Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.675
Πόντοι
456
ok αλλά για ποια μιλαμε ?

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.675
Πόντοι
456
απο ποιο χωριο ?

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.675
Πόντοι
456
πανω απο τα δουνέικα δεν ειναι αυτο ?

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.591
Πόντοι
2.256
Ρε μαλάκες... μπαίνετε εδώ μέσα σχεδόν επι καθημερινής βάσεως για χρόνια και δεν έχετε μάθει ακόμα πως να χρησιμοποιήσετε σωστά ένα forum.
Στο κόκκινο πλαίσιο της παράθεσης έχει ένα κόκκινο βελάκι . Πατήστε πάνω του. Σε πάει ακριβώς στο προηγούμενο σχετικό μήνυμα του διαλόγου. Ακολουθήστε τις παραθέσεις και θα βρείτε την πληροφορία.

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
5.012
Πόντοι
1.706
Ωραια κριτικη μυστη...αλλα πριν πολλους μηνες ενας απο δω ειπε οτι του εκανε μασαζ..κ οταν μπηκε για μπανιο αυτη τ εβαλε χερι στ πορτοφολι τωρα τ να πω μ
Απαγορεύεται το μπάνιο χαχαχα!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.675
Πόντοι
456
Ρε μαλάκες... μπαίνετε εδώ μέσα σχεδόν επι καθημερινής βάσεως για χρόνια και δεν έχετε μάθει ακόμα πως να χρησιμοποιήσετε σωστά ένα forum.
Στο κόκκινο πλαίσιο της παράθεσης έχει ένα κόκκινο βελάκι . Πατήστε πάνω του. Σε πάει ακριβώς στο προηγούμενο σχετικό μήνυμα του διαλόγου. Ακολουθήστε τις παραθέσεις και θα βρείτε την πληροφορία.
θα σε μαλωσω . γινεται συζητηση για 12 κορασιδες ταυτοχρονα .:undecided:

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.591
Πόντοι
2.256
θα σε μαλωσω . γινεται συζητηση για 12 κορασιδες ταυτοχρονα .:undecided:
απαπαπα δε θελω να με μαλώσεις ... σου στελνω Pm, τουλάχιστον για αυτην, για την οποια αναφερόταν ο mixalisanto και για την οποία έχουν γίνει οι περισσότερες ερωτήσεις .. τις άλλες δεν τις έχω παρακολουθησει.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.081
Πόντοι
736
Προσωπικά ταίριαξε η χημεία μας
Επίσης δεν είναι βίζιτα είναι αισθητικός κ καλοκαιρι δουλεύει σε ενα σπα ξενοδοχείου
Το sex μαζί της ήταν σαν να έκανες με ένα απλό κορίτσι κ όχι επαγγελματία με τυπικότητες
Έβγαλε απίστευτη καβλα είχε στενό μουνακι το ζούσε έντομα χωρίς προσποιήσεις
Θα την ξανά συναντούσα παλι
Τα 80 άρια που έχω πάρει έως τώρα όσες ήρθαν ήταν μπάζα κ δεν αντιπροσώπευαν στις φωτό παρόλο που το διευκρίνισα
Τι απλό κορίτσι ρε φίλε, έχει βάλει 5 κιλά υαλουρονικο στα χείλη της αυτή χαχα

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
419
Πόντοι
21
Τι απλό κορίτσι ρε φίλε, έχει βάλει 5 κιλά υαλουρονικο στα χείλη της αυτή χαχα
Δεν με νοιάζει ό,τι και να έχει βάλει,ότι και να 'χει φτιάξει..
με ενδιαφέρει η ατμόσφαιρα η ζέστη που υπήρχε,και η χημεία... έκανες σεξ σαν να κάνεις με την κοπέλα σου
ούτε επαγγελματικά ούτε στημένα

Alwaysup

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα , έχετε να προτείνετε κάποια καλή μασέρ που να κάνει handjob και να έχει δικό της χώρο ; Όχι στεφάνια όχι βόρεια ! Κέντρο - νοτια! Η ελβιρα όπως προαναφέρθηκε κάνει πολύ καλό μασάς έχω πάει αρκετές φορές αλλά δεν προχωράει . Αν έχετε βα κου προτείνετε κάποια θα σας ήμουν ευγνώμων . Στείλε μου σε pm . Ευχαριστώ !

Akatergastos Outlaw

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
5
Like
947
Πόντοι
81
με ενδιαφέρει η ατμόσφαιρα η ζέστη που υπήρχε,και η χημεία... έκανες σεξ σαν να κάνεις με την κοπέλα σου
Οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε.

Δεν έχει χώρο, δεν κάνει μασάζ και κάνει σεξ στα 120-150€.
Off topic δηλαδή.

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.591
Πόντοι
2.256
Καλημέρα , έχετε να προτείνετε κάποια καλή μασέρ που να κάνει handjob και να έχει δικό της χώρο ; Όχι στεφάνια όχι βόρεια ! Κέντρο - νοτια! Η ελβιρα όπως προαναφέρθηκε κάνει πολύ καλό μασάς έχω πάει αρκετές φορές αλλά δεν προχωράει . Αν έχετε βα κου προτείνετε κάποια θα σας ήμουν ευγνώμων . Στείλε μου σε pm . Ευχαριστώ !
Στην Ελβίρα που έχεις πάει αρκετές φορές, δεν έχουμε δει να γράφεις κάποια κριτική.
Τρία χρόνια εδώ μέσα μόνο 10 μηνύματα για cross-άκια και τραβέλια .
Και έρχεσαι να μας ζητήσεις "έτοιμη τροφή " ρε τεμπελχανά;;; Στρώσε τον κώλο σου και διαβασε μερικές σελίδες να βρεις αυτό που θες.

Ασταδιάλα πρωϊνιάτικα. Μόλις γύρισα από την κυριακάτικη Θεία Λειτουργία και με κάνετε να βρίζω.:priest::priest:

rocco99

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Που την συνάντησες φίλε? Έχει δικό της χώρο ή ξενοδοχείο?

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
Εγώ μιλάω τηλεφωνικά πλέον μαζί της
Η προσέγγιση μου ήταν στην αρχή ότι θέλω μασαζ
Αφου μου έδωσε τηλ κλπ
Κλείστηκε το ραντεβού χωρίς να λέω υπονοούμενα και κάτι παραπάνω και όταν λέει χθες της λέξης μόνη της έπεσε αφού ωρίμασε το φρούτο στοιχίζει 120 € παιδιά η συνάντηση
Και δεν απαντάει στα τηλέφωνα και στο Whatsapp μου είπε να περιμένω μέχρι να ανοίξει το σπα που ετοιμάζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom