Amor2033
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2024
- Like
- 139
- Πόντοι
- 0
Είναι πολύ καλή ΛατιναΝαι είναι λατινα
Είναι πολύ καλή ΛατιναΝαι είναι λατινα
Από την αρχή φαίνεται! Δεν βελτιώνονται προς το καλύτερο το αντίθετο! Κάποιες που ήταν καλές στην αρχή πέφτουν επειδή σε αυτή την δουλειά όλες με τόσες συνεδρίες και επαφή με διάφορους! Καλούς και χάλια πελάτες κουράζονται και βαριούνται!Εάν μάθαινε ελληνικά η αγγλικά θα έκανε παπάδες, δεν το έκανε 5 χρόνια τώρα και ακόμα παρεξηγηται ενώ έχει διάθεση
Σύμφωνο και επαυξάνω αλλά εγώ πόνταρα και θα ξαναπονταρω στο νεαρό της ηλικίας και ότι σαν το σκύλο γλύφω το κόκαλο όσο προλαβαίνω. Είμαι ανώμαλος το είπα εγώ έφαγα φλας με την ρεσεψιόν τόσα μουνια εγώ την ρεσεψιόν δεν μίλησα μην φάω ξύλοΑπό την αρχή φαίνεται! Δεν βελτιώνονται προς το καλύτερο το αντίθετο! Κάποιες που ήταν καλές στην αρχή πέφτουν επειδή σε αυτή την δουλειά όλες με τόσες συνεδρίες και επαφή με διάφορους! Καλούς και χάλια πελάτες κουράζονται και βαριούνται!
Οκ! Δική σου επιλογή! Και εγώ έχω ποντάρει πολλές φορές και έχω χάσει! Αυτα έχει το χούι! Καλά να περάσεις φίλε?Σύμφωνο και επαυξάνω αλλά εγώ πόνταρα και θα ξαναπονταρω στο νεαρό της ηλικίας και ότι σαν το σκύλο γλύφω το κόκαλο όσο προλαβαίνω. Είμαι ανώμαλος το είπα εγώ έφαγα φλας με την ρεσεψιόν τόσα μουνια εγώ την ρεσεψιόν δεν μίλησα μην φάω ξύλο
Εάν μάθαινε ελληνικά η αγγλικά θα έκανε παπάδες, δεν το έκανε 5 χρόνια τώρα και ακόμα παρεξηγηται ενώ έχει διάθεση
Τα 5 χρόνια και η Σοφία δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάνε?
Λοιπόν πολύ ωραία ερώτηση. Από έρευνα εδώ που έκανα πρωτοεμφανίστηκε πριν από 5 χρόνια στα 19 αλλά και τότε τα ίδιαΤα 5 χρόνια και η Σοφία δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάνε?
Καλημέρα για ποια σοφία λέτε , τη σοφία που δουλεύει στο μαγαζί μας . θέλετε να μας πείτε ότι έχει έρθει πριν 5 χρόνια γιατί στο διαβατήριο της δεν γράφει να εχει έρθει ποτέ στην ελλάδα για απαντήστε μου σας παρακαλώ .Λοιπόν πολύ ωραία ερώτηση. Από έρευνα εδώ που έκανα πρωτοεμφανίστηκε πριν από 5 χρόνια στα 19 αλλά και τότε τα ίδια
Καλησπέρα δεν έγινα ποιο αναλυτικός στο σχόλιο γιατί δεν θέλω να γράφω μεγάλα κείμενα, θα γίνω ποιο αναλυτικός, όταν λέω από έρευνα εδώ site βρηκα σχολια για κάποια κοπέλα από Κολομβία 19 ετών τότε με τα ίδια χαρακτηριστικά και περίπου ίδιο σχόλιο με τα τωρινά. Από εκεί και πέρα μπορεί να κάνω λάθος δεν είμαι ντεντέκτιβ επίσης επειδή λογικά είμαι λάθος στο σχόλιο μου θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και θα το αφαιρέσω εάν τα καταφέρω γιατί δεν ξέρω αν γίνεταιΚαλημέρα για ποια σοφία λέτε , τη σοφία που δουλεύει στο μαγαζί μας . θέλετε να μας πείτε ότι έχει έρθει πριν 5 χρόνια γιατί στο διαβατήριο της δεν γράφει να εχει έρθει ποτέ στην ελλάδα για απαντήστε μου σας παρακαλώ .
Καλημέρα και πάλι για να είμαστε 100% ότι έχουμε δίκιο ότι η κοπέλα δεν έχει ξανάρθει. Ακόμα μία φορά κάναμε συζήτηση μαζί της και μας εγγυήθηκε 1.000 τα 100 ότι δεν έχει έρθει ποτέ στην ελλάδα όχι μόνο στην αθήνα αλλά και στη ελλάδα γενικος . Πάντως ευχαριστούμε πολύ για τη διευκρίνισηΚαλησπέρα δεν έγινα ποιο αναλυτικός στο σχόλιο γιατί δεν θέλω να γράφω μεγάλα κείμενα, θα γίνω ποιο αναλυτικός, όταν λέω από έρευνα εδώ site βρηκα σχολια για κάποια κοπέλα από Κολομβία 19 ετών τότε με τα ίδια χαρακτηριστικά και περίπου ίδιο σχόλιο με τα τωρινά. Από εκεί και πέρα μπορεί να κάνω λάθος δεν είμαι ντεντέκτιβ επίσης επειδή λογικά είμαι λάθος στο σχόλιο μου θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και θα το αφαιρέσω εάν τα καταφέρω γιατί δεν ξέρω αν γίνεται
σε διάστημα λίγων ημερών ανέβηκε δεύτερη πολύ αρνητική κριτική για τη Σοφία.Έχει πάρει έγκυρος μύστης από εδώ, γενικά είναι αματουρι μέσα με κόφτες, θά ανεβάσει κριτική με περισσότερες λεπτομέρειες.
Άς ξεκινήσουμε με τήν φήμη τού καταστήματος.σε διάστημα λίγων ημερών ανέβηκε δεύτερη πολύ αρνητική κριτική για τη Σοφία.
Εντάξει, το καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί όλες οι κοπέλες να είναι κορυφαίες. Εδώ όμως φαίνεται ότι μιλάμε για συμμετοχή μετριότατη έως κακή.
Θα μου πείτε εντάξει, εμείς οι τακτικοί του μαγαζιού μπορεί να αρκεστούμε στις σταθερές ημεδαπές και στις καλές λατίνες που έρχονται ξανά και ξανά και να προσπερνάμε κοπέλες τύπου Σοφίας ή Αλίκης πρόσφατα.
Όμως η δοκιμή καινούριων και νεαρών κοριτσιών είναι στη φύση του αθλήματος, στη φύση μας. Δύσκολα μπορούμε να τις προσπεράσουμε, παρά μόνο αν διαβάσουμε κάτι πολύ αρνητικό για τη συμμετοχή τους.
Έτσι κι εγώ, δεν σας κρύβω ότι είχα τη Σοφία στα προσεχώς, διάβασα αυτά που διάβασα και πλέον δεν το σκέφτομαι να τη δω. Και φυσικά το κατάστημα χάνει όχι μεν έναν πελάτη αλλά μια επίσκεψη. Είμαι άραγε ο μόνος;
Και είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι αν απογοητευτώ μια, δυο, τρεις φορές από τέτοια κορίτσια, επηρεάζεται αρνητικά το ενδιαφέρον μου για τον συγκεκριμένο χώρο.
Αν από το ημερήσιο μενού των 10 π.χ. κοριτσιών αξίζουν οι μισές, πόσο καλό κάνει αυτό στη φήμη του καταστήματος;
Γι' αυτό το λόγο, το κατάστημα αυτό, ανήκει στα κορυφαία του είδους, έχοντας κερδίσει και την αντίστοιχη φήμη, όχι άδικα!Άς ξεκινήσουμε με τήν φήμη τού καταστήματος.
Ή φήμη κατά τήν ταπεινή μου γνώμη ενός καταστήματος δεν στηρίζεται μόνο στίς κοπέλες, παίζει ρόλο καί ή υποδοχή καί ή διεύθυνση, δηλαδή εάν γίνεται σωστά ή υποδοχή τού πελάτη με σεβασμό καί ευγένεια, ή αν σέ κάποιο πρόβλημα ή παράπονα είναι δίπλα στον πελάτη κλπ κάτι που νομίζω ότι ή Λαρισα τό έχει δείξει αρκετές φορές έμπρακτα.
.......
Σωστός!.......
Τώρα όσον αφορά τήν Σοφία ή οποία άλλη κοπέλα καί έγω τήν είχα στα προσεχώς καί δεν τό κρύβω ότι καί εμένα κάπως με φρεναραν όι άσχημες κριτικές, σαφώς όμως για νά έχω πλήρη δική μου άποψη ίσως νά δοκιμάσω. .......
Τώρα όσον αφορά τήν Σοφία ή οποία άλλη κοπέλα καί έγω τήν είχα στα προσεχώς καί δεν τό κρύβω ότι καί εμένα κάπως με φρεναραν όι άσχημες κριτικές, σαφώς όμως για νά έχω πλήρη δική μου άποψη ίσως νά δοκιμάσω.