για να είμαι τίμιος μαζί σας:
δεν έχω την παραμικρή διάθεση να θάψω την κοπέλα πόσο μάλλον το μαγαζί σας που είναι από τα καλύτερα του χώρου, γι' αυτό άλλωστε είμαι και τακτικός.
Για τον ίδιο λόγο είμαι πολύ προσεχτικός όταν έχω να γράψω αρνητικό σχόλιο - κάτι που δεν θυμάμαι να έχω κάνει άλλη φορά για δική σας κοπέλα.
Κα'να δυο φορές που είπα στη Τζώρτζι κάποιο παράπονο για την κοπέλα, το έκανα με πολύ στρογγυλό τρόπο, χωρίς ποτέ να γίνω εριστικός και ποτέ μπροστά σε άλλον πελάτη.
Προσπαθώ να δείχνω τον καλύτερο εαυτό μου στα κορίτσια, και από περιποίηση/καθαριότητα και από συμπεριφορά, γιατί έχω ως βασική αρχή το "φέρσου όπως θέλεις να σου φέρονται". Θέλω όσο γίνεται να νιώθουν κι εκείνες καλά τη λίγη ώρα που είμαστε μαζί.
Όσο για την Αντρέα, αυτό που έγραψα είναι 100% αλήθεια και χωρίς την παραμικρή υπερβολή ή σάλτσα. Μάλιστα ανέφερα στη Τζώρτζι το θέμα της σοβαρότητας, δεν ανέφερα όμως τίποτα για την αποφυγή διείσδυσης, μάλλον από λεπτότητα.
Και πάλι συγχαρητήρια για τον χώρο σας και σίγουρα θα παραμείνω τακτικός επισκέπτης.