Επισκέπτης
Ναι, ηρθε κι ο βολταιρος ο μυρωδιας που τον εχουμε κανει κιλοτα ποσες φορες στο παρον.
Ναι, ηρθε κι ο βολταιρος ο μυρωδιας που τον εχουμε κανει κιλοτα ποσες φορες στο παρον.
χαχαχαΔηλαδή το πρόβλημα είναι μία παπαριά και μισή.
Αν ο άσπρος έχει 50% πιθανότητα να πετύχει στόχο είτε στοχεύσει είτε ρίξει στον γάμο του καραγκιόζη τι σημασία έχει προς τα που θα ρίξει;
Ο λακης θα πυροβολαγε πρωτα τον γκρι και μετα τον μαυρο.λειπει και ο μπιστολερος ο λακης να καταθεσει αποψη
... Είσαι άρχοντας...εύγε.Είχε γενέθλια στις 29 Φλεβάρη? (Άρα κάθε 4 χρόνια κατάθεση-μηδενικό επιτόκιο(?)-οπότε 20/4=5 και 5*10=50 χιλιαρικα)
Εναλλακτικά, ο μπαμπάς τα έτρωγε στις πόρνες..
εχει δικο ο αμτζίκιος.Λατρεμένο μου φίλοι πρέπει δηλαδή το θρεντ να το κάνουμε κι αυτό πεδίον αντιπαραθέσεων ?? Έλεος φίλοι μου.
Η χώρα ήταν σε μνημόνιο και ο Αλεξιάδης είχε βάλει 75% φόρο στις καταθέσεις.Ενα τελευταίο γιά σήμερα.....
Ένας πατέρας αποφασίζει να κάνει μια επένδυση για το γιο του. Κάθε επέτειο των γενεθλίων του, κάνει γι” αυτόν μια κατάθεση στην τράπεζα 10.000 δρχ.
Όταν ο μικρός έγινε είκοσι χρονών πάει στην τράπεζα να εισπράξει το ποσό. Προς έκπληξή του όμως διαπιστώνει ότι στον λογαριασμό του έχουν κατατεθεί μόνο 50.000 δρχ.
Πως γίνεται αυτό ?????
Γιά πάμε φίλοι μου........ άλλά χωρίς μανούρες
Κάποιος βάζει πάνω στο τραπέζι ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο νόμισμα και σας λέει πως αν κάνετε μια αληθινή δήλωση, θα σας δώσει ένα από τα τρία νομίσματα όποιος όμως θέλει αυτός! Αν κάνετε λάθος όμως, δεν θα πάρετε κανένα! Με ποια δήλωση θα κατορθώσετε να πάρετε το χρυσό ??
Μηδενική φορολογική δήλωσηΓιά πάμε φίλοι μου........ άλλά χωρίς μανούρες
Κάποιος βάζει πάνω στο τραπέζι ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο νόμισμα και σας λέει πως αν κάνετε μια αληθινή δήλωση, θα σας δώσει ένα από τα τρία νομίσματα όποιος όμως θέλει αυτός! Αν κάνετε λάθος όμως, δεν θα πάρετε κανένα! Με ποια δήλωση θα κατορθώσετε να πάρετε το χρυσό ??
..........Γιά πάμε φίλοι μου........ άλλά χωρίς μανούρες
γαμάτο..........
........ Μία δήλωση που επιτυγχάνει το ζητούμενο είναι η: «δεν θα μου δώσεις ούτε το χάλκινο ούτε το ασημένιο νόμισμα». Αν αυτή η δήλωση είναι αληθής τότε θα πρέπει να σας δώσει αναγκαστικά το χρυσό νόμισμα, ενώ δεν είναι δυνατόν η δήλωσή σας να βγει ψευδής γιατί θα είχε την υποχρέωση να μην σας δώσει τίποτα και τότε η δήλωση θα ήταν αληθής. Η συμπληρωματική δήλωση: «θα μου δώσεις το χρυσό νόμισμα ή τίποτα» επιτυγχάνει επίσης το ζητούμενο.
" εκει, δε βρεχει ποτε" ;Ποιο ειναι το (απολυτο) αντιθετο της φρασης:
"Εδω, καθε μερα βρεχει"
το διορθωνω." εκει, δε βρεχει ποτε" ;
δεν πολυκαταλαβαινω την ερώτηση...