bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.495
- Πόντοι
- 5.916
διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως που λένε....ποτέ σχεδόν ποτέ(για αυτό και τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι)δεν έχω περάσει καλά με λατίνα εκτός από κάποια ντούλτσε στο μεδούσα πριν από ένα χρόνο περίπου??? την μία και μοναδική φορά που πέρασα από τον συγκεριμένο χώρο δηλ. Δεν κάνουν αυτές οι κοπέλες για εμάς κυρίως τους παλαιότερους που έχουμε ζήσει εποχές με τρομακτικά καλές γυναίκες ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ δυστυχώς!!!! Πως να το κάνουμε τώρα/??? οι ρωσίδες, οι αλβανές, οι σλάβες γενικά δεν έχουν καμία σχέση με τις λατίνες!!!!!!! Είναι σαν να συγκρίνουμε το ποδόσφαιρο της ΙΣΠΑΝΙΑΣ ή της ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ με το ποδόσφαιρο του ΚΑΤΑΡ και του ΙΡΑΚ.όμως για να είμαστε δίκαιοι και με το μαγαζί και με τις κοπέλες ας μην το γενικεύουμε. Κάποιες λατίνες είναι ΠΟΛΥ καλές. Προσωπικά έχω περάσει υπέροχα με αρκετές του καταστήματος.
Ίσως και να είναι ζήτημα περισσότερο ηλικίας παρά εθνικότητας, π.χ. νεαρότερη ηλικία = κατώτερο σέρβις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε αυτό συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!! Το κορίτσι έχει δει τα ΠΑΝΤΑ κυριολεκτικά!!!!!!!!! και είναι φανταστική σε όλα της!!!!!!!!!!Ένα ξέρω νά πώ γιατί έχω δεί καί ακούσει αρκετά.
Ή Τζωρτζίνα είναι ήρωας με αυτά πού βλέπει καθημερινά, και πίστεψε με δεν θέλετε νά την δείτε αγριεμενη.