Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Με κρανος ομως...Θα δούμε ξανά Valeri σύντομα;
Με κρανος ομως...Θα δούμε ξανά Valeri σύντομα;
Οντως μικροπραγματα..εγω νομιζω πως αυτο εγινε γιατι στο μαγαζι αυτο θελουν πολυ να κρατουν την εχεμυθεια..να μη σε βλεπουν οι αλλοι..κλπ..αν ο χωρος ηταν γεματος...γι αυτο ειπαν να περασει ο πελατης αυτος σε λιγο...και σε μενα μου ειπαν που ειχα παει να περιμενω λιγο απ εξω απ τη πορτα κανα 10λεπτο..και μου ανοιξαν μετα.Καλησπέρα είμαι η Λάρισα διάβασα το σχόλιο σας Και φρόντισα να ενημερωθώ πριν απαντήσω και εφόσον ρώτησα και την Αντριάνα και μου είπε ότι είσαστε πελάτης της και κατάλαβα ποιος είσαστε από τους καλούς πελάτες που έρχεστε πολύ συχνά στο χώρο μας και ερχόσαστε και από τότε που είχαμε το Μούσες . Είσαστε ένας ψηλός που τα μαλλιά του φτάνουν μέχρι τους ώμους για να σας δώσω να καταλάβετε ότι κατάλαβα ποιος είσαστε απο τη περιγραφήτη ΑΝΤΡΙΑΝΑ . Ρώτησα την Ντίνα και μου απάντησε ότι ήταν γεμάτα όλα τα δωμάτια μπήκατε μέσα και είπατε ότι θέλετε να δείτε και τις άλλες κοπέλες και σας είπε ότι θα ειναι σε ένα τέταρτο ελεύθερο δωμάτια και η υπόλοιπες κοπέλες. Είπατε να περιμένετε σας είπε ότι δυστυχώς δεν μπορείτε να κάτσετε γιατί περιμένει κόσμο ( ραντεβού) ήταν να έρθουν εκείνη την ώρα 2 πελάτες με ραντεβού που έπρεπε να ρθουν και να μπουν αμέσως και δεν είχε χώρο να τους βάλει και μετά της είπατε από πού βγαίνουν από δω.. Και σας απάντησε ναι και σας άνοιξε την πόρτα σας είπε: ευχαριστώ πολύ κάντε μία βολτούλα και ελάτε σε ένα τέταρτο Δεν ήμουνα μπροστά στη συζήτησή σας λέω τι μου μεταφέρανε πιστεύω ότι κάπου έχει γίνει μία παρεξήγηση κάπου μπορεί να παρεξηγήθηκε η συζήτηση που είχατε και επίσης πιστεύουμε ότι κυρία Ντίνα είναι πολύ ευγενική κύρια και σίγουρα θα σας το πούνε πολύ κύριοι που έχουν έρθει στο χώρο μας και τη έχουν γνωρίσει απο κοντα και το έχουν διαπιστώσει . Απλώς πιστεύουμε ότι είναι μία κακιά στιγμή και ειδικά με εσας που σας γνωρίζουμε και όλες η κοπέλες μας και δε υπήρχε λόγος να γίνει μία τέτοια παρεξήγηση. Πιστεύω ότι αυτή η συζήτηση σας η Ντίνα δεν είχε την εμπειρία να ανταπεξέλθει σε αυτή τη συζήτηση και σε εκείνη τη χρονική στιγμή δεν το χειρίστηκε σωστά . Δεν σας λέω ότι φταίτε εσείς ούτε να ρθω σε αντιδικία μαζί σας αλλα προσπαθώ να λύσω τη κάθε παρεξήγηση που μπορεί να προκύψει. Απλώς θέλω να σας δώσω να καταλάβετε ότι ενημερώθηκα για το θέμα και έχω μιλήσει ήδη με την κυρια Ντίνα
Από εμένα μια μεγάλη συγνώμη για το χειρισμό σε όλο το θέμα και μια συγνώμη εξ μέρους τη κυρία ντινα
Καλο απόγευμα και δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε με τέτοια μικρά πράγματα υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα που μπορούν να χαλάσουν την ημέρα μας θα σας περιμένουμε από κοντά για να τα ξαναπούμε
ΛΑΡΙΣΑ
Μμ..κριμα και δε τη προλαβα..εχει ωραιες ομως πολλες επιλογες το nirvana..οποτε εχουμε να διαλεξουμε!!Καμία δε τη κοπανάει. Δε είναι καμιά κρατουμενη. Απλά τη είπαν ότι θα βγάζει αλλού περισσότερα και έφυγε. Καλό ταξίδι στο κορίτσι τη ευχαριστούμε πολύ που συνεργάστηκε μαζί μας . Έτσι και αλλιώς θα έφευγε στη 18 του μήνα.
Η Βαλερί από σήμερα και πάλι στο χώρο μαςΘα δούμε ξανά Valeri σύντομα;
60Τι τιμή είναι για το λιγότερο χρόνο? (30 λεπτά?)
Όχι απαραίτητα.Με κρανος ομως...
Οκ.πλην γλυκοτσουτσουνων.Όχι απαραίτητα.
Διαβάστε λίγο τάς γραφάς, ειδικά για Βαλερί έχουν γραφεί αρκετά.Για την Αμαλία ξέρουμε τίποτα?
Είμαι ανάμεσα σε Αμαλία και Βαλερί.
Νανσυ εχεις;Για την Αμαλία ξέρουμε τίποτα?
Είμαι ανάμεσα σε Αμαλία και Βαλερί.
Αυτή που γράφει από κάτω AngiΗ Άντζι ποια είναι στις φωτογραφίες;
Καλημέρα επειδή διαβάσαμε σε άλλο νήμα παραπληροφόρηση μάλλον το κάνανε και διαφημιστικούς λόγους η ζωή TANTRAZOE δεν είναι στην αθήνα κσι σε αλλο χώρο μασαζ η ζωή αυτή τη στιγμή είναι στην κρήτη και έρχεται στην αθήνα 22 δεκέμβρη και θα εργάζεται στο ΜΕΔΟΥΣΑ για λιγες μερες οποία άλλη πληροφορία σας πούνε είναι λάθος άρα περιμένουμε το κορίτσι 22 δεκεμβρίου να εργαστεί κοντά μας