cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.431
- Πόντοι
- 3.556
Έχω τής πληροφορίες μου τύπεΤότε βρε τυπε πως ξέρεις αν τον πέταξε , περίεργα μας τα λες!!
Έχω τής πληροφορίες μου τύπεΤότε βρε τυπε πως ξέρεις αν τον πέταξε , περίεργα μας τα λες!!
Στο τέλος θα βγούνε και οι κριτές, επειδή τους επέλεξαν να μπούνε μέσαΜαλακες εχω μετρησει 8 τουλαχιστον παιχτες που πρεπει να βγουνε τακο....
Αχ ,κατάλαβα οσο πετάει χαρταετό ο φίλος Βάρος άλλο τόσο και η πληροφορίαΈχω τής πληροφορίες μου τύπε
Κολλησες μανΒηχω,φτερνιζομαι,τρεχει η μυτη μου αλλα εδω δινω τη μαχη για το αγαπημενο μας γκουρμεδοριαλιτι....
μη βρίζεις μανΙπποπόταμος έφτιαξε δύο πουτσες και είναι ενθουσιασμένος
Τσιμπαμε ρε μανΌλα τα πιάτα σήμερα για εμετό
Αυτη η γουτσου γουτσου φταιει τυπε....εντωμεταξυ κλασσικα αυτη το περναει ελαφρυα και εγω σαν ετοιμοθανατος.Κολλησες μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μη βρίζεις μαν
Κορονα η γρίπη?Αυτη η γουτσου γουτσου φταιει τυπε....εντωμεταξυ κλασσικα αυτη το περναει ελαφρυα και εγω σαν ετοιμοθανατος.
Κορονα σιγουρα οχι....γριπη δεν νομιζω.Για κανα RSV το κοβω....Κορονα η γρίπη?
Με το φαγητό δεν έχεις τελειώσει τύπε ακόμα τρως?Κολλησες μαν
μη βρίζεις μαν
Τσιμπαμε ρε μαν
Με το φαγητό δεν έχεις τελειώσει τύπε ακόμα τρως?
Κορονα σιγουρα οχι....γριπη δεν νομιζω.Για κανα RSV το κοβω....
πάρε κανένα χάπι και ξαπλα,ασε τα αύριο μπορείς να είσαι για φεύγαΠωωωωωωωωωωωωω τι εχει να γινει αυριο;Τσι πουτανας.....λεμε τωρα.
Δεν μασαει ο Χελ ρε απο ιωσεις......πάρε κανένα χάπι και ξαπλα,ασε τα αύριο μπορείς να είσαι για φεύγα
Ένα έκσταση να πάρει να γίνει περδικιπάρε κανένα χάπι και ξαπλα,ασε τα αύριο μπορείς να είσαι για φεύγα
Εσυ μαν γαργάρα την έκανες,τη τσιμπησες?Ένα έκσταση να πάρει να γίνει περδικι
Γαργαρα τύπεΕσυ μαν γαργάρα την έκανες,τη τσιμπησες?
Πότε θα πάμε άνθρωπο?Γαργαρα τύπε
Ποτέ θες με ένα νικιαρικο αυτοκίνητο είμαιΠότε θα πάμε άνθρωπο?