Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 216
Όχι ρε φιλε!! Τι τρολιά ήταν αυτή;; Αυτή και αν τους πετσοκοψε!!!
Το διαισθάνονται και οι ίδιες, ότι έχει ξεκαθαρισει πλεον το τοπίο. Το επίπεδο των πιάτων έχει ανέβει, και δεν μπορούν να κρύβονται άλλο καθαρίζοντας πατάτες και κρεμμύδια, υπο τη σκιά δυνατών παικτών λέγοντας κατινιές. Για αυτό όλη αυτή η μανούρα και η κλάψα, και τα δήθεν υπαρξιακά, γιατί καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ λίγες για την τελική ευθείαΗ Μαριάννα έπρεπε να πάρει πόδι. Οι κακιασμένες χοντρέλες είναι ότι χειρότερο μπορείς να πετύχεις εκεί έξω.
Τιμωρια κάρμα με τέτοιο σκατοχαρακτηρα που έχει
«Λαμβάνουμε μηνύματα να κλείσει το μαγαζί μας, μάς αποκαλούν ανώμαλες. Έχουμε δεχτεί πάρα πολλές απειλές. Δεχόμαστε χιλιάδες αρνητικές κριτικές για το εστιατόριο. Για τον χαρακτήρα της Ντέμης ότι είναι απαίσιος, ότι είναι βρωμιάρα, ανώμαλη»
«Λαμβάνουμε μηνύματα να κλείσει το μαγαζί μας, μάς αποκαλούν ανώμαλες. Έχουμε δεχτεί πάρα πολλές απειλές. Δεχόμαστε χιλιάδες αρνητικές κριτικές για το εστιατόριο. Για τον χαρακτήρα της Ντέμης ότι είναι απαίσιος, ότι είναι βρωμιάρα, ανώμαλη»
Αμα κλεισουν οι χασαποταβερνες της Ντεμης,
Μα το κάνει ήδη η Φράου, για αυτό έχει αυτά τα κόμπλεξ, και θέλει δήθεν να αλλάξει καριέρα κοντά στα δεύτερα ..άντα. Το πολύ πολύ να σκουπίζουν μαζί τα κομμωτήρια στην ξενιτιάΑμα κλεισουν οι χασαποταβερνες της Ντεμης,
την βλεπω μεταναστρια στη Γερμανια να δουλευει βοηθος στο κομμωτηριο της Κατερινας..
Θα τη βαλει να σκουπιζει τις τριχες και να λουζει τις πελατισες..
Τι εγινε?Πες μας κούκλα μου.
ΜΗΝ ντρέπεσαι!
Άνοιξε μας την καρντια σου...
Τυποι με το δίκιο της θα πάει την τιμή στο κούρεμα 100€! Μόνο που θα ακούς να γαμοσταυριζει τις χοντρές θα το ευχαριστιεσαι!!!Πες μας κούκλα μου.
ΜΗΝ ντρέπεσαι!
τυπε βγηκε με στεμμα στο κεφαλι ή κανους πουλακια τα ματια μου :S :S :SΠες μας κούκλα μου.
ΜΗΝ ντρέπεσαι!
Τυποι με το δίκιο της θα πάει την τιμή στο κούρεμα 100€! Μόνο που θα ακούς να γαμοσταυριζει τις χοντρές θα το ευχαριστιεσαι!!!