Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Απο που ειναι το κοριτσι;Όταν λέτε νέες εκπλήξεις τι εννοείτε τέτοιες εκπλήξεις.
ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Απο που ειναι το κοριτσι;Όταν λέτε νέες εκπλήξεις τι εννοείτε τέτοιες εκπλήξεις.
ΚολομβίαΑπο που ειναι το κοριτσι;
Σωστος...τι θα γίνει με αυτές τις Λατίνες πιά? γιατί είναι ψιλοβαριές στο κάτω σύστημα ρε γαμώτο...
κάνω επίσημη αίτηση/παραγγελία για δίμετρες ποδάρες! κι ας είναι από όπου θέλετε
Α γειά σου την καλύτερη κουβέντα είπες, Πάολα αν καί πιστεύω καί δεν κάνω λάθος λογικά Ιούλιο ή Αύγουστο θά έχουμε επιστροφή καί εκτός απροόπτου πάντα.Σωστος...
και επιπροσθετως...
επιστροφη της Παολα...!!!
Σωστό οοοοοοΑ γειά σου την καλύτερη κουβέντα είπες, Πάολα αν καί πιστεύω καί δεν κάνω λάθος λογικά Ιούλιο ή Αύγουστο θά έχουμε επιστροφή καί εκτός απροόπτου πάντα.
Πολύ όμορφα μάτια έχει, αυτή η κοπέλα της φωτογραφίας!Όταν λέτε νέες εκπλήξεις τι εννοείτε τέτοιες εκπλήξεις.
Ντροπή σου...Ο ένας λέει έχει ωραία μάτια, ο άλλος θέλει καφεδακι να του κάνει......εγώ που θέλω να την πιπωσω χωρίς αύριο είμαι ο ανώμαλος μάλλον.........
Μην τον ακουτε!! Η Αριελ πχ ειχε ποδαρες κ ηταν αρκετα ψηλη. Γενικα οι λατινες που φερνει το μαγαζι κ στην Αθηνα κ στον Πειραια, ειναι φωτια και σε εμφανιση κ σε υπηρεσιες. Λατινεεεεες!!!! Ο διαβολος τις εχει φτιαξει, δεν συμφωνειτε;;;τι θα γίνει με αυτές τις Λατίνες πιά? γιατί είναι ψιλοβαριές στο κάτω σύστημα ρε γαμώτο...
κάνω επίσημη αίτηση/παραγγελία για δίμετρες ποδάρες! κι ας είναι από όπου θέλετε
είπαμε δίμετρες ποδάρες κι ας είναι από όπου θέλουν...Μην τον ακουτε!! Η Αριελ πχ ειχε ποδαρες κ ηταν αρκετα ψηλη. Γενικα οι λατινες που φερνει το μαγαζι κ στην Αθηνα κ στον Πειραια, ειναι φωτια και σε εμφανιση κ σε υπηρεσιες. Λατινεεεεες!!!! Ο διαβολος τις εχει φτιαξει, δεν συμφωνειτε;;;
Ελπίζω σε αυτές τις επιστροφές να είναι και της ΚαταΑ γειά σου την καλύτερη κουβέντα είπες, Πάολα αν καί πιστεύω καί δεν κάνω λάθος λογικά Ιούλιο ή Αύγουστο θά έχουμε επιστροφή καί εκτός απροόπτου πάντα.
Φυσικά και θα είναι η κάταΕλπίζω σε αυτές τις επιστροφές να είναι και της Κατα