massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.806
Η πάολα δεν έχει σταματήσει τώρα ήρθε πριν μία εβδομάδα και πιστεύω εντός των ημερών θα ξαναγυρίσει στο χώρο μαςΚαλησπέρα και καλό Μήνα,
Να ρωτήσω η Παολα σταμάτησε/έφυγε;
Η πάολα δεν έχει σταματήσει τώρα ήρθε πριν μία εβδομάδα και πιστεύω εντός των ημερών θα ξαναγυρίσει στο χώρο μαςΚαλησπέρα και καλό Μήνα,
Να ρωτήσω η Παολα σταμάτησε/έφυγε;
Καλημέρα σας έχω απαντήσεις το μήνυμαΈχετε πμ
Μάλλον για μόστρα είναι . Όσες φορές το ζήτησα δεν είδα προθυμίαΚαλησπέρα σας, βλέπω στις φωτογραφίες του site ένα δωμάτιο με μπανιέρα - τζακούζι. Ισχύει ότι υπάρχει και είναι διαθέσιμο; Κι αν ναι σε ποια τιμή;
Καλημέρα κάνετε λάθος 100% το δωμάτιο με το τζακουζι φυσικά και λειτουργεί αλλά εκείνη τη στιγμή που το ζητήσατε εσείς μπορεί να ηταν πιασμένο αν πάρετε τηλέφωνο και πείτε ότι τάδε ώρα δεν χρειάζεται να κλείσετε και ραντεβού με κοπέλα μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο και να πείτε θα ρθει τάδε ώρα θέλω το δωμάτιο με το τζακουζι και θα διαλέξω εκείνη την ώρα μία κοπέλα για να μου κάνει πρόγραμμα . Δεν υπάρχει πιθανότητα θα σας πούνε δεν γίνεται κι αν σας πούνε κάτι τέτοιο πες υπεύθυνη να επικοινωνήσει με την λαρισα μπροστά σας να τα αναφέρει ότι ζητάτε τζακούζι και δεν είναι διαθέσιο . Πολύ κύριοι από δω μέσα θα διαβάσουνε την ανάρτησή μου αν κάποιος έχει διαφωνία μπορεί από κάτω να συμπληρώσει .Μάλλον για μόστρα είναι . Όσες φορές το ζήτησα δεν είδα προθυμία
Καλημέρα κάνετε λάθος 100% το δωμάτιο με το τζακουζι φυσικά και λειτουργεί αλλά εκείνη τη στιγμή που το ζητήσατε εσείς μπορεί να ηταν πιασμένο αν πάρετε τηλέφωνο και πείτε ότι τάδε ώρα δεν χρειάζεται να κλείσετε και ραντεβού με κοπέλα μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο και να πείτε θα ρθει τάδε ώρα θέλω το δωμάτιο με το τζακουζι και θα διαλέξω εκείνη την ώρα μία κοπέλα για να μου κάνει πρόγραμμα . Δεν υπάρχει πιθανότητα θα σας πούνε δεν γίνεται κι αν σας πούνε κάτι τέτοιο πες υπεύθυνη να επικοινωνήσει με την λαρισα μπροστά σας να τα αναφέρει ότι ζητάτε τζακούζι και δεν είναι διαθέσιο . Πολύ κύριοι από δω μέσα θα διαβάσουνε την ανάρτησή μου αν κάποιος έχει διαφωνία μπορεί από κάτω να συμπληρώσει .
Επίσης στο χώρο μας θα βρείτε και milking table , φυσικα και gloryhole , και τη κούκλα REAL DOLLS τη ΣΙΣΥ .
ΘΑ ΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ
Να τα ανεβάσετε περιμένω δεν βγαίνω από το site για να το διαβάσωΑπλά θα διαφωνήσω και έχω στείλει το συγκεκριμένο παράπονο εδώ και καιρο αλλά ποτέ δεν απαντήσατε .
Άρα όπως το είπα , μόστρα όλα
Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω screenshot από το μήνυμα για να μην νομίζουν ότι τα βγάζω από το μυαλό
Να τα ανεβάσετε περιμένω δεν βγαίνω από το site για να το διαβάσωΑπλά θα διαφωνήσω και έχω στείλει το συγκεκριμένο παράπονο εδώ και καιρο αλλά ποτέ δεν απαντήσατε .
Άρα όπως το είπα , μόστρα όλα
Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω screenshot από το μήνυμα για να μην νομίζουν ότι τα βγάζω από το μυαλό
Λοιπόν τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται .Να τα ανεβάσετε περιμένω δεν βγαίνω από το site για να το διαβάσω
Καλημέρα σας και πάλι κανένα απολύτως πρόβλημα και εγώ άνθρωπος είμαι και μπορεί κάποιο παράπονο να το έχετε ανεβάσει και να μην το έχω δει αλλά 98% απαντάω στα παράπονά σας όλα καλά καλό καλοκαίρι να έχετε και σας ευχαριστώ για τη διευκρίνιση λάρισαΛοιπόν τα λάθη πρέπει να αναγνωρίζονται .
Μπέρδεψα τα μαγαζιά (γεράματα )
Το περιστατικό έγινε σε άλλο μαγαζί της Αθήνας
Ζήτω συγνώμη για την παρεξήγηση και ανακαλώ το σχόλιο
Καλησπέρα προφεσόρ μήπως ξέρεις τιμή για 1 ώρα να μας πεις ή η λαρισά αν μπορεί!Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων είναι κανονικά διαθέσιμο τό τζακουζι, τό ζήτησα για ωραία κόλπα με την Άννι αλλά ήταν κλεισμένο από άλλον, ευγενικά ή Τζωρτζίνα μου είπε αν θέλω να περιμένω για αργότερα γιατί θέλει κάποια ετοιμασία καθαριότητα από ότι κατάλαβα.
Καλησπέρα, αν θυμάμαι σωστά είναι ένα 20αρικο επιπλέον από τό πρόγραμμα μίας ώρας.Καλησπέρα προφεσόρ μήπως ξέρεις τιμή για 1 ώρα να μας πεις ή η λαρισά αν μπορεί!