Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
καλα ρε νιμου ακουσες τις που ελεγα και πηρες ρεπο απο τις παραλιες :S :S :S να μην επαναληφθεί :S :S :SΡε νιαμου,ούτε μια φώτο σημερα?
καλα ρε νιμου ακουσες τις που ελεγα και πηρες ρεπο απο τις παραλιες :S :S :S να μην επαναληφθεί :S :S :SΡε νιαμου,ούτε μια φώτο σημερα?
εχω καμια πενηνανταρια,ολες απο την ιδια σημερα.Απλα δεν έχω χρόνο, λογικά αύριο θα την βάλωκαλα ρε νιμου ακουσες τις που ελεγα και πηρες ρεπο απο τις παραλιες :S :S :S να μην επαναληφθεί :S :S :S
ευγε γεροτζων :S :S :Sεχω καμια πενηνανταρια,ολες απο την ιδια σημερα.Απλα δεν έχω χρόνο, λογικά αύριο θα την βάλω
Ωραιο!Πάρτε και από μένα
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=153065.0;attach=1050045;image[/img[/URL]]
[/quote]
Πολυ ασχημα τα τατουαζ αλλα Camel toe παντακαθαρο. :S :S :S
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
στην πρώτη φαίνεται η σκιά μου που την βγάζω φώτοΠολυ ασχημα τα τατουαζ αλλα Camel toe παντακαθαρο. :S :S :S
μπραβο γεροτζων..εξαιρετικες ληψεις ειχες και τα γυαλια στο κεφαλι τυπε :S :S :S
Και αυτές με το Αιφο,επειδή βαριέμαι να κανω επεξεργασία και αργούν πολύ να φορτώσουν,βάζω ενδεικτικά