Ποτέ δεν έχω χουφτωσει Ιουλία.
Ωραία θα ταν λίγο μπαλαμουτι έτσι αθώο παιδικό.
Όλο ρομπότ ρομπότ δεν ξαναπάς
Η ίδια παραπονιόταν φέτος ότι έπεσε κατακόρυφα η πελατεία της. όμως δεν άλλαξε τακτική.
Ποτέ δεν έχω χουφτωσει Ιουλία.
οχι γιατι δεν μπορει να κρατησει κοσμο κανει τοσα χρονια την δουλεια και δεν εχει πελατολογιο ακριβως επειδη δεν γουσταρει το δευτερο μερος.Ανεξαρτητες με λιγοτερα προσοντα απο αυτην πηγαινουν τρενο.Κακως την κανει αυτη την δουλειαΠοτέ δεν έχω χουφτωσει Ιουλία.
Η ίδια παραπονιόταν φέτος ότι έπεσε κατακόρυφα η πελατεία της. όμως δεν άλλαξε τακτική.
καλησπερα Θα ήθελα πληροφορίες από Φωτεινή μασάζ από καλλιθεα
προχωραει σε β γυρο η φωτεινη η μονο μασαζ?καλησπερα Θα ήθελα πληροφορίες από Φωτεινή μασάζ από καλλιθεα
Καλησπέρα πληροφορίες εδώ πάρα πολύ καλή και εξυπηρετική σέβεται τα χρήματα που παίρνει
προχωραει σε β γυρο η φωτεινη η μονο μασαζ?καλησπερα Θα ήθελα πληροφορίες από Φωτεινή μασάζ από καλλιθεα
Καλησπέρα πληροφορίες εδώ πάρα πολύ καλή και εξυπηρετική σέβεται τα χρήματα που παίρνει
Τύπε μπορείς να μας γράψεις κάποιες από τις ανεξάρτητες;οχι γιατι δεν μπορει να κρατησει κοσμο κανει τοσα χρονια την δουλεια και δεν εχει πελατολογιο ακριβως επειδη δεν γουσταρει το δευτερο μερος.Ανεξαρτητες με λιγοτερα προσοντα απο αυτην πηγαινουν τρενο.Κακως την κανει αυτη την δουλειαΠοτέ δεν έχω χουφτωσει Ιουλία.
καλησπερα Θα ήθελα πληροφορίες από Φωτεινή μασάζ από καλλιθεα
υπαρχει καποιο λινκ για την Ιουλια ?
ναι κανει, αν και εχω χρονια να παω θυμαμαι πως ηταν ωραιος χωρος και happy ending δεν εκανε ποτε κατι παραπανω ομως
άξιζε δεν άξιζε τι νόημα έχει ρε φίλε? Αφού σου λέω ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω ποτέ και αυτό έχουν αναφέρει και άλλοι για τη συγκεκριμένη. Σαν εμφάνιση είναι ένα μιλφ πάνω από 45 αν θυμάμαι καλά, καστανή. That s allναι κανει, αν και εχω χρονια να παω θυμαμαι πως ηταν ωραιος χωρος και happy ending δεν εκανε ποτε κατι παραπανω ομως
θα άξιζε για κατι παραπάνω. από εμφανιση τι λεει?
που να πανε συντροφε?ξέρει κανείς πού πήγαν οι δεκάδες αγγελίες που είχε η Χ.Ε. ? και αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site αγγελιών , όπου να μην χρειάζεται να κάνεις τον ντέτεκτιβ ?
ευχαριστω πολυ φιλει μουυπαρχει καποιο λινκ για την Ιουλια ?
που να πανε συντροφε?ξέρει κανείς πού πήγαν οι δεκάδες αγγελίες που είχε η Χ.Ε. ? και αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site αγγελιών , όπου να μην χρειάζεται να κάνεις τον ντέτεκτιβ ?
οταν απο 5 γιουρο την αγγελια την πηγανε στα 30?
πολλα ειναι...γιαυτο και την κανανε ολες!!!!!!
ασε που με το που εβαζες αγγελια οι πρωτοι πελατες ηταν οι μπατσοι!!!!!!!
οπως και εδω υπαρχουν πολλοι που ψαρευουνε.....