Νέα

Master Chef 2020-Οι δηλητηριασμένοι δεν πεινάνε ποτέ!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος θελετε να ειναι ο επομενος που θα παρει μπουλο;

• Γκιωργκο Χεσοδοχειο

Ψήφοι: 1 2,2%
  • Μαριανα μαφιοζα μπετονιερα

Ψήφοι: 10 22,2%
  • Ντεμεκ Βιγκαν Πλακομουνα

Ψήφοι: 17 37,8%
  • Μουρλεν Γουρουνα

Ψήφοι: 5 11,1%
  • Σταυρος Καγκουρας απο Λιοσια

Ψήφοι: 1 2,2%
  • Σταυρης Βγαλεφρυδακιας Τζιμπριος

Ψήφοι: 2 4,4%
  • Διονυσης Αργεντινος Κωλογερας

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μαρια κοντοχοντρη γκοθου

Ψήφοι: 7 15,6%
  • Δημητρης Μουνοδουλος Υποτακτικος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τζον Φιλλιπινεζικο Λειντιμποι

Ψήφοι: 2 4,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    45

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.499
Πόντοι
34.538
Όπως παντα  :grin:

Τώρα ηρθε η ώρα της σαβούρας της ψεύτο βιγκαν  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Οχι ρε παιδια..
Μονο που σακουλιασε την κομμωτρια της αξιζει η πενταδα...
Σκεφτειτε τι γουστα βγαλατε εκεινο το βραδυ της Τριτης...

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
ετσι! σκουπιδιασε την την χαμουρα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Κοιτα τρουμπι δεν είχα ιδιαίτερες προτιμήσεις...

Κατερινωμπεσαλου, χοντροκουραδοβιγκαν και μαριασκυλογκοθου ας έφευγαν και ας ειχαν διαφορετική σειρά  :hi:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Οχι ρε παιδια..
Μονο που σακουλιασε την κομμωτρια της αξιζει η πενταδα...
Σκεφτειτε τι γουστα βγαλατε εκεινο το βραδυ της Τριτης...

Είσαι σκληρός ρε φίλε...

Η Αλκηστις την περιμένει πως και πως  :takethis: :takethis: :takethis:

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.837
Πόντοι
4.546
Κριτική που έκαναν πελάτες, στο εστιατόριο της βηγκαν ξυνομουρας φακλανας...

:heavymetalbig:

Συνημμένα

• lime-kritiki-9.png
    lime-kritiki-9.png
    79,3 KB · Εμφανίσεις: 39

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.837
Πόντοι
4.546
Και άλλη κριτική που βρήκα νιαμου..!

Συνημμένα

• IMG_20200508_221951.png
    IMG_20200508_221951.png
    224,4 KB · Εμφανίσεις: 27

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Και άλλη κριτική που βρήκα νιαμου..!

Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ η δημοσιότητα που πίστευαν ότι θα έπαιρνε το μαγαζί τους!

Δεν κατάλαβαν ούτε οι ιδιες, αν και φαινονται έξυπνες, ότι δεν έχουν και τα πιο ευγενικά μουτρα για να τα πλασάρουν στη τηλεόραση.

Καλύτερα να έμεναν κρυμμένες πίσω από την κουζίνα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.169
Πόντοι
2.606
Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ η δημοσιότητα που πίστευαν ότι θα έπαιρνε το μαγαζί τους!

Δεν κατάλαβαν ούτε οι ιδιες, αν και φαινονται έξυπνες, ότι δεν έχουν και τα πιο ευγενικά μουτρα για να τα πλασάρουν στη τηλεόραση.

Καλύτερα να έμεναν κρυμμένες πίσω από την κουζίνα  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Φώναξέ τες κάτω για συνεργασία! :grin:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

Ναι θα τις βάλω στη λάντζα να γλύφουν τις λαμαρίνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ουστ παλιο σαβούρες βγήκαν και στη τηλεόραση να πουλήσουν τον έρωτα τους  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Λες και μας κόφτει εάν η μια χοντρή καυλωνει με μια πιο χοντρή και πλακώνονται στο κρεββάτι με ψεύτικες πουτσες  :vomit: :vomit:

Εχω την αίσθηση ότι οι γκει είναι πιο σεμνοί στη συμπεριφορά τους από τις λεσβίες!

Οι γκει «ψιλο σέβονται» / «ψιλο αποφεύγουν» / «ψιλο κρατιούνται» μπροστά στους άντρες.
Ενώ οι λεσβίες έχουν ένα στυλακι «του γαμαω». Σαν να σου λέει ισα ρε μαλακα που νομίζεις ότι μόνο εσυ γαμας... γαμαω και εγώ και φύτρωσαν αρχιδια ανάμεσα στα πόδια μου.

Αυτό εισπράττω στον εργασιακό μου χώρο εδώ και 5-6 χρόνια που κυκλοφορούν όλοι πιο ελεύθερα χωρίς ταμπού.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.134
Πόντοι
6.056
το μπαχαλεψατε το νημα παλι :tickedoff: ο άλλος δεν ποσταρει κανενα ψυγειο-κουζινα με το απαραιτητο μοντελο διπλα,εσυ τοσα βιντεο εχεις ένα δεν στελνεις,ο άλλος κανει παραθεριση στις μπαχαμες και δεν στελνει το ιδιωτικο του τζετ να παμε κι εμεις :S :S :S

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.169
Πόντοι
2.606
το μπαχαλεψατε το νημα παλι :tickedoff: ο άλλος δεν ποσταρει κανενα ψυγειο-κουζινα με το απαραιτητο μοντελο διπλα,εσυ τοσα βιντεο εχεις ένα δεν στελνεις,ο άλλος κανει παραθεριση στις μπαχαμες και δεν στελνει το ιδιωτικο του τζετ να παμε κι εμεις :S :S :S

Για τα βίντεο να παρακολουθείς το νήμα των παππούληδων, έρχονται...
Ο θείος τρουμπ πήρε τις πλατείες!  :grin:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.134
Πόντοι
6.056
Ναι θα τις βάλω στη λάντζα να γλύφουν τις λαμαρίνες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ουστ παλιο σαβούρες βγήκαν και στη τηλεόραση να πουλήσουν τον έρωτα τους  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
Λες και μας κόφτει εάν η μια χοντρή καυλωνει με μια πιο χοντρή και πλακώνονται στο κρεββάτι με ψεύτικες πουτσες  :vomit: :vomit:

Εχω την αίσθηση ότι οι γκει είναι πιο σεμνοί στη συμπεριφορά τους από τις λεσβίες!

Οι γκει «ψιλο σέβονται» / «ψιλο αποφεύγουν» / «ψιλο κρατιούνται» μπροστά στους άντρες.
Ενώ οι λεσβίες έχουν ένα στυλακι «του γαμαω». Σαν να σου λέει ισα ρε μαλακα που νομίζεις ότι μόνο εσυ γαμας... γαμαω και εγώ και φύτρωσαν αρχιδια ανάμεσα στα πόδια μου.

Αυτό εισπράττω στον εργασιακό μου χώρο εδώ και 5-6 χρόνια που κυκλοφορούν όλοι πιο ελεύθερα χωρίς ταμπού.
μην το λες,εχει και το γκει πραιντ και κατι τετοιες παπαριες και γνωστοι γκει που ναι σοβαροι και δεν στηριζουν τετοια καρναβακια τρωνε κραξιμο από τους αλλους επαναστατες που κανουν πορεια χωρις καποιο λογο :-( :S :S :S

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.169
Πόντοι
2.606
μην το λες,εχει και το γκει πραιντ και κατι τετοιες παπαριες και γνωστοι γκει που ναι σοβαροι και δεν στηριζουν τετοια καρναβακια τρωνε κραξιμο από τους αλλους επαναστατες που κανουν πορεια χωρις καποιο λογο :-( :S :S :S

Ευτυχώς φέτος λόγω του ιού την γλυτώσαμε με τα καρναβάλια της βλακείας και της κακογουστιάς...

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.134
Πόντοι
6.056
Για τα βίντεο να παρακολουθείς το νήμα των παππούληδων, έρχονται...
Ο θείος τρουμπ πήρε τις πλατείες!  :grin:
είμαι λιγο πιεσμενος από δουλεια αυτές τις μερες,στειλε ένα αιμπαν να κανω καταθεση αν ειναι :grin: ποιες πλατειες :new_shocked: δεν πηγε στις Μαλβιδες :think: :S :S :S

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.169
Πόντοι
2.606
είμαι λιγο πιεσμενος από δουλεια αυτές τις μερες,στειλε ένα αιμπαν να κανω καταθεση αν ειναι :grin: ποιες πλατειες :new_shocked: δεν πηγε στις Μαλβιδες :think: :S :S :S

Αφού τ' αεροδρόμια είναι κλειστά, το ανέβαλλε το ταξίδι... :S

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.134
Πόντοι
6.056
Ευτυχώς φέτος λόγω του ιού την γλυτώσαμε με τα καρναβάλια της βλακείας και της κακογουστιάς...
εισαι ποταπος και αξεστος,απολιτιστος και στερεισαι κουλτουρας  :S :S :S

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.134
Πόντοι
6.056
Η Aegean είναι... άσε ποιος εμφανίζεται... αφού όλα είναι κλειστά.
κλειστα είναι για εμας τους κοινους θνητούς,οταν η κοιυν ελιζαμπεθ μπηκε και καλα σε καραντινα ο τρουμπ ηταν από τους λιγους που πηγε στα ανακτωρα για τσαι,δεν ειπε τιποτα γιατι είναι εχέμυθος και μετριοφρων :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom