candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.256
Τρελο κομματι!!! Εχουμε κ απο μπροστα? Βλεπω παντως πολυ κοσμο απο την ομορφη κρητη κ χαιρομαι ιδιατεραΚεδροδασος Κρητη
Τρελο κομματι!!! Εχουμε κ απο μπροστα? Βλεπω παντως πολυ κοσμο απο την ομορφη κρητη κ χαιρομαι ιδιατεραΚεδροδασος Κρητη
Oι φωτο ποσταρονται με συναισθήματα χαρμολύπης..
Μπααα..Δεν καθησα, σιγα μην ακούσω και τη Γεωργιανη παραδουλευτρα...Η Τάμτα ξεβρακωτη τραγουδά στο Cabana Mare;
Φιλε μ η εσυ εχεις πολυ ψηλα στανταρ η εγω ππλυ χαμηλα! Το λεω γιατι ολα τα κωλαρια που ανεβασες τα ξεσκιζα με χιλια!!! Οπως κ ν εχει χαιρομαι ιδιαιτερα που τα ανεβασες κ εγω εχω μονο το αισθημα της χαρας που τα ειδα! Οπως κ ν εχει ευχαριστωOι φωτο ποσταρονται με συναισθήματα χαρμολύπης..
Χαράς για τις φωτο, αλλα και λύπης για τα χαλια της σημερινής νεολαίας..18χρονα κορίτσια,τιγκα στη ραγαδα και την κυτταριτιδα..
Τραγικό....
νιμου με ελληνιδα ησουν παραλια και τραβαγες φωτο :S :S :SΚωλαρα ελλεηνίδας.Και από μπροστά τούμπανο.
ναι τυπε,είχε γυρίσει απ την αλλη :S :S :Sνιμου με ελληνιδα ησουν παραλια και τραβαγες φωτο :S :S :S
Μπραβο τυπε πολυ καθαρη φωτογραφια πρεπει να εχεις καλο κινητο.Μαλακια ομως που δεν προλαβες να κανεις και λιγο ζουμ στην κωλαρα της τυπισσας αλλα δικαιολογεισαι γιατι που να προλαβεις στα χιλιοστα του δευτερολεπτου που γυρισε πλατη η ελεεινιδα που ησουνα μαζι :S :S :S :S :S :SΚωλαρα ελλεηνίδας.Και από μπροστά τούμπανο.
έπρεπε να περιμένω να στρίψει γιατί με κάρφωνε που κοιτουσα τις βυζάρες της η πόρνη.s8+Μπραβο τυπε πολυ καθαρη φωτογραφια πρεπει να εχεις καλο κινητο.Μαλακια ομως που δεν προλαβες να κανεις και λιγο ζουμ στην κωλαρα της τυπισσας αλλα δικαιολογεισαι γιατι που να προλαβεις στα χιλιοστα του δευτερολεπτου που γυρισε πλατη η ελεεινιδα που ησουνα μαζι :S :S :S :S :S :S
Τζαμι ειναι αυτη και πιο κοντινη.Ωραιοςέπρεπε να περιμένω να στρίψει γιατί με κάρφωνε που κοιτουσα τις βυζάρες της η πόρνη.s8+
Mια κουλτουριάρα στη Σίφνο
έπρεπε να περιμένω να στρίψει γιατί με κάρφωνε που κοιτουσα τις βυζάρες της η πόρνη.s8+