγουρος ότι εσύ είσαι επιπέδου μπραντ πιτ με αψεγαδιαστο six pack.
Ρε μην είστε κομπλεξικοί και κράζετε για λίγη χαλάρωση. Άνθρωποι είναι και τα κοριτσάκια, χαλαρώστε
Γιατί δεν μεγαλώνουν οι φώτος σου Ν.Σμύρνη; Αλλες τις πατάς και μεγαλώνουν..