AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.884
- Πόντοι
- 4.546
τυπε βγηκε με στεμμα στο κεφαλι ή κανους πουλακια τα ματια μου :S :S :S
Τυπε μου καλά βλέπουν τα ματάκια σου...
τυπε βγηκε με στεμμα στο κεφαλι ή κανους πουλακια τα ματια μου :S :S :S
τυπε άσε τις σαβουρες,τι τσιμπησαμε σήμερα;Τυπε μου καλά βλέπουν τα ματάκια σου...
Nτιντ γιου μις χερ :S :S :SΤυπε μου καλά βλέπουν τα ματάκια σου...
τυπε άσε τις σαβουρες,τι τσιμπησαμε σήμερα;
ωραίος μαν άρχοντας...εγώ τσιπουρα με βραστά λαχανικά και ένα μυδοπιλαφο..Μυλοκοπι στο φούρνο δικε μου με σαλάτα λαχανικών!!!
αδερφε??????????????ωραίος μαν άρχοντας...εγώ τσιπουρα με βραστά λαχανικά και ένα μυδοπιλαφο..
θέλει αδελφέ και κανένα ψαρακι που και που κτλ... είδες υπογραφή.αδερφε??????????????
Πολλοι ειδα δεν γουσταραν την κομμωτρια γιατι μιλαγε πολυ προφανως.
Προσωπικα χωρις να εχω δει πολλα επεισοδια αλλα αυτες οι δυο μπετονιερες μαζι με τον πουστοντεμη μου την δινουν περισσοτερο,Για πολλες κλωτσιες.
ωραίος μαν άρχοντας...εγώ τσιπουρα με βραστά λαχανικά και ένα μυδοπιλαφο..
δεν μπορούμε να διαλέξουμε 5-6 ρε νιμου,τι σοι ψηφοφορια εβαλες :S :S :SΠοιος θελετε να ειναι ο επομενος που θα παρει μπουλο απο το Μαστερ Σκουπιδι 2020!!!ΨΟΦΗΣΤΕ!!!
δεν μπορούμε να διαλέξουμε 5-6 ρε νιμου,τι σοι ψηφοφορια εβαλες :S :S :S
αυτό λεω,θελω πολλους να φυγουν θα στηρίξω σελιμ να το σηκωσει :S :S :S βλεπω λαστ ντανς το προτεινε ο αστεγος κονσερβοφαγοςΟχι διαλεξε 10 για να εισαι σιγουρος...αφου ρε θελουμε τον ΕΠΟΜΕΝΟ που θα φυγει!!!
χοιρινά καλαμάκια σαλατουλα πατατουλες πιτουλες αυτά είναι για μεσημέρι..Γκουρμέ καταστάσεις, αυτά είναι!!!
Σήμερα κτυπαμε κοτόπουλο στη σχάρα με πατατουλες φούρνου και καμιά σπέσιαλ πιτουλα!
Για βράδυ θα δείξει.
Ποιος θελετε να ειναι ο επομενος που θα παρει μπουλο απο το Μαστερ Σκουπιδι 2020!!!ΨΟΦΗΣΤΕ!!!
Τι ψηφοφορια ειναι αυτη τυπε; 10 επιλογες επρεπε να βαλεις. :SΠοιος θελετε να ειναι ο επομενος που θα παρει μπουλο απο το Μαστερ Σκουπιδι 2020!!!ΨΟΦΗΣΤΕ!!!