massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 4.057
Επειδή είσαστε καλά παιδιά σε λίγο καιρό να υπάρχει τζακούζι για 7 άτομα
Σε ποιο μαγαζί ;Επειδή είσαστε καλά παιδιά σε λίγο καιρό να υπάρχει τζακούζι για 7 άτομα
Δηλαδή εγώ και 6 κοπέλεςΕπειδή είσαστε καλά παιδιά σε λίγο καιρό να υπάρχει τζακούζι για 7 άτομα
δεν σε βλεπω να βγαινεις ορθιος.Δηλαδή εγώ και 6 κοπέλες
Όλο τό Nirvana για πάρτυ μου.
Θά φωνάξω ενίσχυση εννοείτε.δεν σε βλεπω να βγαινεις ορθιος.
θα αντεξεις?
![]()
Άστρο λαμπρό τις οδηγεί..βαλτε με ρε εμενα στο δωματιο,οσο μικρο κι αν ειναι,με αλλες δυο κορμαρες κι ας μην το βρω εγω ρε το πουλι μου.
θα το βρουν αυτες.
![]()
Για Δώρα δεν ξέρω, για Kandy υπάρχουν κριτικές, η μια δική μου.Έχει δοκιμάσει κάποιος Δώρα ή Καντυ; Γνωρίζεται αν δέχεται φιλιά και περιποίηση στο υπεροχο νιμου τους;
Ωπ , τι έχουμε εδώ ?
Άσε τά σάπια καί πες λεπτομέρειες για πίσω πόρταΩπ , τι έχουμε εδώ ?
Εγώ πρόλαβα κώλο .
Τις υπόλοιπες τρυπούλες μοιραστείτε τις σαν καλά παιδιά ...
![]()
Παιζει να μαζευτειτε όλοι μαζί μόνοι....αντε και ένα πλαστικό παπάκιΔηλαδή εγώ και 6 κοπέλες
Όλο τό Nirvana για πάρτυ μου.
Επειδή είσαστε καλά παιδιά σε λίγο καιρό να υπάρχει τζακούζι για 7 άτομα
Στην σειρά σάς παρακαλώ7 άτομα; Μην μας βάζεις ιδέες. Δηλαδή παίζει να είμαι εγώ και 6 θεραπευτριες;
Σε λίγο ειναι νωρίς ακόμαολόσωμη φωτό της Μίας παρακαλώ!
Τι μας κάνετε τώρα...Στα γεράματα θα μαθαίνουμε ισπανικά...Σε λίγο ειναι νωρίς ακόμα
Για όποιον θέλει να μάθει ισπανικά παραδίδει μαθήματα η αδελφή μου η ΤζωρτζίΤι μας κάνετε τώρα...Στα γεράματα θα μαθαίνουμε ισπανικά...
Φυσικά... ιδιαίτερα με Τζωρτζι??? Ξεκινάω αύριο....Για όποιον θέλει να μάθει ισπανικά παραδίδει μαθήματα η αδελφή μου η Τζωρτζί
σταμάτα πειραχτήρι...Για όποιον θέλει να μάθει ισπανικά παραδίδει μαθήματα η αδελφή μου η Τζωρτζί