Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.600 57,6%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 573 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 473 17,0%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.779

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
13.619
Πόντοι
2.256
τη βαζουν για σημαδι
Και εγω ετσι νομιζω πως κανουν οι παντρεμενες και καλα να το παιξουν διαθεσιμες αν κατσει κατι καλο.Οσες εχω παρατηρησει εχουν υφακι σκετη τσοντα

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
746
Πόντοι
96
Και εγω ετσι νομιζω πως κανουν οι παντρεμενες και καλα να το παιξουν διαθεσιμες αν κατσει κατι καλο.Οσες εχω παρατηρησει εχουν υφακι σκετη τσοντα
και αν εχουν και τατου μαζι μουνοπαγιδα

xal34

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Like
60.992
Πόντοι
16.131
received_578285780012256.jpeg

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.986
Πόντοι
7.815
αυτό το καλοκαίρι κανονικά πρέπει να είχαμε 3-4 σκληρούς αν φωτογραφίζαμε ότι βλέπαμε ... Έχω πάει σε 4-5 νησιά λόγω δουλειάς κ όρεξη να έχεις να τραβάς ..

Απλά θέλει καμουφλάζ η δουλειά για να μην σε πάρουν χαμπάρι κ γίνεις ρόμπα (εγώ συνοδευόμουν σε κάποιες των περιπτώσεων κ δεν μπορούσα να οπλίσω ..)

Μου έκανε όμως εντύπωση που έτυχα σε 3 σκηνικά, να ποζάρει η 15-16χρονη κόρη, η μαμά να την "στήνει" για την σωστή πόζα (κώλος ορθωμένος, πλαϊνή πόζα να φαίνεται το Βυζί κ το κωλομέρι), κ ο άμοιρος πατέρας να τραβάει γεμάτος περηφάνεια .. Όλα από Ελληνικές οικογένειες...

Προχτές την Κυριακή βρέθηκα αντιμέτωπος σε τέτοιο σκηνικό .. Κάπου τις έχω αυτές τις σκηνές, θα τα βρω κ άμα καταφέρω να σβήσω πρόσωπα θα ποστάρω

11cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
255
Πόντοι
21
αυτό το καλοκαίρι κανονικά πρέπει να είχαμε 3-4 σκληρούς αν φωτογραφίζαμε ότι βλέπαμε ... Έχω πάει σε 4-5 νησιά λόγω δουλειάς κ όρεξη να έχεις να τραβάς ..

Απλά θέλει καμουφλάζ η δουλειά για να μην σε πάρουν χαμπάρι κ γίνεις ρόμπα (εγώ συνοδευόμουν σε κάποιες των περιπτώσεων κ δεν μπορούσα να οπλίσω ..)

Μου έκανε όμως εντύπωση που έτυχα σε 3 σκηνικά, να ποζάρει η 15-16χρονη κόρη, η μαμά να την "στήνει" για την σωστή πόζα (κώλος ορθωμένος, πλαϊνή πόζα να φαίνεται το Βυζί κ το κωλομέρι), κ ο άμοιρος πατέρας να τραβάει γεμάτος περηφάνεια .. Όλα από Ελληνικές οικογένειες...

Προχτές την Κυριακή βρέθηκα αντιμέτωπος σε τέτοιο σκηνικό .. Κάπου τις έχω αυτές τις σκηνές, θα τα βρω κ άμα καταφέρω να σβήσω πρόσωπα θα ποστάρω
Όχι τις ανήλικες όμως!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

Gamikos_Papatzis

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Like
49
Πόντοι
0
Ρωτά τη κολάρα έστειλε μήνυμα για να βγάλει έξω τη κολάρα της …

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.458
Πόντοι
25.186

επιβεβαιωνω...κι εδω τα ιδια. οι μανες στηνουν τις κορες με τα κωλομερια εξω κ τις φωτογραφιζουν.
Φετος ειναι η 1η φορα που μεχρι στιγμης ΔΕΝ εχω δει μαγιω που να καλυπτει ολο τον κωλο..
Και φουλ ελεεινιδες topless

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.986
Πόντοι
7.815
επιβεβαιωνω...κι εδω τα ιδια. οι μανες στηνουν τις κορες με τα κωλομερια εξω κ τις φωτογραφιζουν.
Φετος ειναι η 1η φορα που μεχρι στιγμης ΔΕΝ εχω δει μαγιω που να καλυπτει ολο τον κωλο..
Και φουλ ελεεινιδες topless
έχει ξεφύγει η κατάσταση ..
Πριν μια βδομάδα, στις πηγές του Αχέροντα, εκατοντάδες κόσμου κ έβλεπες μανάδες με το παιδί στο χέρι να περπατάνε μέσα στο ποτάμι κ ο κόφτης κόφτης .. Και άλλα πολλά τέτοια σκηνικά σε παραλίες παντού στην επικράτεια.. Αναφέρω τον Αχέροντα λόγω ότι δεν πας για μπάνιο κ ηλιοθεραπεία εκεί ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom