Νέα

ΜΑΤΑΚΙΔΕΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jigi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jigi

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πρίν ενα μήνα στις διακοπές μας έτυχε να κάνουμε sex  σε παραλία νύχτα και μετά απο λίγο παρατηρήσαμε οτι μας κρυφοκοίταγε ένας τύπος πίσω απο τα βράχια.
Λίγο το ποτό λίγο το οτι είμασταν σε ένα τελέιος ξένο μέρος αντι να ξυπνήσει μέσα μου ο bruce lee  ξύπνησε και στους 2 μας ο πορνοστάρ και ο τύπος πρέπει ακόμα να ταλεπορείτε απο τενοντίτιδα και αφυδάτοση απο το πολλύ χύσιμο.

Σας έχει τύχει ανάλογη περίπτωση? Πως αντιδράσατε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πρίν ενα μήνα στις διακοπές μας έτυχε να κάνουμε sex  σε παραλία νύχτα και μετά απο λίγο παρατηρήσαμε οτι μας κρυφοκοίταγε ένας τύπος πίσω απο τα βράχια.
Λίγο το ποτό λίγο το οτι είμασταν σε ένα τελέιος ξένο μέρος αντι να ξυπνήσει μέσα μου ο bruce lee  ξύπνησε και στους 2 μας ο πορνοστάρ και ο τύπος πρέπει ακόμα να ταλεπορείτε απο τενοντίτιδα και αφυδάτοση απο το πολλύ χύσιμο.

γιατι να τον δειρεις ρε τυπε? :think:

OP
OP
jigi

jigi

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
τυπε σιγα μην πληρωσει για να μπει σε μια παραλια :grin:

Αφού κατάφερε να φτάσει στην συγκεκριμένη παραλία στις 3 τα ξημερώματα μόνος του σημένει οτι είναι επαγκελματίας ματάκιας.
Τόσο θέαμα του χαρίσαμε. Βγάλε 20 ευρο ρε γύφτο χαχαχαχαχαχ

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
    Αναλογη ακριβως, δε θα το'λεγα, αλλα αυτα τα παλιοπαιδα εχουν γινει πραγματικοι καλλιτεχνες!!!!!!!!!                  Φαινοταν τοσο αληθινη!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• beach-sex.jpg
    beach-sex.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 42

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

ναι αν κρίνω από τον νικ σου φαίνεσαι από τα παιδάκια που τους χαλάει να τον παίρνουν μάτι η να  :zfuck:  ομαδικά...
αφού είσαι swingerakias ρε τύπε το μάτι σε πείραξε ?  :2funny:

OP
OP
jigi

jigi

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ναι αν κρίνω από τον νικ σου φαίνεσαι από τα παιδάκια που τους χαλάει να τον παίρνουν μάτι η να  :zfuck:  ομαδικά...
αφού είσαι swingerakias ρε τύπε το μάτι σε πείραξε ?  :2funny:
Είμαστε απο τους ανθρώπους που δεν λέμε όχι σε νέες εμπειρείες.Πάντα με τη θέληση μας όμως και με την θέληση και του τρίτου πρωσόπου η ζευγαριού.
Το μάτι σε στιγμή που δε γουστάρει ενα ζευγάρι μπορεί να αποβεί μοιρέο για τον μπανιστιρτζή.

Και κάτι τελευτάιο πακιστανέ
swingeράκιδες είμαστε όλοι
Αλλοι στην πράξη και άλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας
Αλλοι το κρύβουνε επιμελώς με ηθικολογίες του κόλου και άλοι απλα το απολαμβάνουν στην πράξη

Vani(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μια φορα ημουν αργα στο γυμαναστηριο και μετα απο πολυ διαδρομο ειπα να κανω μια σάουνα... ημουν μονη μεσα στην σαουνα και εικαι και την βουρτσα για να ξεμπλεξω τα μαλλια μου... η οποια εχει ενα σχετικα χοντρο χερουλι. Οπως ειχα ιδρωσει και ζεσταθει απο την σαουνα αρχισα να μαλακιζομαι με το χερι στην αρχη και μετα με το χερουλι της βούρτσας. Ειχα φτιαχτει τρομερα και λιγο πριν τελειωσω καταλαβα οτι η πορτα της σαουνα κουνιοταν με δύναμη... ενας τυπος απεξω με επαιρνε ματι και προφανως κρατιοταν απο το χερούλι αφου το αλλο χερι ηταν σε... δουλεια.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ποσο εχει η εγγραφη στο γυμναστηριο ναρθω??  :grin:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
196
Πόντοι
2.007
εμενα μια φορα ημουν αργα στο γυμαναστηριο και μετα απο πολυ διαδρομο ειπα να κανω μια σάουνα... ημουν μονη μεσα στην σαουνα και εικαι και την βουρτσα για να ξεμπλεξω τα μαλλια μου... η οποια εχει ενα σχετικα χοντρο χερουλι. Οπως ειχα ιδρωσει και ζεσταθει απο την σαουνα αρχισα να μαλακιζομαι με το χερι στην αρχη και μετα με το χερουλι της βούρτσας. Ειχα φτιαχτει τρομερα και λιγο πριν τελειωσω καταλαβα οτι η πορτα της σαουνα κουνιοταν με δύναμη... ενας τυπος απεξω με επαιρνε ματι και προφανως κρατιοταν απο το χερούλι αφου το αλλο χερι ηταν σε... δουλεια.
εισαι μεγαλη καυλα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Είμαστε απο τους ανθρώπους που δεν λέμε όχι σε νέες εμπειρείες.Πάντα με τη θέληση μας όμως και με την θέληση και του τρίτου πρωσόπου η ζευγαριού.
Το μάτι σε στιγμή που δε γουστάρει ενα ζευγάρι μπορεί να αποβεί μοιρέο για τον μπανιστιρτζή.

Και κάτι τελευτάιο πακιστανέ
swingeράκιδες είμαστε όλοι
Αλλοι στην πράξη και άλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας
Αλλοι το κρύβουνε επιμελώς με ηθικολογίες του κόλου και άλοι απλα το απολαμβάνουν στην πράξη

όχι δεν κατακρίνω κάτι στο άθλημα...

αλλά δεν πιστεύω και ότι όλοι είναι και swingerakides
swingerakides είναι αυτοί που θέλουν συναισθηματική ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα γουσταρουν και ξινά κόλπα με τρίτους :zfuck:
καθόλου κακό

απλά εγώ είμαι λίγο ρομαντικός και παλαιομοδίτης για τέτοια πράγματα  :grin:

έχεις ένα θέμα με τα τηλ μπάνιου ε ?  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μετα απο αυτο δεν το ξανακανω εκεί... τρομαξα λίγο
Μα κι εκεινοs δεν προσεχε......Ειχε αφησει μισανοιχτη την πορτα κι εκανε θορυβουs ........Απαραδεκτοs
Εγω θα την ειχα ορθανοιχτη την πορτα... :grin:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Ειχε στειλει, τον μανατζερ του ο Σειρηνακης, για την νεα του ταινια με τιτλο, οργια στην παραλια με τον ματακια !!!  :grin: :grin: :grin:

flexus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μου εχει τυχει να πηδιομαστε στο αυτοκινητο και να μας παιρνει καποιος ματι και να τον παιζει απο διπλανο παρκαρισμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom