Νέα

Ad Massage Nirvana, Φραντζή 2 & Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα massage nirvana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 962K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.843
Πόντοι
11.096
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Μεγάλη και σωστή κουβέντα είπες.
Τό νά δεί κανείς από κοντά είναι τό καλύτερο, δεν γίνεται να έχουμε όλοι τά ίδια γούστα και προτιμήσεις, από εδώ γράφουμε μόνο την προσωπική μας εμπειρία με την κάθε κοπέλα.
Ακριβώς professor.. και είναι πλέον γνωστό από την εμπειρια μας ότι οι υπηρεσίες προσφέρονται ανάλογα και με την διάθεση της κάθε θεραπευτριας την δεδομένη στιγμή

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.780
Απλώς οι περισσότεροι θέλουν ερωτισμό και το κάτι παραπάνω π.χ βαθειά φιλιά Λαρισα που όταν δεν υπάρχουν θεωρείται ότι δεν είναι πλήρης .
Βέβαια αυτό διαπιστώνεται από κοντά
ακριβώς αυτό αλλά θα πω είμαι σίγουρη ότι φιλάει..δε λέω ότι στο συγκεκριμένο κύριο λέει κάτι άλλο δηλ ψέματα . Ποτέ δε το έχω κάνει και δε θα το κάνω και τώρα. Αλλα πιστεύω με αυτά που μου λένε η πελάτες που βγενουν από το δωμάτιο όλοι λέμε ότι είναι απίστευτη . και επίσης σχεδόν όλα τα ραντεβού της είναι μια ώρα . μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή εχει τη μεγαλύτερη ζήτηση τη έχει η Πάολα.
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε τη άποψη μου.
ΛΑΡΙΣΑ

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
ακριβώς αυτό αλλά θα πω είμαι σίγουρη ότι φιλάει..δε λέω ότι στο συγκεκριμένο κύριο λέει κάτι άλλο δηλ ψέματα . Ποτέ δε το έχω κάνει και δε θα το κάνω και τώρα. Αλλα πιστεύω με αυτά που μου λένε η πελάτες που βγενουν από το δωμάτιο όλοι λέμε ότι είναι απίστευτη . και επίσης σχεδόν όλα τα ραντεβού της είναι μια ώρα . μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή εχει τη μεγαλύτερη ζήτηση τη έχει η Πάολα.
ΛΑΡΙΣΑ
Συμφωνούμε Νιρβάνα ! Μηχανάκια δεν είναι τα κορίτσια και έτσι καθένας από εμάς έχει αντίστοιχα βιώματα ! Μια δοκιμή θα επιβεβαιώσει ή όχι ότι γράφεται

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.780
ΡΟΖΑ

ΟΝΟΜΑ : ΡΟΖΑ

ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ: ΚΟΛΟΜΒΙΑ

ΗΛΙΚΙΑ : 34 ΧΡ

ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΜΑΥΡΑ

ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΜΑΥΡΑ

Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Picsart_22-12-13_13-34-33-161.jpg
Picsart_22-12-13_13-32-10-434.jpg

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.262
Πόντοι
2.046
ΛΑΡΙΣΑ
Ρε μύστες.. γιατί στο τέλος γράφει Λάρισα ;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.507
Πόντοι
41.813

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.535
Πόντοι
1.196
ΛΑΡΙΣΑ
Διαβάζοντας αυτές τις μικρές αψιμαχίες γύρω από το όνομα της Paola κ ενώ ήμουν έτοιμος να γράψω κ εγώ το κατιτίς μου, έφαγα φλασιά να την δω από κοντά κ να μη μείνω στα λόγια! Στάθηκα μάλλον τυχερός κ εύκολα βρέθηκα στο δωμάτιο μαζί της. Νέα κοπέλα με πολύ καλή εμφάνιση. Γενικά πέρασα πολύ καλά μαζί της.
Συμπέρασμα 1ο. Ίσως οι υπηρεσίες της να επηρεάζονται από το χρονικό πακέτο που επιλέγει ο πελάτης.
Συμπέρασμα 2ο. Θέλει να δείχνει ένα ερασιτεχνικό+gfe προφίλ, όμως νομίζω ότι, ίσως όχι αρκετά, αλλά κάποια χιλ. τα έχει κάνει.

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.780
Ρε μύστες.. γιατί στο τέλος γράφει Λάρισα
Επειδή με λένε Λάρισα και δεν θέλω να γίνει παρεξήγηση ότι κάποιος άλλος γράφει τα μηνύματα από το μαγαζί μας . Για αυτό γράφω από κάτω το όνομα μου οι κύριοι κατάλαβαν γιατί με γνωρίζουνε προσωπικά . Ευχαριστώ πολύ καλό βράδυ

Να έρθετε από το χώρο μας να με γνωρίσετε και να σας γνωρίσω προσωπικά

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.262
Πόντοι
2.046
Επειδή με λένε Λάρισα και δεν θέλω να γίνει παρεξήγηση ότι κάποιος άλλος γράφει τα μηνύματα από το μαγαζί μας . Για αυτό γράφω από κάτω το όνομα μου οι κύριοι κατάλαβαν γιατί με γνωρίζουνε προσωπικά . Ευχαριστώ πολύ καλό βράδυ

Να έρθετε από το χώρο μας να με γνωρίσετε και να σας γνωρίσω προσωπικά
Σας ευχαριστώ Δεσποινίς. Δεν το γνώριζα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.701
Πόντοι
1.446
θα γράψω κάτι που ίσως το καταλάβει η Larissa...

θυμάμαι σε κάποια μασατζιδικα στην Ρουμανία ...

Timisoara, Brasov, Cluj-Napoca

οπου τα κοριτσια έκαναν μόνο erotic masaj με happy end ...
αλλα χωρίς extra υπηρεσίες ...

Ηταν τόσο ερωτικές και τόσο sexy που είχες την αίσθηση ότι ήσουν με την κοπέλα σου ... σε τέτοιο σημείο που ήθελες να τις συναντάς κάθε εβδομάδα...
Στην Ελλάδα δεν το έχω συναντήσει πουθενά...

Πως αυτά τα κοριτσια κατάφερναν να δημιουργούν αυτήν την αίσθηση σε έμπειρους άνδρες...?

Ειχαν υψηλο Emotional intelligence ...?
Ειχαν κάποια manager που τους έμαθε πως να συμπεριφερωνται ...?

ίσως αξίζει να το ψαξεται οι υπεύθυνοι των καταστημάτων

φιλικά και με εκτίμηση...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916

Ηταν τόσο ερωτικές και τόσο sexy που είχες την αίσθηση ότι ήσουν με την κοπέλα σου ... σε τέτοιο σημείο που ήθελες να τις συναντάς κάθε εβδομάδα...

Πως αυτά τα κοριτσια κατάφερναν να δημιουργούν αυτήν την αίσθηση σε έμπειρους άνδρες...?

φιλτατε πολύ σωστά τα γράφεις αυτά αλλά πολλοί από εμάς έχουμε ζήσει αντίστοιχες εμπειρίες κυρίως κατα το παρελθόν(κάθε πέρσι και καλύτερα) ...έχεις πολύ δίκιο σε αυτό!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Διαβάζοντας αυτές τις μικρές αψιμαχίες γύρω από το όνομα της Paola κ ενώ ήμουν έτοιμος να γράψω κ εγώ το κατιτίς μου, έφαγα φλασιά να την δω από κοντά κ να μη μείνω στα λόγια! Στάθηκα μάλλον τυχερός κ εύκολα βρέθηκα στο δωμάτιο μαζί της. Νέα κοπέλα με πολύ καλή εμφάνιση. Γενικά πέρασα πολύ καλά μαζί της.
Συμπέρασμα 1ο. Ίσως οι υπηρεσίες της να επηρεάζονται από το χρονικό πακέτο που επιλέγει ο πελάτης.
Συμπέρασμα 2ο. Θέλει να δείχνει ένα ερασιτεχνικό+gfe προφίλ, όμως νομίζω ότι, ίσως όχι αρκετά, αλλά κάποια χιλ. τα έχει κάνει.
έτσι περίπου είναι τα πράγματα...η εμφανισή της είναι απίστευτη! δεν υπάρχει κάτι καν μέτριο πάνω της.....εκτός από βυζιά μεγάλα(που εμένα και αρκετούς άλλους δεν τους απασχολεί και πολύ το μέγεθος) όλα τα άλλα πάνω της είναι τέλεια....οι υπηρεσίες της είναι μεν τυπικές....και μένα απέφευγε το βαθύ γλωσσίδι αλλά ήταν πολύ τίμια στο σεξ και στο στοματικό απλά οκ. Γενικά δεν κλαίς τα λεφτά σου αλλά δεν είναι Κάτα σε σέρβις.....πλην ενδεχομένως εξαιρέσεων...

dimitris_7

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2022
Like
67
Πόντοι
0
Η αντελινα κάνει γλωσσόφιλα παιδιά ;
Επίσης μπορώ να τελείωςω στα βυζια της ;

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.780
OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.780

καλημέρα εγώ προσωπικά στη Ρουμανία δε είχα καμία σχέση με αυτή τη δουλειά και δε μπορώ να σας πω τη γνώμη μου. αλλά θα ήταν καλό από ότι καταλαβαίνω να είχα μια καλύτερη εμπειρία και να μπορούσα να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.843
Πόντοι
11.096
Η αντελινα κάνει γλωσσόφιλα παιδιά ;
Επίσης μπορώ να τελείωςω στα βυζια της ;
Ρε συ Δημητράκη μέ το συμπάθιο δηλαδή, αλλά όλο ερωτήσεις είσαι, ρίξε καί καμία ενημέρωση έτσι για να αλλάξει λίγο ή ιστορία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom