nikoman-fiesta
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2023
- Like
- 5
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μέσω Viber κλείνετε ραντεβού ?
Νάι κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα κλείνεις άνετα, μπορεί να αργήσουν λίγο νά απαντήσουν αλλά οκ.Καλησπέρα μέσω Viber κλείνετε ραντεβού ?
♡ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ♡
Επανάσταση στο ερωτικό φετίχ γιατί ο ερωτισμός δεν έχει όρια.
Και εμείς σας προσφέρουμε σε όλες τις μορφές.
ΜΑΣΑΖ ΝΙΡΒΑΝΑ
Σας προσφέρει για πρώτη φορά και στην Ελλάδα και κούκλα
♡ Real dolls ♡
μπορείτε να έρθετε από το χώρο μας και να έχετε μία προσωπική επαφή με την κούκλα που έχει κάνει επανάσταση σε όλες τις χώρες και τώρα έχει έρθει και στη χώρα μας.
Θα σας περιμένουμε όλους για να την δείτε και από κοντά γιατί ο ερωτισμός δεν έχει όρια.
Ευχαριστούμε πολύ για την υπομονή που κάνατε για την έκπληξη μας Ελπίζουμε να σας αρέσει
για αυτή τη πρωτότυπη ερωτική επαφή που σας προσφέρουμε.
Ο καθένας είναι όπως αισθάνεται και ότι θέλει να κάνει στην ερωτική της ζωή για να δώσω να καταλάβετε ότι πολύ ανταπόκριση έχουμε βρει ήδη σε αυτό που για τη Δευτέρα που θα ξεκινήσει το πρόγραμμα Ήδη έχουν κλείσει τρία ραντεβού. Και τα ραντεβού με τη real dolls γίνονται μόνο τηλεφωνικά για να έχουμε ετοιμάσει και τη κουκλα και το δωμάτιοΛαρίσα, sorry, αλλά αν έχεις τις πραγματικές κούκλες δίπλα σου (βλέπε Νάνσυ, Αντελίνα, Πάολα κλπ), γιατί να θες να πας με "αλλες" κούκλες?? Και εγώ άλλο πράγμα περίμενα. (Milking table πχ)
glory hole παίζει πουθενά άραγε...;Παμε καλα....??!!!!
Κουκλες πλαστικες.....???!!!!
Πιο ο λογος να γαμησεις μια κουκλα πλαστικη....???? κ οχι μια κουκλαρα-γυναικαρα κανονικη... που εχει αρκετες εκει...
Ρε τι βλακειες πρωτοτυπιες ειναι αυτες...... φαντασια μηδεν....
σαν ενα αλο μαγαζι.. που ειχε ''πρωτοτυπισει'' κ αυτο.... κ εφερε ανδρες μασερ..... για δροσερουλιδες.....
Πηγε απατη κ αυτη η ''πρωτοτυπία''...!!! οπως θα παει κ αυτη...
Κριμα.. και νομιζω ειναι πανακριβες αυτες οι κουκλες... 2-3κ...
.
Ρε βαλτε ενα Milking table.... ενα μασαζοκρεβατο.. με μια τρυπα ειναι... σιγα το κοστος......
η΄΄
ενα τοιχο.. με μια τρυπα... glory hole...επισης σιγα το κοστος....
Αυτες εινα πρωτοτυπιες..... και θα εχουν κ απήχηση....
Μονο για την εμπειρία να το δοκιμασουν ολοι οι πελατες σας...απο μια φορα.... να το χρημα.... ασε που μετα θα κολλήσουν ολοι... και θα ανοίγετε τρυπες σε ολα τα δωματια....!!!!!
Πες τα...Συμβουλή: φέρτε κορίτσια να γουστάρουν το άθλημα … να ευχαριστιούνται οι πελάτες…τόσα πληρώνουν…η πλαστικούρα που κολλάει;;; ΗΜΑΡΤΟΝ που λεει κ ο Γιώργαρος!
Θα συμφωνήσω απόλυτα... Χωρίς να θέλω να είμαι απόλυτος, θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου να σταματήσει το "εγχείρημα" .Κάτι σαν την ιδέα με τις αντρικές υπηρεσίες που είχε το Σ40-42 παλαιότερα....Καλή επιτυχία, αν και δύσκολο εγχείρημα για Ελλάδα.. θα εκπλαγώ αν υπάρχει ζήτηση
Φυσικά και δεν μου πέφτει λόγος αλλά ετσι απορία τό έχω, πριν πάρουν την απόφαση για αυτήν την ιδέα ρωτήσαν κάποιον "μπουρδελιαρη" πώς θά φαινόταν σάν ιδέα;Θα συμφωνήσω απόλυτα... Χωρίς να θέλω να είμαι απόλυτος, θεωρώ ότι είναι ζήτημα χρόνου να σταματήσει το "εγχείρημα" .Κάτι σαν την ιδέα με τις αντρικές υπηρεσίες που είχε το Σ40-42 παλαιότερα....