Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Να το παει στη κοντοχοντρη τη Μπεη τυπε.....ειναι ειδικη σε αυτα.Μπουρτζοβλαχος με τσιγκελωτο μουστάκι δεν μπορεί να ανοίξει το μίξερ
Να το παει στη κοντοχοντρη τη Μπεη τυπε.....ειναι ειδικη σε αυτα.Μπουρτζοβλαχος με τσιγκελωτο μουστάκι δεν μπορεί να ανοίξει το μίξερ
Και εγώ εκεί κλείνω. Καλά τους κάνει ο ΑλβανόςΝομιζω η Τριπλοσαγονη μπουγελοφατσα οριακα...
Μπορεί να του το άφησε ο γαμιας του τυπε δώρο.37 χρονων με δικό του μαγαζί. Ήμαρτον που έλεγε εξω από τα δόντια ο τεράστιος Γεωργίου
Τον στηριζω τον Αλβανο με τις χαμουρες τυπε....Και εγώ εκεί κλείνω. Καλά τους κάνει ο Αλβανός
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπορεί να του το άφησε ο γαμιας του τυπε δώρο.
Τυπε, ακόμα και σκατογυφτος να ήταν, σε καλύτερη μοίρα από τις πατσαβουρες θα ήτανΤον στηριζω τον Αλβανο με τις χαμουρες τυπε....
Σοχαμενοι όλοιΚαι ο κουτσόπουλος τώρα θυμήθηκε τόσα επεισόδια βάζουν το φαΐ στο χέρι και δοκιμάζουν ελεος δλδ
Κλασσικος κουτοπονηρος Λαρισαιος μπαστουνοβλαχος....Θεόδωρος φάτσα τροφιμου ψυχιατρικής κλινικής
Ναι, ενώ οι άλλοι είναι για πασαρέλαΘεόδωρος φάτσα τροφιμου ψυχιατρικής κλινικής
Έναν καλό θεσσαλο δεν έχω γνωρίσει τόσα χρόνιαΚλασσικος κουτοπονηρος Λαρισαιος μπαστουνοβλαχος....
Μόνο πιπες τύπε, έχει σχέση με Νικόλα Μπιγκ μπραδερ ο παλιοπουστας, πληροφορίες από μέσαΤον σπρωχνει τον Ιπποποταμο ο μπαστουνοβλαχος;