Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
big bootyΩραίος!!!
big bootyΩραίος!!!
απο βιντεάκι;Και άλλη μια
τυπε το βαμμενο νυχι δικο σου είναι?Ένα δυνατό μωρό στην παρο
τυπε το βαμμενο νυχι δικο σου είναι?
φίλε ο στριγκος και η στάση ανοίξαμε και σας περιμένουμε παίζει πολυ φέτος!αν και δεν καταφερα να βγαλω φωτο ...εστω και ασχετος με το θεμα θα ηθελα να μοιραστω μια σημερινη εμπειρια στη θαλασσα...εγω με την οικογενεια και διπλα μια κυρια με μια φιλη της και τον γιο της...εβαλε τη ξαπλωστρα της και καθησε φατσα σε μενα με τα ποδια της ανοιχτα και συνεχεια εκοβε..βεβαια στο σπιτι η γυναικα μου εκανε σκηνικο...αλλα εγω δεν εδωσα καμια αφορμη...λιγουλακι κοιτουσα ελληνιδα γυρα τα 40 με κορμι φωτια αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να βγαλω μια φωτο ..αυτα για να αλλαξω την μονοτονια
ενταξει εχω πετυχε ματιες αλλα αυτο μπροστα στη γυναικα μου με τη φιλη και το παιδι της...ηθελε επιβεβαιωση αλλ τοσο φανερα?..δεν εγινε στην μυκονο υποψηνφίλε ο στριγκος και η στάση ανοίξαμε και σας περιμένουμε παίζει πολυ φέτος!
αν και δεν καταφερα να βγαλω φωτο ...εστω και ασχετος με το θεμα θα ηθελα να μοιραστω μια σημερινη εμπειρια στη θαλασσα...εγω με την οικογενεια και διπλα μια κυρια με μια φιλη της και τον γιο της...εβαλε τη ξαπλωστρα της και καθησε φατσα σε μενα με τα ποδια της ανοιχτα και συνεχεια εκοβε..βεβαια στο σπιτι η γυναικα μου εκανε σκηνικο...αλλα εγω δεν εδωσα καμια αφορμη...λιγουλακι κοιτουσα ελληνιδα γυρα τα 40 με κορμι φωτια αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να βγαλω μια φωτο ..αυτα για να αλλαξω την μονοτονια
Φίλε μου δεν ξερω τι έχουν πάθει όλες φέτος. Στη λιμνη της βουλιαγμένης ήμουν πριν απο κάποιες μερες δεν υπήρχε ούτε μια απο 15-45 που να μην φορούσε στριγκομαγιο και να μη μοστράρει κωλο με κάθε δυνατό τρόπο. Φέτος συντελείται η επανάσταση του κωλουενταξει εχω πετυχε ματιες αλλα αυτο μπροστα στη γυναικα μου με τη φιλη και το παιδι της...ηθελε επιβεβαιωση αλλ τοσο φανερα?..δεν εγινε στην μυκονο υποψην
τι σκηνικο σου εκανε η γυναικα σου τυπε???ενταξει εχω πετυχε ματιες αλλα αυτο μπροστα στη γυναικα μου με τη φιλη και το παιδι της...ηθελε επιβεβαιωση αλλ τοσο φανερα?..δεν εγινε στην μυκονο υποψην
Η γυναικα σου ποσα κιλα ειναι τυπε :S :S :S
αστο η γυναικα μου ειναι 10 κλασεις πανω απο αυτην φιλεΗ γυναικα σου ποσα κιλα ειναι τυπε :S :S :S