Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.591 57,5%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 569 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 473 17,1%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.766

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
τυπε το ματι ειναι ιδεολογια
οχι στο ρατσισμο των ματακιδων :grin:
τυπε μαλλον μιλας για τον κλαδο των ματακηδων τωρα αν καταλαβα καλα.
ο ματακιας τυπε πιο πολυ ευχαριστιετε να περνει ματι παρα να γαμαει.
αν αυτο εννοεις ιδεολογια δεκτο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εσυ μεγαλε απο οτι καταλαβα με νεκροφιλια ασχολησε.
το γυρισες στο ματι τωρα? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
νεκροφιλος ματακιας τυπε
και αυτοι εχουν δικαιωμα στο ματι :rockon:
μην αποκλεισουμε καμια κοινωνικη ομαδα

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Mατι και σε αλλη καμπινα στην παραλια!!!  :thumbsup:                                                                                                                                                                                                                                            

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Mατι και σε αλλη καμπινα στην παραλια!!!  :thumbsup:                                                                                                                                                                                                                                            
αρχηγε γουσταρεις και τριχα βλεπω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε σου εχει τυχη δηλαδη σε κηδεια δικη σου να εχεις εντοπισει νεκροφιλο ματακια? :think: :think: :think:
τυπε ειχα δει μια φορα μια μουτσουνα περιεργη που μου εκανε για ματακιας
αλλα δεν μπορεσα να δωσω πιο πολυ σημασια
ειχα και δουλεια να κανω

Συνημμένα

• -grave-digger-.jpg
    -grave-digger-.jpg
    152,7 KB · Εμφανίσεις: 112

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
ειχα και δουλεια να κανω
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ειχα και δουλεια να κανω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Εισαι Πανμεγιστος Θεος Ναυαρχε μου Πανταχου Παρων και τα παντα Φωτογραφιζων.. :sunglasses: :dancing: :rockon:!!!!!
Που το πετυχες αυτο το τρελο ξανθο με το μακρυ μαλι και το στρινγακι εκανε και μπανακι τοπλες βουταγε στα καταγαλανα νερα ανευ στηθοδεσμου..;;;

Εισαι λατρεια ρε Ναυαρχε εχουμε ακριβως τα ιδια ενδιαφεροντα..!!! Ποκερακι και ματι στις Ελληνικες Παραλιες.. :sunglasses: :o :boobies: :tits:!!!
Μονο που εδω βλεπω απειρους κωλους και απειροελαχιστα εως εντελως ανυπαρκτα τοπλες.. :boobies:!!!
Γιατι επεσε τετοιος περονοσπορος φετος στο αγνο και τιμιο μπανακι ανευ στηθοδεσμου.. :tits:;;???
Γενικα Ναυαρχε μου φετος το καλοκαιρι μπορεις να εντοπισεις σε ποια παραλια εχεις πετυχει τα περισσοτερα/καλυτερα τοπλες..;;???
ειδικα αν μπορεις να με πεις, εστω σε πμ, που λιαζοταν το τρελο ξανθο που κανω παραθεση.. :o :o

Thanks a lot Τιτανομεγιστε Γιγαντα μου keep up the great work :rockon:!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εισαι Πανμεγιστος Θεος Ναυαρχε μου Πανταχου Παρων και τα παντα Φωτογραφιζων.. :sunglasses: :dancing: :rockon:!!!!!
Που το πετυχες αυτο το τρελο ξανθο με το μακρυ μαλι και το στρινγακι εκανε και μπανακι τοπλες βουταγε στα καταγαλανα νερα ανευ στηθοδεσμου..;;;

Εισαι λατρεια ρε Ναυαρχε εχουμε ακριβως τα ιδια ενδιαφεροντα..!!! Ποκερακι και ματι στις Ελληνικες Παραλιες.. :sunglasses: :o :boobies: :tits:!!!
Μονο που εδω βλεπω απειρους κωλους και απειροελαχιστα εως εντελως ανυπαρκτα τοπλες.. :boobies:!!!
Γιατι επεσε τετοιος περονοσπορος φετος στο αγνο και τιμιο μπανακι ανευ στηθοδεσμου.. :tits:;;???
Γενικα Ναυαρχε μου φετος το καλοκαιρι μπορεις να εντοπισεις σε ποια παραλια εχεις πετυχει τα περισσοτερα/καλυτερα τοπλες..;;???
ειδικα αν μπορεις να με πεις, εστω σε πμ, που λιαζοταν το τρελο ξανθο που κανω παραθεση.. :o :o

Thanks a lot Τιτανομεγιστε Γιγαντα μου keep up the great work :rockon:!!!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε αλλά...το ξανθό το βρήκα από site..Δυστυχώς....Για όλα τα άλλα αν θες είναι από ελληνικές παραλίες...Keep looking!!!Και μεχρι το επομενο ποστ,παρηγορήσου με ενα ωραίο κωλαράκι σημερινό,από Λουτράκι...

Συνημμένα

• Εικόνα4379.jpg
    Εικόνα4379.jpg
    126,7 KB · Εμφανίσεις: 108

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315