ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.604
- Πόντοι
- 5.006
Έλα ρε μαν δίπλα είμαστε σιγά μη θέλουμε και αεροπλάνο να πάμεΠοτέ θες με ένα νικιαρικο αυτοκίνητο είμαι
Έλα ρε μαν δίπλα είμαστε σιγά μη θέλουμε και αεροπλάνο να πάμεΠοτέ θες με ένα νικιαρικο αυτοκίνητο είμαι
την ξεμούνιαζα με 140 άνεταΤι επικη καριολα ειναι αυτη η Ουκρανη ρε πουστη....μετα μιλαμε για τις Ελλεινιδες.
Τυπε μου τετοια ανατολικα μουνακια με τη σεσουλα κυκλοφορουν εξω....σιγα μην της δωσεις τοσα λεφτα.Μια σοκολατα και πολυ της ειναι....την ξεμούνιαζα με 140 άνετα
σιγά τη πατσαβουραΤο Μαρακι οπως το ειδα λιγο πρεπει να εβαλε βυζους..Ειδωμεν σε λιγο.
Απο τα αλλα τα μπαζα που ειναι μεσα...σιγά τη πατσαβουρα
Ε κάτι πάει και έρχεται εκτός το ουκρανακιΑπο τα αλλα τα μπαζα που ειναι μεσα...
Φουλ σκληρο ριαλιτι πανε να το κανουν....εμαθα θα μπει μεσα και ο Γκουφη γκομενος της πατσαβουρας να κανουν ξανα το ζευγαρι.Αλβανη με βατραχοποδαρα θα προσπαθησει να μπει αλλα θα παρει τα αρκιντια μου....
Βαζουν παλιους που ξερουνε να μαγειρευουν.Φουλ σκληρο ριαλιτι πανε να το κανουν....εμαθα θα μπει μεσα και ο Γκουφη γκομενος της πατσαβουρας να κανουν ξανα το ζευγαρι.Αλβανη με βατραχοποδαρα θα προσπαθησει να μπει αλλα θα παρει τα αρκιντια μου....
Μην βρίζεις ρε μανσιγά τη πατσαβουρα
ποια Μαρία μπέη μορε και αρχιδιαΜην βρίζεις ρε μαν
Όταν ξεκινήσει μπορείς να βρίζεις μάν όχι τώραποια Μαρία μπέη μορε και αρχιδια
τώρα έρχεται η παραγγελία, εσύ τι τσιμπησες?Όταν ξεκινήσει μπορείς να βρίζεις μάν όχι τώρα
Μπιφτέκια πατάτες τηγανιτές μπριζόλα χοιρινή και χωριάτικη σαλάτα από λαδόκολλα τώρα ήρθαντώρα έρχεται η παραγγελία, εσύ τι τσιμπησες?
Εγ από πρόεδρο 10 χοιρινά καλαμάκια και 10 κεμπαπ χωρίς πιτεςΜπιφτέκια πατάτες τηγανιτές μπριζόλα χοιρινή και χωριάτικη σαλάτα από λαδόκολλα τώρα ήρθαν
Εχει πουτσα το μιξερ?Την εχυσε το μιξερ τη κοντοχοντροκωλα.....