AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.832
- Πόντοι
- 4.546
τον εχεις πηδηξει τυπε....?
Καποιες κλαινε οταν χυνουν τυπε....εχω συνηθισει...Σε λίγες μέρες μαν γιατί θα κλαίει για καμμία βδομαδα και θα ξενερώνουν οι ψολες :thubsdown:
Αχαχα!
Καποιες κλαινε οταν χυνουν τυπε....εχω συνηθισει...
Δεν υπαρχει για μας Μαστερ σεφ πλεον για φετος χωρις την Κατεριναρα μας...
Πάντως οι πουστηδες της παραγωγής λες και το είχαν προγραμματισμένο να γυριστεί το επεισόδιο αποχώρησης της κομμώτριας την εβδομάδα που ανοίγουν τα κομμωτήρια μετά την καραντίνα :S
Πάντως οι πουστηδες της παραγωγής λες και το είχαν προγραμματισμένο να γυριστεί το επεισόδιο αποχώρησης της κομμώτριας την εβδομάδα που ανοίγουν τα κομμωτήρια μετά την καραντίνα :S
Για τον Ντεμη λογικα ειναι μετρημενα τα ψωμια της/του εκει μεσα,για την κοντοχοντρη στοκαρισμενη γκοθου δεν το βλεπω και συντομα να την πουλευει τυπε.Εχει βρει τον Μπελοαγαπουλη (που ειναι καλος παιχτης) και την βοηθαει,γιατι ως γνωστον το νιμου σερνει υπερωκεανιο.Μην απορρησεις αν φτασει και τελικο το σουργελο... :S :S :SΈρχεται και η δική σας ώρα σιχαμενες!!!
Για τον Ντεμη λογικα ειναι μετρημενα τα ψωμια της/του εκει μεσα,για την κοντοχοντρη στοκαρισμενη γκοθου δεν το βλεπω και συντομα να την πουλευει τυπε.Εχει βρει τον Μπελοαγαπουλη (που ειναι καλος παιχτης) και την βοηθαει,γιατι ως γνωστον το νιμου σερνει υπερωκεανιο.Μην απορρησεις αν φτασει και τελικο το σουργελο... :S :S :S
Καλά, εδώ ψηφίζει με πάθος χρεοκοπημένα κόμματα που τον οδήγησαν στην χρεοκοπία.. στην κομμώτρια θα κώλωνε;Τυπε ο κλασικος ο μαλακας ο Ελληνας φυλακισε τον Κολοκοτρωνη και δολοφονησε τον Καποδιστρια, στο Κατερινιω θα κωλωνε?....
Τυπε θα μας λείψει εννοείται.. . Κατεριναρα γύρνα πίσω η έστω τηλεφωνα!!!Λέτε τελικά να μας λείψει τύποι μου..?