Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.959
- Πόντοι
- 6.256
Αυτο δεν ακουστηκε ωραια τυπε....Όχι τύπε δεν ήμασταν παρέα, εγώ έχω περίεργα γούστα για να κάνω κάποιον παρέα
Αυτο δεν ακουστηκε ωραια τυπε....Όχι τύπε δεν ήμασταν παρέα, εγώ έχω περίεργα γούστα για να κάνω κάποιον παρέα
Μακαρι να γινοταν καλυτερο quality control στο κινεζικο εργοστασιο που σε φτιαξανε για να μην υπηρχες.....Μακαρι να γινοταν ενας σεισμος 9αρης με εστιακο βαθος 2 μετρα και επικεντρο ακριβως κατω απο την πετροχτιστη αποθηκη με τις κουζινες..
Γαμιουνται απο καμεραμαν και φλορ μανατζερ μεχρι νηματοθετηςΜακαρι να γινοταν καλυτερο quality control στο κινεζικο εργοστασιο που σε φτιαξανε για να μην υπηρχες.....
Γαμιουνται απο καμεραμαν και φλορ μανατζερ μεχρι νηματοθετης
Από πίσω την έχει τη φλόγα τύπεΕχει φλογα αλλα δεν μπορει να πεταξει τη φωτια ο ανικανος!!!!
Ποσο καιρο εχει να γαμησει αυτος ο μαλακας ο κοντοκριτης που οτι δει με μουνι το κωλογλυφει εμετικα;Όλα τα πιάτα σήμερα για εμετό
Στανταρ αυτη καποια στιγμη θα την δουμε στις ειδησεις να εχει σφαξει κοσμο.....ρε τη τρελοκυπρια τους δηλητηριασε
Τότε βρε τυπε πως ξέρεις αν τον πέταξε , περίεργα μας τα λες!!Όχι τύπε δεν ήμασταν παρέα, εγώ έχω περίεργα γούστα για να κάνω κάποιον παρέα