xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ελα μωρε ιδια λογικη ειναιναι...(εγω κυκλο το κανα)
ελα μωρε ιδια λογικη ειναιναι...(εγω κυκλο το κανα)
εισαι σιγουρος?πως μπορω με 6 σπιρτα να κατασκευασω 4 τριγωνα (τα σπιρτα προφανως δεν τα σπαμε). σχεδιαστε το
σιγουροτατος. αλλα ειναι δυσκολο. ειναι απο καθηγητη του mit που μας το ειχε βαλει για πλακα σε ενα μαθημαεισαι σιγουρος?
θα δενειστει ενα προβατο καιθα τα κανει 20 ... ετσι ο πρωτος θα παρει 10, ο αλλος 5 και ο αλλος 4 συνολο 19 και μετα θα επιστρεψει το δανεικοΟ καπετάν Γιάννης αισθάνεται το τέλος του. έχει 3 γιους στους οποίους θέλει και να μοιράσει, όπως αυτός πιστεύει δίκαια, την περιούσια του.
Η περιούσια του είναι μόνο 19 πρόβατα. Ούτε 18 ούτε 20, 19.
Στον πρώτο του γιο ως και πρωτότοκος θέλει να αφήσει το 1/2 των πρόβατων.
Στον δεύτερο το 1/4 των πρόβατων. και στο τρίτο και τελευταίο το 1/5. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει οι γιοι του να χωρίσουν τα πρόβατα σε κομμάτια, σκοτώνοντας τα. Βλέπεις αγαπάει τα πρόβατα σαν παιδία του. Τι πρέπει οι γιοι του να κάνουν?
το βρηκα,απλα κολλησα γιατι φανταζομουν μονο ισοπλευρα τριγωνα λογω ιδιου μηκους σπιρτων...σιγουροτατος. αλλα ειναι δυσκολο. ειναι απο καθηγητη του mit που μας το ειχε βαλει για πλακα σε ενα μαθημα
ανα 120 ,σορυ...βαζουμε 3 σαν το σημα της μερσεντες,δλδη ανα [glow=red,2,300]60[/glow] μοιρες
και κλεινουμε τις γωνιες με τα αλλα 3 σπιρτα...
βεβαια τα 3 επομενα σπιρτα δε μπαινουν στις ακρες,αλλα πιο μεσα...
οχι αλλα φταιω εγω που δεν το διευκρινισα.ακρη με ακρη ενωνονται τα σπιρταανα 120 ,σορυ...
θα δενειστει ενα προβατο καιθα τα κανει 20 ... ετσι ο πρωτος θα παρει 10, ο αλλος 5 και ο αλλος 4 συνολο 19 και μετα θα επιστρεψει το δανεικο.... αυτο λες αλανιρε τί ξεφτέρια είστε εσείς;
θα επανέλθω με δυσκολότερα
προσπαθήστε αυτό με τα κορίτσια και τους πατεράδες,
αν και ως γνήσιοι μπουρδελιάρηδες, σας βλέπω να προσπαθείτε να τις ξεμοναχιάσετε στο ενδιάμεσο νησί
οχι αλλα φταιω εγω που δεν το διευκρινισα.ακρη με ακρη ενωνονται τα σπιρτα
ειναι δυσκολο προσπαθησε να το σχεδιασεις! αμα θες στο λεω κιολας.θα πεις τι "μαλακας ειμαι"
ούτως ή άλλως ρε φίλεειναι δυσκολο προσπαθησε να το σχεδιασεις! αμα θες στο λεω κιολας.θα πεις τι "μαλακας ειμαι"
φανταζομαι εννοεις στις 2 διαστασεις,οχι πυραμιδα...ειναι δυσκολο προσπαθησε να το σχεδιασεις! αμα θες στο λεω κιολας.θα πεις τι "μαλακας ειμαι"
τοτε είναι λάθοςη λυση λεει 10990
οπως το χεις θεσει ,μια πυραμιδα απο ισοπλευρα τριγωνα ειναι σωστη απαντηση...πως μπορω με 6 σπιρτα να κατασκευασω 4 τριγωνα (τα σπιρτα προφανως δεν τα σπαμε). σχεδιαστε το
ωραιοςοπως το χεις θεσει ,μια πυραμιδα απο ισοπλευρα τριγωνα ειναι σωστη απαντηση...
πφφφ...μαλακια,αλλα σκαλωτικο,το παραδεχομαι...ωραιος
πφφφ...μαλακια,αλλα σκαλωτικο,το παραδεχομαι...
http://[URL unfurl="true"]www.memes.at/pics/genius.png[/img[/URL]]
[/quote]ειναι υπερβολικα απλο..αλλα το μυαλο δε παει στις 3 διαστασεις.
Νωντα ο Ελληνικος Στρατος σε εκανε εξυπνο,πφφφ...μαλακια,αλλα σκαλωτικο,το παραδεχομαι...