You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαθητικές παρελάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 134
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Η απάντηση σ' αυτό το ξέκωλο..........
καλά ας μάθουν πρώτα οι ενήλικες να μην μπάζουν στην βουλή απογόνους δωσιλόγων προς χάρην ρουσφετιών και μετά ας κρίνουν τα ανήλικα ;)
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
καλά ας μάθουν πρώτα οι ενήλικες να μην μπάζουν στην βουλή απογόνους δωσιλόγων προς χάρην ρουσφετιών και μετά ας κρίνουν τα ανήλικα ;)
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο φίλος???
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.937
- Πόντοι
- 1.406
μολις εγινα στρατοκαυλος
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.600
- Πόντοι
- 3.506
http://[URL unfurl="true"]www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main_photo_default/public/parelasi-thess1.jpg?itok=H0B53kFQ[/img[/URL]]
[/quote]
Η νεα γενια των πουτανακιδιων, σε λιγο θα κανει παρελαση μονο με το βρακι..
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο φίλος???
ξεκάθαρο αυτό που είπα..
δεν μπορείς να απαιτείς από κάποιον να σέβεται κάτι που ποτέ δεν σεβάστηκες εσύ
http://www.limnosreport.gr/wp-content/uploads/2015/10/IMG_6218.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
omFg :cum:
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
ξεκάθαρο αυτό που είπα..
δεν μπορείς να απαιτείς από κάποιον να σέβεται κάτι που ποτέ δεν σεβάστηκες εσύ
omFg
Γιατί το γενικεύεις??? Το νήμα δεν αναφέρεται σε αυτούς που μπάζουν στο κυνοβούλιο απογόνους δοσιλόγων....!!!
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
CRYPTON X
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
να μην κοροϊδεύετε τις κοπελες και τους γονεις για το πως ντύνονται γιατι και εσεις δεν ειστε καλυτεροι από αυτους ...
εδώ βγαζετε τα βυζια και τον κωλο της γυναικας σας φωτογραφιες και τις δειχνετε δημοσια για να δουμε ότι γαματε
ωραιο μουνι, (κατά βαθος θα θελατε να σας τη γαμανε και να βλέπετε) όταν θα κανετε καμμια ωραια κορη σιγουρα εσεις οι ιδιοι
θα της λετε πετα όλα εξω κοριτσαρα μου να δουνε τι ωραια κορη εχω σιγουρα θα νιώθετε περήφανοι όταν θα βλέπετε τις
πουτσες των αγαμητων σηκωμένες να λιγουρεύονται να γαμησουν...
εδώ βγαζετε τα βυζια και τον κωλο της γυναικας σας φωτογραφιες και τις δειχνετε δημοσια για να δουμε ότι γαματε
ωραιο μουνι, (κατά βαθος θα θελατε να σας τη γαμανε και να βλέπετε) όταν θα κανετε καμμια ωραια κορη σιγουρα εσεις οι ιδιοι
θα της λετε πετα όλα εξω κοριτσαρα μου να δουνε τι ωραια κορη εχω σιγουρα θα νιώθετε περήφανοι όταν θα βλέπετε τις
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Φοβερο επιχειρημα...καλά ας μάθουν πρώτα οι ενήλικες να μην μπάζουν στην βουλή απογόνους δωσιλόγων προς χάρην ρουσφετιών και μετά ας κρίνουν τα ανήλικα ;)
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
μην κουραζεσαι αδικως με τους κρυφοπαιδεραστες.να μην κοροϊδεύετε τις κοπελες και τους γονεις για το πως ντύνονται γιατι και εσεις δεν ειστε καλυτεροι από αυτους ...
Απλα εμετικοι.
Είναι ντροπή για όλους μας να παρακολουθούμε,μιά τέτοια μέρα,ανήλικες πουτανίτσες να "παρελαύνουν",γελοιοποιώντας κάθε έννοια πατριωτισμόυ και εθνικής ανάτασης.....αυτά δυστυχώς είναι τα "πρότυπα" που πλασσάρονται στα νέα παιδιά σήμερα.....παρέα με κλέφτες,λαμόγια,παιδεραστές,κίναιδους και κάθε λογής ανώμαλους και απάτριδες.......ντροπή για το σπίτι από το οποίο βγήκε η κοπέλλα αυτή,ντροπή για το σχολείο που την ανέχθηκε.......
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δεν δικαιουσαι να ομιλεις τύπε, εχεις στειλει στη βουλη απογονους δοσιλογων.Είναι ντροπή για όλους μας να παρακολουθούμε,μιά τέτοια μέρα,ανήλικες πουτανίτσες να "παρελαύνουν",γελοιοποιώντας κάθε έννοια πατριωτισμόυ και εθνικής ανάτασης.....αυτά δυστυχώς είναι τα "πρότυπα" που πλασσάρονται στα νέα παιδιά σήμερα.....παρέα με κλέφτες,λαμόγια,παιδεραστές,κίναιδους και κάθε λογής ανώμαλους και απάτριδες.......ντροπή για το σπίτι από το οποίο βγήκε η κοπέλλα αυτή,ντροπή για το σχολείο που την ανέχθηκε.......
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Και καλα, το σχολειο στ' αρχιδια του, ουτε ασχοληθηκε να τους πει να μην φορανε φούστα μεχρι τις αμυγδαλες 14 και 15 ετων μειράκια.
Γονείς δεν εχουν ομως?
Αλλά θα μου πεις σε μια χωρα που οι κατοικοι της εξελεξαν πρωθυπουργο τον Τσιπρα, δεν πρεπει να εχουμε και πολλες απαιτησεις.
Γονείς δεν εχουν ομως?
Αλλά θα μου πεις σε μια χωρα που οι κατοικοι της εξελεξαν πρωθυπουργο τον Τσιπρα, δεν πρεπει να εχουμε και πολλες απαιτησεις.
Δεν δικαιουσαι να ομιλεις τύπε, εχεις στειλει στη βουλη απογονους δοσιλογων.
Εχω στείλει και νέο-δοσίλογους........αστα να πάνε,χάλια είμαι.........
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Είναι ντροπή για όλους μας να παρακολουθούμε,μιά τέτοια μέρα,ανήλικες πουτανίτσες να "παρελαύνουν",γελοιοποιώντας κάθε έννοια πατριωτισμόυ και εθνικής ανάτασης.....αυτά δυστυχώς είναι τα "πρότυπα" που πλασσάρονται στα νέα παιδιά σήμερα.....παρέα με κλέφτες,λαμόγια,παιδεραστές,κίναιδους και κάθε λογής ανώμαλους και απάτριδες.......ντροπή για το σπίτι από το οποίο βγήκε η κοπέλλα αυτή,ντροπή για το σχολείο που την ανέχθηκε.......
Ανόητη ακροδεξιά μπουρδολογία χρυσαυγίτικης ψευτοσεμνοτυφίας.
Πατρίδα και μουνί πάνε μαζί ρε, γι' αυτά τα μουνάκια πολεμάμε, για να μην τα γαμάει ο εχθρός αλλά τα δικά μας καβλιά.
Τι φόρεσε η κοπελίτσα, η φούστα της λίγο ανέβηκε μπροστά, ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ.
Πάρτε μερικές αμερικανιδούλες που αγαπούν την πατρίδα τους να ξελαμπικάρετε.
Συνημμένα
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Και καλα, το σχολειο στ' αρχιδια του, ουτε ασχοληθηκε να τους πει να μην φορανε φούστα μεχρι τις αμυγδαλες 14 και 15 ετων μειράκια.
Γονείς δεν εχουν ομως?
πιο σαμαρικός μαλάκας πεθαίνεις.
έτσι απλά.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Κι εσυ πιο μαλακας ΓΕΝΙΚΩΣ, πεθαινεις. Ετσι απλα.πιο σαμαρικός μαλάκας πεθαίνεις.
έτσι απλά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 171
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 21