Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 146
- Like
- 24.418
- Πόντοι
- 25.186
Εγώ θέλω ΛΑΡΙΣΑΚύριοι Αν είναι να ερχόσαστε γιατί Τζώρτζη να τη βάζουμε κάθε μέρα να εργάζεται
Εγώ θέλω ΛΑΡΙΣΑΚύριοι Αν είναι να ερχόσαστε γιατί Τζώρτζη να τη βάζουμε κάθε μέρα να εργάζεται
Υπάρχουν κριτικές για την Πάολα είναι όλες ειναι πάρα πολύ καλές και να ξέρετε και λίγα γραφουνη παολα φαινεται δυνατηη
Επισκέπτες γαμιεστεΕπίσκεψη στον χώρο με υποδοχή ή Τζωρτζίνα
Τά έχω πει νά μήν τά ξαναλέω ή τζωρτζι είναι ότι τό καλύτερο σέ υποδοχή, αλλά και πολύ καλό παιδί και πολύ καλός άνθρωπος.
Πρόγραμμα με μελαχρινό μωρό με καλές θετικές εντυπώσεις τόσο στο σαλόνι όσο και στο δωμάτιο. Φυσικά παίρνει βελτίωση για να είναι ακόμα καλύτερη.
Ή κριτική θά ανέβει αφού πρώτα ενημερωθούν αυτοί που πρέπει.
Η επισκέπτες θά περιμένετε.
Σου σηκοθηκε με συτο το ψοφοκρυο, μπραβο!!!!Επίσκεψη στον χώρο με υποδοχή ή Τζωρτζίνα
Τά έχω πει νά μήν τά ξαναλέω ή τζωρτζι είναι ότι τό καλύτερο σέ υποδοχή, αλλά και πολύ καλό παιδί και πολύ καλός άνθρωπος.
Πρόγραμμα με μελαχρινό μωρό με καλές θετικές εντυπώσεις τόσο στο σαλόνι όσο και στο δωμάτιο. Φυσικά παίρνει βελτίωση για να είναι ακόμα καλύτερη.
Ή κριτική θά ανέβει αφού πρώτα ενημερωθούν αυτοί που πρέπει.
Η επισκέπτες θά περιμένετε.
Ήθελε να μπει κάπου ωραία ζεστά καί υγρά νά ζεσταθεί καί αυτός, οπότε έπρεπε να σηκωθεί πρώταΣου σηκοθηκε με συτο το ψοφοκρυο, μπραβο!!!!
Θα μας αφήσετε με το πουλί στο χέρι σήμερα ΚαλημεραΚαλημέρα σε όλους τους κυρίους σήμερα λόγω των καιρικών συνθηκών θα είμαστε κλειστά
Μάγκες να μαζευτούμε να μαμησουμε την Μπάρμπαρα.
Αυτή φταίει
Κρίμα, αλλά ευχαριστούμε για την έγκαιρη ενημέρωση!Καλημέρα σε όλους τους κυρίους σήμερα λόγω των καιρικών συνθηκών θα είμαστε κλειστά
ΚαλημέραΚαλημέρα σε όλους τους κυρίους σήμερα λόγω των καιρικών συνθηκών θα είμαστε κλειστά
κωλο δινει η Μπαρμπαρα?Μάγκες να μαζευτούμε να μαμησουμε την Μπάρμπαρα.
Αυτή φταίει