sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.923
- Πόντοι
- 7.815
Ωραία η μιλφ...Σοβαρή...Σοβαρό μουνέτο ηλικίας γύρω στα 40...
Δυνατό...γούσταρε παιχνιδάκια και ας συνοδευόμουν?Ωραία η μιλφ...Σοβαρή...
Δυνατό...γούσταρε παιχνιδάκια και ας συνοδευόμουν?
Τι μόνο..;Αυτό ειναι για τρελά παιχνίδια!!!Για χυσιμο μονο.
Σοβαρό μουνέτο ηλικίας γύρω στα 40...
Έτσι!Ναι για σοβαρή πουτσα
Γιατί δεν μεγαλώνουν οι φώτος σου Ν.Σμύρνη; Αλλες τις πατάς και μεγαλώνουν..
τις τρώει τις ξυλιές της (κάτω στο δεξί κωλομέρι)Σοβαρό μουνέτο ηλικίας γύρω στα 40...
.. κ η δικιά σου στο κόλπο όταν τράβαγες φωτό ?Δυνατό...γούσταρε παιχνιδάκια και ας συνοδευόμουν?
-Η σοβαρότητα του κώλου- φαίνεται απο μακριά, όχι αστεία.Σοβαρό μουνέτο ηλικίας γύρω στα 40...
Δίπλα ήταν στο αμαξι?.. κ η δικιά σου στο κόλπο όταν τράβαγες φωτό ?
Αυτό πρόσεχα και γω?τις τρώει τις ξυλιές της (κάτω στο δεξί κωλομέρι)
Ωραιος τυπε. Σε απόσταση βολής.. Εγώ σε κάτι τέτοια μόνα, πλησιαζα με τρόπο.. Σχετικά εύκολες περιπτώσεις.Για χυσιμο μονο.
αν ο 50χρονος εχει 7 μηδενικα στο λογαριασμο , μια χαρα καθοντε πολλες. για τις φτωχατζες ομως οπως εγραψες, για τα ματια μονο........ και μαλακες προσοχη με τις κριπο-ληψεις..... σε μπιτς παρτι της περιοχης μου ειχαν ερθει κατι τυποι (δε τους ξεραμε) και ο ενας απο αυτους τραβουσε φωτο τη γκομενα ενος φιλου........(κοντουλικο με ωραιο κωλαρακι, πεντακαθαρο δερμα, και ωραιο βυζακι)....... ο φιλος τον εναν τον καταλαβε και εγινε φασαρια, επεσε και λιγο ξυλο........ εντομεταξυ εγω αλλος διαολος, επειδη ολοι ειχαν μαζευτει γυρω απτο συμβαν για να βλεπουν απο κοντα σαν καλοι περιεργοι που ειναι, βρηκα ευκαιρια να παρω εικονα απο ενα κωλαρακι λιγο πιο περα, που πιο πριν ηταν με τις φιλες της και δε μπορουσα να πλησιασωΝαι, σωστά, είναι σίγουρο πως η 20χρονη ανυπομονεί να κάτσει στο καυλί 50χρονων creeps τα οποία τη βλέπουν και τους τρέχουν τα σάλια.
Φάτε μάτια ψάρια είναι η φάση. Αυστηρά και μόνο.
Αν τυχόν τους πιάσει κανείς στα πράσα να τραβάνε creepshots κάποιας γκόμενας (ειδικά αν η γκόμενα είναι η κόρη/σχέση/αδελφή των ανυποψίαστων), τότε θα πέσει το ξύλο της αρκούδας.
Πολύ δυνατό για milfakiΣοβαρό μουνέτο ηλικίας γύρω στα 40...
Κρητη μου ομορφο νησι...!!!
Eδω πεφτεις και καθε πεντε λεπτα αλλάζεις εργαλείο τη κρατας απο το κοτσο και δινεις οτι εχεις