professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Έχω αρχίσει καί τόν φοβάμαι, έχει πάρει φόρα ό τύποςδινει κωλο δηλαδη που ζηταει ο παικτης πριν?
Βρε λες; μπα δεν νομίζω..... νά πάρει καί την κούκλα;
Έχω αρχίσει καί τόν φοβάμαι, έχει πάρει φόρα ό τύποςδινει κωλο δηλαδη που ζηταει ο παικτης πριν?
Με ολο το συμπαθειο..αλλα ειναι απαισια..λες και σε παρακολουθει ξωτικοΓια τόν στολισμό στον χώρο λόγο ημερών θά συμφωνήσω, ή με κόκκινα εσώρουχα όλα τά κορίτσια αλλά τό περισσότερο φως τί νά τό κανείς στον διάδρομο;
Ή Sisi είναι μασκότ τού Nirvana καί αναπληρωματική σέ έκτακτες ανάγκες
Με ολο το συμπαθειο...ειναι απαισια..εγω τρομαζω που τη βλεπω.Αυτή δεν γίνεται να φύγει από το σαλόνι είναι η μασκότ του μαγαζιού
Ας ενημερώσει το @massage nirvana ποια κορίτσια κανουν αναλ στο πρόγραμμα τους!
Ρε σύ ή Sisi είναι εκεί για να παρακολουθεί τούς πάντες δεν τής ξεφεύγει τίποταΜε ολο το συμπαθειο..αλλα ειναι απαισια..λες και σε παρακολουθει ξωτικο
Μιλάς με γρίφους γέροντα ...Ρε σύ ή Sisi είναι εκεί για να παρακολουθεί τούς πάντες δεν τής ξεφεύγει τίποτα
μαλλον εχει πιασει τοιχο γιατι φοβαται τον @dimigoallΡε σύ ή Sisi είναι εκεί για να παρακολουθεί τούς πάντες δεν τής ξεφεύγει τίποτα
Έχει πάρει φόρα σού λέω, ούτε ή κούκλα θά γλιτώσει
Ο διαολος που μας βλεπει ειναιΡε σύ ή Sisi είναι εκεί για να παρακολουθεί τούς πάντες δεν τής ξεφεύγει τίποτα
Πέρασα χτες μια βόλτα. Στην υποδοχή μια κυρία που δεν είχα ξαναδεί. Μου λέει ξέρεις δεν έχουμε δωμάτιο ελεύθερο. Οκ της λεω, σε πόση ώρα. Σε 15 λεπτά μου λέει. Οκ λέω θα περιμένω. Όχι μου λέει δεν γίνεται, ανοίγει την πόρτα και μου δειχνει την έξοδο. Η τύπισσα με έδιωξε κανονικά. Πήγα Λαγουμιτζή και μια χαρά πέρασα, αλλά ρε σεις έλεος, δεν φέρονται έτσι στους πελάτες
Απαισια sisi δαιμονας ιδιος καψερος
Μήπως περίμεναν ήδη και άλλοι στο σαλόνι, πίσω από κουρτίνες;Πέρασα χτες μια βόλτα. Στην υποδοχή μια κυρία που δεν είχα ξαναδεί. Μου λέει ξέρεις δεν έχουμε δωμάτιο ελεύθερο. Οκ της λεω, σε πόση ώρα. Σε 15 λεπτά μου λέει. Οκ λέω θα περιμένω. Όχι μου λέει δεν γίνεται, ανοίγει την πόρτα και μου δειχνει την έξοδο. Η τύπισσα με έδιωξε κανονικά. Πήγα Λαγουμιτζή και μια χαρά πέρασα, αλλά ρε σεις έλεος, δεν φέρονται έτσι στους πελάτες
Υπερβολές.Ο διαολος που μας βλεπει ειναι
Λες να σκάσει στο πισωκολλητό τύπε μου και να έχουμε θέματα ??
Μπορεί να μήν είχε κενή κουρτίνα..Μήπως περίμεναν ήδη και άλλοι στο σαλόνι, πίσω από κουρτίνες;
Αυτά κάνει η ηλίθια μυστικότητα που διέπει το συγκεκριμένο είδος διασκέδασης. Καλύτερα μεγάλοι καναπέδες, και όλοι φάτσα κάρτα.