massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.792
Καλημέρα αυτό τον καιρό η Νάνσυ έχει ένα προβληματάκι πιστεύουμε Σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας κατά πάσα πιθανότητα από ΔευτέραΈχουμε κάποιο νέο για Νανσυ?
Καλημέρα αυτό τον καιρό η Νάνσυ έχει ένα προβληματάκι πιστεύουμε Σε λίγες μέρες θα είναι κοντά μας κατά πάσα πιθανότητα από ΔευτέραΈχουμε κάποιο νέο για Νανσυ?
Ωραίες φωτογραφίες από τα όμορφα κορίτσια♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ
στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
11:00 Μέχρι 22:00
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Οι πετσέτες στο χώρο μας
είναι αποστειρωμένες και
σφραγισμένες για τον covid 19
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡ REAL DOLLS ♡
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
♡ REAL DOLLS ♡
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ♡
ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ
♡ Α Λ Ι Κ Η ♡
Στο χώρο μας
εργάζονται
η πανεμορφες δεσποινίδες
ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΠΑΜΕΛΑ
ΚΑΡΛΑ
ΑΡΙΝΑ NEW GIRLS
ΣΤΕΛΑ
ΕΥΑ
ΑΝΤΕΛΙΝΑ
ΜΙΣΕΛ NEW GIRLS
ΑΡΙΕΛ NEW GIRLS
ΑΛΙΚΗ NEW GIRLS
ΙΡΙΣ NEW GIRLS
♡ SISI ♡ REAL DOLLS
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ
.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ :
https://erosladies.gr
ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΣΕ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ .Αυτή την κούκλα φέρτε
θα περάσουμε, θα περάσουμεΣΕ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ .
ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
Ευχαριστούμε πολύ για τα ωραία λόγια σας Ελπίζω να έρθετε να τη δείτε και από κοντάΩραίες φωτογραφίες από τα όμορφα κορίτσια
Ελπίζω όχι πάλι κούκλα;ΣΕ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ .
ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
Θα φέρω μία κούκλα γιαπωνέζα τώρα που ζήτησε Ένας κύριος πιο πάνωΕλπίζω όχι πάλι κούκλα;
Χθες ανέβασε story από το σπίτι της ότι πίνει κρασί μάλλον θα είναι στης μέρες τής.Έχουμε κάποιο νέο για Νανσυ?
Εγώ έχω μεγαλώσει πλέον τη να κάνω εγώ μπροστά στη πιτσιρίκες. Παντός σας ευχαριστώ πολύΑν αρχίσεις να εμφανίζεσαι εσύ με τη στολή/πουκάμισο των κοριτσιών και με ένα Τσακ παραπάνω χαμόγελο......θα τραβήξει περισσότερο κόσμο.....
Κάθε φορά που σας λέμε ότι θα κάνουμε σε λίγες μέρες μία έκπληξη .Θέλω πρώτα να μαι σίγουρη ότι είμαι έτοιμη και μετά το ανακοινώνω για να μην υπάρχει παρεξήγηση .Ελπίζω όχι πάλι κούκλα;
Ωραία έκπληξη νά είναι καί ας είναι έτοιμη καί τήν Κυριακή, θά περιμένουμεΚάθε φορά που σας λέμε ότι θα κάνουμε σε λίγες μέρες μία έκπληξη .Θέλω πρώτα να μαι σίγουρη ότι είμαι έτοιμη και μετά το ανακοινώνω για να μην υπάρχει παρεξήγηση .
Σε λίγο θα κάνω ανακοίνωση τι ακριβώς είναι αυτό που έχουμε και θα λειτουργεί από Σάββατο πρωί Ελπίζω να μην εκτεθώ και να είναι έτοιμο να λειτουργήσει Σάββατο πρωί
Σε 5 λεπτά το ανεβάζουμεΩραία έκπληξη νά είναι καί ας είναι έτοιμη καί τήν Κυριακή, θά περιμένουμε
Όχι ρε συ τήν ΠάολαΤην Αντελινα σε κούκλα....