Τά φιλιά καί λέγοντας φιλιά εννοώ γλωσσοφιλα όπου καί εμένα προσωπικά μου αρέσουν και τά θέλω από μία συνάντηση αρκεί ή κοπέλα νά είναι καθαρή στην στοματική τής υγιεινή, τό ίδιο καθαροί καί λογικό είναι νά είμαστε καί εμείς εφόσον θέλουμε γλωσσοφιλα.
Λυστε μου μια απορία όμως...... στό συγκεκριμένο μαγαζί έχει ό καθένας τό ελεύθερο νά ρωτήσει την κοπέλα από πριν για τής υπηρεσίες πού προσφέρει, γιατί λοιπόν δεν ρωτάτε ???
Πείτε λοιπόν ότι τά είπατε με την κοπέλα καί τά συμφωνήσατε σέ όλα καί μέσα στό δωμάτιο τό στόμα σάς βρωμάει από κακοσμία ή τσιγαριλα πώς θέλετε μετά νά σάς φιλάει ή κοπέλα ? Τό ίδιο ισχύει καί έχει τύχει νά μυρίζει τό στόμα τής κοπέλας, θά συνεχίσετε νά την φιλάτε ?
Σάς λέω με πλήρη γνώση ότι όι περισσότεροι βρωμάνε παντού έχουν τσακωθεί με τό νερό καί τό σαπούνι, για αποσμητικο ούτε κάν καί δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Γνωστή λαδοκορη εν ενεργεία με γλωσσοφιλα κλπ στό πρόγραμμα τής σταμάτησε την συνάντηση γιατί αρχίζοντας την συνάντηση με μασάζ τής ήρθε μποχα κολιλας, καί δεν είναι τό μόνο περιστατικό.
Όταν λοιπόν εγώ είμαι άψογος σέ συμπεριφορά, σωματική στοματική υγιεινή τό ίδιο είναι καί ή κοπέλα τότε τά γλωσσοφιλα κλπ τά θέλω είναι μέσα στό παιχνίδι, εάν ή οποία κοπέλα δεν μου δίνει τότε πολύ απλά δεν την ξανά βλέπω.