kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.675
- Πόντοι
- 456
ok αλλά για ποια μιλαμε ?
μια απο το χωριο...δε τη ξερεις..ok αλλά για ποια μιλαμε ?
απο τα ανω κωλοτρυπιδιανικα αδερφε το ξερεις;απο ποιο χωριο ?
googlare το τυπε να δεις κ τη διαδρομη που ναι πολυ ομορφη,ανοιξη κ μετα στο προτεινω για εκδρομη με τη μηχανηπανω απο τα δουνέικα δεν ειναι αυτο ?
Απαγορεύεται το μπάνιο χαχαχα!Ωραια κριτικη μυστη...αλλα πριν πολλους μηνες ενας απο δω ειπε οτι του εκανε μασαζ..κ οταν μπηκε για μπανιο αυτη τ εβαλε χερι στ πορτοφολι τωρα τ να πω μ
θα σε μαλωσω . γινεται συζητηση για 12 κορασιδες ταυτοχρονα .Ρε μαλάκες... μπαίνετε εδώ μέσα σχεδόν επι καθημερινής βάσεως για χρόνια και δεν έχετε μάθει ακόμα πως να χρησιμοποιήσετε σωστά ένα forum.
Στο κόκκινο πλαίσιο της παράθεσης έχει ένα κόκκινο βελάκι . Πατήστε πάνω του. Σε πάει ακριβώς στο προηγούμενο σχετικό μήνυμα του διαλόγου. Ακολουθήστε τις παραθέσεις και θα βρείτε την πληροφορία.
απαπαπα δε θελω να με μαλώσεις ... σου στελνω Pm, τουλάχιστον για αυτην, για την οποια αναφερόταν ο mixalisanto και για την οποία έχουν γίνει οι περισσότερες ερωτήσεις .. τις άλλες δεν τις έχω παρακολουθησει.θα σε μαλωσω . γινεται συζητηση για 12 κορασιδες ταυτοχρονα .
Τι απλό κορίτσι ρε φίλε, έχει βάλει 5 κιλά υαλουρονικο στα χείλη της αυτή χαχαΠροσωπικά ταίριαξε η χημεία μας
Επίσης δεν είναι βίζιτα είναι αισθητικός κ καλοκαιρι δουλεύει σε ενα σπα ξενοδοχείου
Το sex μαζί της ήταν σαν να έκανες με ένα απλό κορίτσι κ όχι επαγγελματία με τυπικότητες
Έβγαλε απίστευτη καβλα είχε στενό μουνακι το ζούσε έντομα χωρίς προσποιήσεις
Θα την ξανά συναντούσα παλι
Τα 80 άρια που έχω πάρει έως τώρα όσες ήρθαν ήταν μπάζα κ δεν αντιπροσώπευαν στις φωτό παρόλο που το διευκρίνισα
Δεν με νοιάζει ό,τι και να έχει βάλει,ότι και να 'χει φτιάξει..Τι απλό κορίτσι ρε φίλε, έχει βάλει 5 κιλά υαλουρονικο στα χείλη της αυτή χαχα
Οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε.Δεν με νοιάζει ό,τι και να έχει βάλει,ότι και να 'χει φτιάξει..
με ενδιαφέρει η ατμόσφαιρα η ζέστη που υπήρχε,και η χημεία... έκανες σεξ σαν να κάνεις με την κοπέλα σου
ούτε επαγγελματικά ούτε στημένα
Κάνει κ μασαζ κ σεξ στα 120-150 σε ξενοδοχείοΟπότε για να ανακεφαλαιώσουμε.
Δεν έχει χώρο, δεν κάνει μασάζ και κάνει σεξ στα 120-150€.
Off topic δηλαδή.
Στην Ελβίρα που έχεις πάει αρκετές φορές, δεν έχουμε δει να γράφεις κάποια κριτική.Καλημέρα , έχετε να προτείνετε κάποια καλή μασέρ που να κάνει handjob και να έχει δικό της χώρο ; Όχι στεφάνια όχι βόρεια ! Κέντρο - νοτια! Η ελβιρα όπως προαναφέρθηκε κάνει πολύ καλό μασάς έχω πάει αρκετές φορές αλλά δεν προχωράει . Αν έχετε βα κου προτείνετε κάποια θα σας ήμουν ευγνώμων . Στείλε μου σε pm . Ευχαριστώ !
Που την συνάντησες φίλε? Έχει δικό της χώρο ή ξενοδοχείο?Δεν με νοιάζει ό,τι και να έχει βάλει,ότι και να 'χει φτιάξει..
με ενδιαφέρει η ατμόσφαιρα η ζέστη που υπήρχε,και η χημεία... έκανες σεξ σαν να κάνεις με την κοπέλα σου
ούτε επαγγελματικά ούτε στημένα
Παίρνεις μαζί τα πράγματα σου όπως κάνουν και αυτές....Απαγορεύεται το μπάνιο χαχαχα!
Και δεν απαντάει στα τηλέφωνα και στο Whatsapp μου είπε να περιμένω μέχρι να ανοίξει το σπα που ετοιμάζειΕγώ μιλάω τηλεφωνικά πλέον μαζί της
Η προσέγγιση μου ήταν στην αρχή ότι θέλω μασαζ
Αφου μου έδωσε τηλ κλπ
Κλείστηκε το ραντεβού χωρίς να λέω υπονοούμενα και κάτι παραπάνω και όταν λέει χθες της λέξης μόνη της έπεσε αφού ωρίμασε το φρούτο στοιχίζει 120 € παιδιά η συνάντηση