τη βαζουν για σημαδιΗ στατιστικη εχει δειξει : αλυσιδα στο ποδι=μαυρη ζωνη στα τσιμπουκια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tmaras11
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- candid greek-candid
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
M40
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2020
- Like
- 13.619
- Πόντοι
- 2.256
Και εγω ετσι νομιζω πως κανουν οι παντρεμενες και καλα να το παιξουν διαθεσιμες αν κατσει κατι καλο.Οσες εχω παρατηρησει εχουν υφακι σκετη τσοντατη βαζουν για σημαδι
και αν εχουν και τατου μαζι μουνοπαγιδαΚαι εγω ετσι νομιζω πως κανουν οι παντρεμενες και καλα να το παιξουν διαθεσιμες αν κατσει κατι καλο.Οσες εχω παρατηρησει εχουν υφακι σκετη τσοντα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.820
- Πόντοι
- 12.756
ε αει στο διαολο απο εδω !!!
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.986
- Πόντοι
- 7.815
αυτό το καλοκαίρι κανονικά πρέπει να είχαμε 3-4 σκληρούς αν φωτογραφίζαμε ότι βλέπαμε ... Έχω πάει σε 4-5 νησιά λόγω δουλειάς κ όρεξη να έχεις να τραβάς ..
Απλά θέλει καμουφλάζ η δουλειά για να μην σε πάρουν χαμπάρι κ γίνεις ρόμπα (εγώ συνοδευόμουν σε κάποιες των περιπτώσεων κ δεν μπορούσα να οπλίσω ..)
Μου έκανε όμως εντύπωση που έτυχα σε 3 σκηνικά, να ποζάρει η 15-16χρονη κόρη, η μαμά να την "στήνει" για την σωστή πόζα (κώλος ορθωμένος, πλαϊνή πόζα να φαίνεται το Βυζί κ το κωλομέρι), κ ο άμοιρος πατέρας να τραβάει γεμάτος περηφάνεια .. Όλα από Ελληνικές οικογένειες...
Προχτές την Κυριακή βρέθηκα αντιμέτωπος σε τέτοιο σκηνικό .. Κάπου τις έχω αυτές τις σκηνές, θα τα βρω κ άμα καταφέρω να σβήσω πρόσωπα θα ποστάρω
Απλά θέλει καμουφλάζ η δουλειά για να μην σε πάρουν χαμπάρι κ γίνεις ρόμπα (εγώ συνοδευόμουν σε κάποιες των περιπτώσεων κ δεν μπορούσα να οπλίσω ..)
Μου έκανε όμως εντύπωση που έτυχα σε 3 σκηνικά, να ποζάρει η 15-16χρονη κόρη, η μαμά να την "στήνει" για την σωστή πόζα (κώλος ορθωμένος, πλαϊνή πόζα να φαίνεται το Βυζί κ το κωλομέρι), κ ο άμοιρος πατέρας να τραβάει γεμάτος περηφάνεια .. Όλα από Ελληνικές οικογένειες...
Προχτές την Κυριακή βρέθηκα αντιμέτωπος σε τέτοιο σκηνικό .. Κάπου τις έχω αυτές τις σκηνές, θα τα βρω κ άμα καταφέρω να σβήσω πρόσωπα θα ποστάρω
Όχι τις ανήλικες όμως!αυτό το καλοκαίρι κανονικά πρέπει να είχαμε 3-4 σκληρούς αν φωτογραφίζαμε ότι βλέπαμε ... Έχω πάει σε 4-5 νησιά λόγω δουλειάς κ όρεξη να έχεις να τραβάς ..
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.428
- Πόντοι
- 6.955
Αρχηγέ Νεοσμυρνιώτη, που είναι αυτό το μέρος?
Αλφαδια ετούτη...
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Να σου πω τυπε. Αυτη την κωλαρα την ειχες τοσο κοντα κ δεν της εριξες ενα χουφτωμα να ουμε.
Τι κωλαρα.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.986
- Πόντοι
- 7.815
συμφωνώ, έχεις δίκιο μανΌχι τις ανήλικες όμως!
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.151
- Πόντοι
- 3.506
Έτσι.Όχι τις ανήλικες όμως!
Gamikos_Papatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Ρωτά τη κολάρα έστειλε μήνυμα για να βγάλει έξω τη κολάρα της …
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.458
- Πόντοι
- 25.186
επιβεβαιωνω...κι εδω τα ιδια. οι μανες στηνουν τις κορες με τα κωλομερια εξω κ τις φωτογραφιζουν.αυτό το καλοκαίρι κανονικά πρέπει να είχαμε 3-4 σκληρούς αν φωτογραφίζαμε ότι βλέπαμε ... Έχω πάει σε 4-5 νησιά λόγω δουλειάς κ όρεξη να έχεις να τραβάς ..
Φετος ειναι η 1η φορα που μεχρι στιγμης ΔΕΝ εχω δει μαγιω που να καλυπτει ολο τον κωλο..
Και φουλ ελεεινιδες topless
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.986
- Πόντοι
- 7.815
έχει ξεφύγει η κατάσταση ..επιβεβαιωνω...κι εδω τα ιδια. οι μανες στηνουν τις κορες με τα κωλομερια εξω κ τις φωτογραφιζουν.
Φετος ειναι η 1η φορα που μεχρι στιγμης ΔΕΝ εχω δει μαγιω που να καλυπτει ολο τον κωλο..
Και φουλ ελεεινιδες topless
Πριν μια βδομάδα, στις πηγές του Αχέροντα, εκατοντάδες κόσμου κ έβλεπες μανάδες με το παιδί στο χέρι να περπατάνε μέσα στο ποτάμι κ ο κόφτης κόφτης .. Και άλλα πολλά τέτοια σκηνικά σε παραλίες παντού στην επικράτεια.. Αναφέρω τον Αχέροντα λόγω ότι δεν πας για μπάνιο κ ηλιοθεραπεία εκεί ..
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.638
- Πόντοι
- 2.637
Χαθηκε το μαγιο στην κωλαρα της
Πολυχρόνης