Dryokolapths
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2018
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1
μόνο Ρωσίδες έχουν τέτοια πατούρα μπράβοΓια να πάμε κατα Ρωσία μεριά....
μόνο Ρωσίδες έχουν τέτοια πατούρα μπράβοΓια να πάμε κατα Ρωσία μεριά....
Δεν πείθεις τύπε. Τίποτα δεν μπορεί να ξεγελάσει τα εκπαιδευμένα λαγωνικά του μπου.
Εδω διαφωνουμε... Η φωτο ειναι προσφατη και πιθανον τραβηγμενη απο τον ιδιο ή καποιος δικος του του την εστειλε. Αυτα τα αποτελεσματα παντως εχει αν καποιος οταν τραβηξει φωτο νταλα στον ηλιο με φτηνιαρικο κινεζικο κινητο...
Bλέπω ότι εστιάζετε το περιτύλιγμα και όχι το περιεχόμενο, οπότε για να σας βοηθήσω και να μην "εκτίθεστε", τη φωτογραφία την τράβηξα χθες 19/9, σε νησί των κυκλάδων, με κινητό HUAWEI, την πέρασα στο laptop (lenovo), έκανα επεξεργασία στο μέγεθος
και επέλεξα και ένα φίλτρο, νομίζω το sahara. Το αποτέλεσμα το είδατε και δεν ξέρω τι κόλλημα φάγατε!!!
Ένα κοντοπούτανο!!!
Αλλάζει το κωλαράκι αν είναι απο fb;Ποσα μαγιο ειχε μαζι της τυπε 3 photos εβαλες 3 διαφορετικα φοραει. :S :S :S
Μηπως της εκλεψες απο το f/b της
Ποσα μαγιο ειχε μαζι της τυπε 3 photos εβαλες 3 διαφορετικα φοραει. :S :S :S
Μηπως της εκλεψες απο το f/b της
Αν είναι να κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας........... γαμισε το.Αλλάζει το κωλαράκι αν είναι απο fb;
Μπορει να την ειπε ο τυπος,Καταρχήν ρε παιδιά η κοπέλα είναι στημένη για φωτογραφία δεν το βλέπετε.Δεν είναι αυθόρμητες οι φωτογραφίες
Δεν κοροϊδεύω κανέναν. Ο τίτλος του θέματος είναι ''Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες''και όχι τι φωτό έβγαλα σήμερα.Της ανέβασα γιατί η γκόμενα έχει μόνιμο φετίχ με το κωλαράκι της.Αν είναι να κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας........... γαμισε το.
Aν πρόσεξες "όλοι" βάζουν φωτό που τις έχουν τραβήξει οι ίδιοι.Δεν κοροϊδεύω κανέναν. Ο τίτλος του θέματος είναι ''Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες''και όχι τι φωτό έβγαλα σήμερα.Της ανέβασα γιατί η γκόμενα έχει μόνιμο φετίχ με το κωλαράκι της.
Δεν κοροϊδεύω κανέναν. Ο τίτλος του θέματος είναι ''Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες''και όχι τι φωτό έβγαλα σήμερα.Της ανέβασα γιατί η γκόμενα έχει μόνιμο φετίχ με το κωλαράκι της.
με το μαλακo τυπε μην παθουμε και τιποτα :S :S :SΚάποια στιγμή που θα βρω λίγο χρόνο,έχω ακόμα καμία 30 άρια από τον τελευταίο καιρό