foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
H Κωλαρα κυνηγαει το μπαλακι
Παραδίδω μαθήματα δεοντολογίας..... ;) ;) ;)Ηλια προσοχη σε οτι βαζεις να ειναι στα πλαισια των κανονων του σαιτ
Παραδίδω μαθήματα δεοντολογίας..... ;) ;) ;)
δικε μου!!!!!εισαι ο ανθρωπος μου,εισαι του σωματειου και εσυ;Βρήκα τυχαία συλλογή από φωτό από διάφορες παραλίες και σκέφτηκα να τις μοιραστώ με όλους εσάς...Με ταίρι ή χωρίς...τελικά το ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ αρέσει σε ΟΛΟΥΣ....
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ...άνδρες και γιατί όχι και..γυναίκες..ανάλογα τα γούστα...
ΤΑ ΣΕΤ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΧΤΕΊ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ..
γιατι καταλαβαινουν τα χαλια τους νομιζεις;Ξεκωλε στυλ γενικα φιλε! Θα ελεγα κωλαρακι αλλα δεν ισχυει για τις ελλεινηδες! Οσο για τα κωλαρακια που βαζεις στις φωτο αυτες ειναι μια στις χιλιες στις ελληνικες παραλιες με τα χοντρα ζωα που εχουν εναν κωλο σαν τραπεζι και κυτταριτιδα μεχρι και στη φτερνα μη χεσω!!!! Και οχι μονο αυτο! Θελουν να βαλουν και κοφτο μαγιο μπραζιλιαν κλπ! Ελεος!!!!
Δεν κοιταζονται στον καθρευτη τα ζωα?????
Μερικές παρατηρήσεις καλοπροαίρετα..Πρωτον σβήνε πρόσωπα γιατί θα εχει πρόβλημα το μπου..Δευτερον λέγε πού τραβάς να πάω εγω αλλού!!!!Τρίτον ..AGIANA τον παίρνεις,που θα μου πεις ότι κλεβω από σαιτ φωτο και τις ανεβάζω..Εδω εχω εντρυφήσει στη μυστική φωτό και κινδυνεύω να φαω ξυλο για να παίρνεις το ματι σου αραχτός!Αντε μη σταματήσω να ποσταρω....
!Τρίτον ..AGIANA τον παίρνεις,που θα μου πεις ότι κλεβω από σαιτ φωτο και τις ανεβάζω..Εδω εχω εντρυφήσει στη μυστική φωτό και κινδυνεύω να φαω ξυλο για να παίρνεις το ματι σου αραχτός!Αντε μη σταματήσω να ποσταρω....
Έχουν και τάπερ,μαζί................Ξεκωλε στυλ γενικα φιλε! Θα ελεγα κωλαρακι αλλα δεν ισχυει για τις ελλεινηδες! Οσο για τα κωλαρακια που βαζεις στις φωτο αυτες ειναι μια στις χιλιες στις ελληνικες παραλιες με τα χοντρα ζωα που εχουν εναν κωλο σαν τραπεζι και κυτταριτιδα μεχρι και στη φτερνα μη χεσω!!!! Και οχι μονο αυτο! Θελουν να βαλουν και κοφτο μαγιο μπραζιλιαν κλπ! Ελεος!!!!
Δεν κοιταζονται στον καθρευτη τα ζωα?????
Έχουν και τάπερ,μαζί................
Ρε!!! την γκόμενα μου πόσταρες;Την Κυριακή που μας πέρασε στο Καλαμάκι..............