massage nirvana έγραψε:
Καλησπέρα και εμείς θα κατάστημα λοιπόν έχουμε δικαίωμα να πούμε και τη δικιά μας γνώμη αυτό που ζούμε κάθε μέρα στο μαγαζί και όχι μεμονωμένα περιστατικά να μιλήσουμε για χτες λοιπόν για κάποιο κύριο που βγήκε και έκανε παράπονα πέρασες στο δωμάτιο και εφόσον έκανε το πρόγραμμά του με την κοπέλα στο τέλος γύρισε και είπε ότι θέλει να κάνει τελειωτικό η κοπέλα του είπε δεν κάνω και αυτός είπε εμέναν ή υποδοχή μου είπε ότι είναι μες στο πρόγραμμα και κάνεις , Του είπε δεν μπορεί να στο είπε από τη στιγμή που δεν κάνω και αυτός ο κύριος επέμενε την ώρα λοιπόν που βγήκε έξω στο σαλόνι μπροστά στην υπεύθυνη ρωτήσε η κοπέλα ότι : είπες εσύ στον κύριο ότι κάνω τελειωτικό και ότι
γλύφω και τα γεννητικα οργανα απο κατω και η υπεύθυνη για την ακρίβεια η τζώρτζη γύρισε και είπε ποτέ δεν σας είπα τέτοιο πράγμα με ρωτήσατε αν κάνει η ελεύθερο και σας είπα ναι , τίποτα άλλο δεν σας είπα και λέει ο πελάτης ακριβώς αυτό μου είπες αλλά όταν ρώτησα εγώ εννοούσα και τελειωτικό και η απάντηση της τζώρτζης ότι αν άλλο ενωούσατε άλλο δε είχε καμία σχέση με τη ερώτηση που μου κανατε . ,,,,,,, . Καλό σαββατοκύριακο να έχετε και πάντα με υγεία
Το κόσμιο καλό είναι, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση εννοεί τα @@, εννοεί loko ή εννοούσε και τα δύο;